СмЕх
Изнасяме вино за КНДР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изнасяме вино за КНДР
Тия там ориза където го произвеждат не могат да си го позволят като храна ще внасяли вино от Европа , не от Япония която им е по-близо .
СмЕх
СмЕх
tprodanov написа:КНДР написа:tprodanov написа:Супер новина. Само ме е яд, че износът се прави от гадни капиталистически фирми, а не от държавни дружества към братска КНДР. За сметка на това, поне е сигурно, че тамошния обикновен труженец за по-малко от 5 години ще успее да спести пари за една бутилка от прекрасната течност.
Това вино можеше да иде за Франция, САЩ, Англия или някъде по запада, ама отиде в КНДР. ''Беден КНДР'' май дава повече парички от капиталягите май !
Може би проблемът е, че точно беден КНДР няма пари за по-хубаво вино, и затова купува възможно най-евтиното (и боклучаво, разбира се).
В България се прави най-хубавото вино. Знам ги такива, като тебе вечно нагъзените към Запада и мислещи си, че всичките им продукти са супер качествени.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
ЕМИЛ написа:Тия там ориза където го произвеждат не могат да си го позволят като храна ще внасяли вино от Европа , не от Япония която им е по-близо .
СмЕх
А ти бил ли си в КНДР ? Там си живеят по-добре от тук. Ама ти си чети соросоидната западна пропаганда и си мисли, че им е зле.
КНДР написа:ЕМИЛ написа:Тия там ориза където го произвеждат не могат да си го позволят като храна ще внасяли вино от Европа , не от Япония която им е по-близо .
СмЕх
А ти бил ли си в КНДР ? Там си живеят по-добре от тук. Ама ти си чети соросоидната западна пропаганда и си мисли, че им е зле.
Гледам снимки от там и е видно ,че народа го държат откъснат от света ,гладен и с минимална информация за това което се случва покрай него .
Ето една Южна Корея къде е .....Произвежда телефони и най-интересното е ,че вечер там билбордовете светят .
Представям си цената му там
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Емилчо и аз мога да ти изкарам лоши снимки за България ! Всеки може да компрометира дадена страна. Само че КНДР са много над нещата, а и няма как да контролират световната капиталистическа пропаганда. Затова ти казах, след като не си ходил в КНДР, недей да говориш за неща, които не са ти ясни !
КНДР написа:Емилчо и аз мога да ти изкарам лоши снимки за България ! Всеки може да компрометира дадена страна. Само че КНДР са много над нещата, а и няма как да контролират световната капиталистическа пропаганда. Затова ти казах, след като не си ходил в КНДР, недей да говориш за неща, които не са ти ясни !
Е като там е толкова хубаво и си фен на тази държава защо не живееш там ? Ето аз харесвам сръбската скара и хода 2-3 пъти в Лесковац на година да хапвам плескавици и си слушам сръбска музика.
ЕМИЛ написа:КНДР написа:Емилчо и аз мога да ти изкарам лоши снимки за България ! Всеки може да компрометира дадена страна. Само че КНДР са много над нещата, а и няма как да контролират световната капиталистическа пропаганда. Затова ти казах, след като не си ходил в КНДР, недей да говориш за неща, които не са ти ясни !
Е като там е толкова хубаво и си фен на тази държава защо не живееш там ? Ето аз харесвам сръбската скара и хода 2-3 пъти в Лесковац на година да хапвам плескавици и си слушам сръбска музика.
Ами и аз ходя на почивки в КНДР. Сърбите ги уважавам заради това, че са големи патриоти, за разлика от нас, за съжаление.
Няма лошо да се ходи на почивки, аз съм ходил в повечето соц страни. Единствено в Китай не съм ходил, но скоро и това ще се случи.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Потребителя КНДР, който е комунистически престъпник, се оказа и сърбоман , сърбите, които причиниха страшно много злини на България лизаха задниците на комунистическите престъпници, въвеждайки изкуствения македонски език насилствено! Пиринска Македония беше предадена от националния предател , съветски граджданин,сърбоман,антибългарин и комунистически претъпник - Георги Михайлович Димитров!Пожелавам на севернокорейците да се освободят от тези изчадия на сатаната - комунистите, които изтезават нормалните хора там!
Бог да пази България от комунисти!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
КНДР написа:
В България се прави най-хубавото вино. Знам ги такива, като тебе вечно нагъзените към Запада и мислещи си, че всичките им продукти са супер качествени.
От онова вино, дето принципно не зависи от гроздовата реколта ли? Велико е, наистина...
Ето тук имам една снимка, която доказва, че КНДР е прав - това е част от ежедневието на севернокорейците - моментът, в който вечерят на свещи и пият от нашето вино.
Досега просто не можех да си обясня защо е тъмна тяхната половина от полуострова