Черноморец - Локомотив, събота 09.11.2013 18:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Черноморец - Локомотив, събота 09.11.2013 18:00 ч.

Мнениеот james » 10 ное 2013 01:28

subzero написа:Излишно е да спорим. Съдията едва ли е искал да помага точно на Черноморец. Просто толкова си може явно. Отборите ни са толкова зле,че да търсим оправдание в съдиите е смешно. Сам каза,че сте изтървали много положения. Ако ги бяхте вкарали,едва ли и ние и вие щяхме да коментираме съдията.

В БГ футбола отдавна не е останало друго за коментиране , за съжаление.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 ное 2013 01:31

Pride написа:Е как пък да не е дузпа? Ясно се вижда, че Гаел си повежда топката
Изображение

Каква дузпа бе пич? Я си изгледай видеото, за което си дал линк! Янко първо удря топката и след това отнася Гаел! Сляп ли си??? И да ми ревеш срещу съдията, при положение, че не показа абсолютен червен картон за удар при спряна игра си е чиста проба наглост! Ако ви бяхме били със съдийска помощ щях да съм още по-щастлив, че ви го връщаме за ритуалното клане в Надежда през лятото!
Имахте си положенията, вкарахте едно. Ние си имахме нашите, вкарахме две! Научи се да губиш!
[offtopic]И какъв е тоя вашия отбор, за който толкова си се загрижил?! Имах чувството, че играем срещу Кения, Зимбабве или нещо от тоя сорт :shock:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 ное 2013 01:41

баха, цаци ще се видим ПАК във втората седмица :evil:

ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ОЩЕ ЕДНА СИТУАЦИЯ ЗА ДУЗПА СЛЕД ТАЗИ, КОЯТО БЕШЕ ЗА УДАР БЕЗ ТОПКА СРЕЩУ МАРКИНЬОС В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ С НАРИСУВАН ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ИГРАЧА НА ПАЛАМУДИТЕ !

Също така края на мача бе свирен минута и половина преди да свърши редовното време??????

Само Локо!
Мача ни със Славия е на живот и смърт. :roll:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 10 ное 2013 01:57

Като ги слушаш феновете на Локомотив....ще си кажеш, че това е най-добрия отбор в България.Няма мач който да не са ги ощетили, иначе всичко наред ще газят. :shock: :oops:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 ное 2013 09:24

Абе вчера като че ли по скоро имаше дузпа за Локомотив но също така съдията требваше да изгони техния играч с директен червен картон в 90 минута и после същия този играч трябваше да го накажат поне за три мача.
Иначе както викаха Локомотивците след мача им с нас лошия терен, двата отменени гола и не свирената дузпа не може да служат за оправдание на Мъри за загубата .

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 ное 2013 10:05

Мача вече е история. Премаме загубата и си вадим поуки.Както е написал колегата преди мен ,мача със Славия се оказва много решаващ.
П.П. Честита победа на бургазлии!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Unbreakable
Контакти:

Мнениеот Unbreakable » 10 ное 2013 10:16

Леле наистина ли спорите толкова за тоя съдия... дузпата си беше чиста, да нашия заслужаваше червен картон... съдията беше дебел и неадекватен, какво толкова има да се спори. Въпроса е, че като заявяваш някакви претенции за първа седмица и тн. не може да получаваш 2 гола от предпоследния в класирането и да изпускаш още нз и аз колко. Гола вода е отбора и продължават да се взимат някакви съмнителни футболисти, като тоя новия, дето според мен незаслужено му записаха първия гол в кариерата... аз не виждам той да докосва топката нито с глава, нито с ръка :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 10 ное 2013 10:35

Unbreakable написа:Леле наистина ли спорите толкова за тоя съдия... дузпата си беше чиста, да нашия заслужаваше червен картон... съдията беше дебел и неадекватен, какво толкова има да се спори. Въпроса е, че като заявяваш някакви претенции за първа седмица и тн. не може да получаваш 2 гола от предпоследния в класирането и да изпускаш още нз и аз колко. Гола вода е отбора и продължават да се взимат някакви съмнителни футболисти, като тоя новия, дето според мен незаслужено му записаха първия гол в кариерата... аз не виждам той да докосва топката нито с глава, нито с ръка :lol:

Именно положението при ,което нашия трябваше да получи червен картон е доказателство ,че предишните свирки бяха преднамерени , съдията доведе ситуациата до там , че той да избухне и така изравни фрапантните грешки и всичко е наред . А дейсвително да спориш с идиоти които имат съмнение в такава дузпа е ултра безмислено.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 ное 2013 11:59

favaca8888 написа:баха, цаци ще се видим ПАК във втората седмица :evil:

ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ОЩЕ ЕДНА СИТУАЦИЯ ЗА ДУЗПА СЛЕД ТАЗИ, КОЯТО БЕШЕ ЗА УДАР БЕЗ ТОПКА СРЕЩУ МАРКИНЬОС В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ С НАРИСУВАН ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ИГРАЧА НА ПАЛАМУДИТЕ !

Също така края на мача бе свирен минута и половина преди да свърши редовното време??????

Само Локо!
Мача ни със Славия е на живот и смърт. :roll:

Ама как ви го напаламудихме, а! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ухааааааааа :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 10 ное 2013 12:52

petkan написа:
Pride написа:Е как пък да не е дузпа? Ясно се вижда, че Гаел си повежда топката
Изображение

Каква дузпа бе пич? Я си изгледай видеото, за което си дал линк! Янко първо удря топката и след това отнася Гаел! Сляп ли си??? И да ми ревеш срещу съдията, при положение, че не показа абсолютен червен картон за удар при спряна игра си е чиста проба наглост! Ако ви бяхме били със съдийска помощ щях да съм още по-щастлив, че ви го връщаме за ритуалното клане в Надежда през лятото!
Имахте си положенията, вкарахте едно. Ние си имахме нашите, вкарахме две! Научи се да губиш!
[offtopic]И какъв е тоя вашия отбор, за който толкова си се загрижил?! Имах чувството, че играем срещу Кения, Зимбабве или нещо от тоя сорт :shock:[/offtopic]

Стопроцентова дузпа и червен картон за вратаря,още една стопроцентова дузпа пет минути след това положение(блъскане без топка на Маркиньос в нак. поле,съдията отсъжда фаул в нападение :shock: :shock: :shock: )Безумни отсъждания през целия мач и явно бутане на жалкия ви отбор,да не говорим за лежането,хвърлянето на втора топка и криенето им около терена от децата.По пет минути за смяна,понеже не работи таблото :shock: ,абе уникална селяния.Това разбира се не е оправдание за слабия мач на Локомотив.

Върни се в “Локо София”