Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Мнениеот smoothc » 10 ное 2013 00:07

Значи симулацията на Йънг е дузпа, а симулацията на Рамиреш от днес е гавра с футбола? Ти си психично болен!

Хайде,ако обичаш без обидни квалификации ;)
Съществената разлика,пак ще повторя(за хората,които не са разбрали все още) е,че:1.При Ашли имаше предварително действие(нерегламентирано според правилата на футболната игра) от страна на испански играч,който извършва непозволено действие срещу Йънг,което се санкционира с наказателен удар(дузпа).
Да,той леко преигра ситуацията,но това не променя факта че трябва да се отсъди дузпа.
Съдията не отсъжда дузпата(заради падането на Йънг),а заради дърпането и последствие нарушаването на неговия баланс..мисля,че това трябва да е повече от ясно!
Не си мислете,че съдията е бил заблуден или той самия се е заблудил ;) Съдията вижда,че има нарушение на правилата(следствие дърпането на ръката),пък и ако не знаете,опитите за дърпане,посягане,предварително замислени груби действия),също се санкционират според конкретните обстоятелства!
2.При Рамиреш:Напълно умишлен опит за симулация..та той буквално се набива в хълбока на противниковия играч(нарочно,с цел заблуда на съдията),така че съпоставката между двете ситуации,мисля че е напълно неадекватна в случая ;)
Виж,за ситуацията от Кристъл Палас...там няма две мнения-100%-ва симулация от страна на Йънг,която Мойс между другото осъди доста остро след края на мача..за разлика от своя колега Жозе Моуриньо...

haha

Мнениеот haha » 10 ное 2013 00:09

Моуриньо категоричен: Имаше дузпа

Няма такъв наглец, като изгуби някой мач, реве до нова година как съдията ги заклал, били ощететени и един тон простотии, ама сега като му се помага се прави на застрелян.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 ное 2013 00:40

Пичове от това, което разбирам, е че с някой от вас не може да се коментира :). Какво лошо има, че Алекс(smoothc) има различно мнение от вашето, и дори доста добре си го обосновава. Аз не смятам да коментирам, но от това, което виждам - дузпа няма. Рамирес се удря в противниковия играч, докато гледа топката, а играча, който го "фаулира" си тича по-права линия и въобще няма някакви намерения да блъска Рамирес.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 ное 2013 07:28

Големи сте ревльовци! Издънихме се два пъти и надухте кавала. В краят на сезона, когато вдигаме купи ще гледате тъпо! Със сигурност нарушението срещу Бране е "по-сигурно" от дузпата (за мен това си беше манчестърка....).
ЧЕЛСИ ще е шампион.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 ное 2013 09:17

Така преспах и реших и аз да драсна няколко реда.Относно мача ще кажа както противниковия вратар за дузпата "пълни ла...а".За мен лично дузпа нямаше.Не искам подчертавам,НЕ ИСКАМ по този начин да стигаме до точка или победа.Това си е запазена марка за един друг отбор,всички знаем кой е той.Грешките на Моу са просто много големи.Затова аз лично искам още в следващия мач да видя задължително следния състав:
Чех,Иванович,Луиз,Тери,Кол,Микел,Рамирес,Оскар,МАТА,Азар,Ба.
Не може футболист на 25 години да ти става футболист на годината в отбора да ти докара,толкова много точки и ти да кажеш.Моя номер 10 е Оскар.Оскар без Мата,като Пижо без Пенда.Повече не искам да коментирам да не влизам в някакви разширени анализи.Скоро идва следващия мач да видим какво следва.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 10 ное 2013 10:20

smoothc, мислех те за точен човек, ама се оказа друго. Не мога да те разбера какво искаш. Идваш и се захващаш с това, че нямало дузпа. Няма дузпа, факт, всеки от форума го каза това, ама ти почваш да ни обясняваш какъв лицемер бил Моурньо и да ни обясняваш, че СИМУЛАЦИЯТА на Йънг било чиста дузпа с леко преиграване от страна на крилото. Не мога да те разбера... искаш да докажеш, че Челси са подпирани или, че Моуриньо е най-големия лицемер, мошеник и т.н? Нима САФ не е правил това, което направи Моу вчера?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 10 ное 2013 13:10

Ми така ще е, като ви спестяват. Само миналия сезон на Перси му бяха спестени една камара картони от ръгане с лакти. Тоя сезон пак си ги прави същите истории, разби на Де Брюн устната, нашия си го отнесе и му дадоха жълт картон, а на Персито му се размина.
Отделно не виждаш ли как само се излагаш. Вика ми, че това на Йънг било дузпа, ама малко бил преиграл, ама пак имало дузпа, спори с нас за дузпата на Рамирес, като целият форум му каза, че няма такава, а после ми разправя как Моуриньо бил нагъл и т.н., задето казва, че това за него е дузпа. Мойс също ли е нагъл, задето казва, че това на Йънг е дузпа? Кой знае колко от вас са гледали целия мач? Защо нищо не казвате за втория гол на Уест Бром и нарушението срещу Иванович, а? Нали знаете, че ако не м го бяха зачели този гол, можеше и по друг начин да се развият нещата. ЗАщо не ми е ясно никой не мрънка за втория гол на Бром, а тука всички обсъждат Рамирес и го наричат гмуркач, та то от километри се вижда, че той въобще не симулира, а просто загуби равновесие и падна, след което дори не искаше наказателен удар.
А и последно от няма какво да напишеш ми вадиш някакви статистики, като на всеки е ясно колко картони са ви били спестявани...
[center][wrapimg=]https://24.media.tumblr.com/e9c0cb2523bca27dadd5c580af164e55/tumblr_myzjdwuZ091r3p0vko1_500.gif[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/5300316cc0d8a21ef5d3b30bac0e2fa2/tumblr_mx86o6h3ch1r30r4xo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2013 13:29

СИМУЛАЦИЯТА на Йънг било чиста дузпа с леко преиграване от страна на крилото. Не мога да те разбера... искаш да докажеш, че Челси са подпирани или, че Моуриньо е най-големия лицемер, мошеник и т.н? Нима САФ не е правил това, което направи Моу вчера?

Пак ще повторя и се надявам най-после да разберете:Факт е,че Йънг леко преигра в ситуацията(става въпрос за падането),но е факт че за да се стигне до загубата на баланс,основна вина има играча на Сосиедад,който секунди преди това посегна и дръпна за ръката Йънг(който се опитваше да заходи пред него)..И съдията отсъди дузпа точно заради това посягане/дърпане(защото както знаете,подобни действия са забранени в наказателното поле и се санкционират с дузпа)!
Йънг дори и да не бе падал,съдията вече бе взел своето решение,защото той първо че бе много близко до ситуацията и второ,ясно видя посягането/дърпането на Бергара ;) А също така и му бе показан картон за тази неправомерна проява.
[wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/11/05/Young.gif[/wrapimg]
Съдията е буквално зад ситуацията,прекрасна видимост и позициониране...Йънг прави опит да заходи пред играча(опитвайки се да достигне до топката) и в този момент бива захванат за ръката..За какъв чеп Бергара посяга с ръка да го дърпа!?
Ако нямаше посягане и Йънг бе паднал..100% симулация и жълт картон за Йънг,така съм напълно съгласен,но пак ще повторя:Дузпата се отсъди заради посягането с ръка и нарушаването на баланса на Йънг,който нямаше никакво намерение да симулира или да търси контакт..Той през цялото време е съсредоточен върху комбинацията с Кагава,защото той ако не беше захванат,със сигурност щеше да достигне до топката.
Да,определено от началото на този сезон(на няколко пъти) Челси бяха облагодетелствани от съдийски решения,това е факт!
Моуриньо,че е лицемер е повече от ясно,но не му прави чест че толкова арогантно се изказва за ситуацията снощи и още повече,че по този начин-първо,че уронва престижа на Челси и второ,пряко обижда своя бивш колега Стив Кларк и неговия УБА.
Моуриньо е конфликтна личност-показа го и в първия си престои в Челси,показа го и в Интер и буквално стана за смях на целия свят в Реал Мадрид...именно заради непрекъснатите си фасони,променливо настроение,арогантност...И на всичкото отгоре си тръгна като пълна п***а от Реал Мадрид,настрои играчите един срещу други,изобщо щетите които нанесе в социо-психологически аспект на отбора...са прецедент и за без това нестабилните треньорски връзки в отбора в последните 10-на години!
С неадекватното си поведение и абсурдни ситуации,Моуриньо буквално скандализира Реал Мадрид и не само това-Та,той се помисли за по-голям от клуба,за по-важен от легендите на отбора,какво повече да говорим... :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2013 13:35

като на всеки е ясно колко картони са ви били спестявани...

Докажи го ;) Аз ви извеждам официална статистика,така че...
Колко картони!? 5-10-20-30? Докажи и защити думите си факти от действителността!

Потребителски аватар
mbb

Мнениеот mbb » 10 ное 2013 15:11

За моя радост не успях да гледам мача, но по коментарите разбирам как е бил. Успех на отбора в следващите.

ПП: Тези от форума на МЮ да не са ги водили колективно на "Гладиатор" или съм пропуснал нещо. :)

Върни се в “Архив”