Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 23:26

Tommi написа:
memnto написа:Тъпичко е да ви режат, нали? Вие се смяхте миналата седмица, сега всичко се връща!

Имаме различни разбирания за нещата :) Ние му казваме съдийска грешка, вие му казвате рязане и директиви. ;)

Ние търсим наказание за порязвания и директиви, вие сменяте съдийски комисии, заради съдийски грешки. :mrgreen:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 09 ное 2013 23:30

Tommi написа:
memnto написа:Тъпичко е да ви режат, нали? Вие се смяхте миналата седмица, сега всичко се връща!

Имаме различни разбирания за нещата :) Ние му казваме съдийска грешка, вие му казвате рязане и директиви. ;)

И в крайна сметка ефектът е един и същ накрая и за нас и за вас. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 ное 2013 23:36

vaskonti написа:Ами не можем да се разберем защото ти не искаш да назовеш точно в какво се състои "минималния контакт". Аз ти казвам в какво - задържане с ръка, само че ти упорито отказваш да го назовеш с точното име... Докато в случая на Янчев упорито отказваш да кажеш, че контакта е минимален, но пък наблягаш ясно на това в какво се състои този контакт. Май наистина не разбираш двойния си стандарт.... :roll:

Много добре си разбирам, това което имам предвид. ;) Ще ти повторя, че няма нищо общо между двете ситуации.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 09 ное 2013 23:43

Tommi написа:

А мустакатия ви вожд,го нарича "поръчково съдийство",но явно го "чувате",когато ви изнася! :oops:
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 09 ное 2013 23:45

Аз за мача на двата средняка нямам какво повече да кажа, освен че искрено се забавлявам с това, как Левски влиза в криза и после излиза от криза :mrgreen: . Сега очаквам следващият голям мач срещу гранда Любимец или Пирин ГД за да видя израстването от мач на мач на сините юноши в мъже :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 23:49

donDiego написа:Аз за мача на двата средняка нямам какво повече да кажа, освен че искрено се забавлявам с това, как Левски влиза в криза и после излиза от криза :mrgreen: . Сега очаквам следващият голям мач срещу гранда Любимец или Пирин ГД за да видя израстването от мач на мач на сините юноши в мъже :mrgreen:

Първата седмица има нужда от седми в класирането. Защо да не е Левски?
Мачовете с Гоцето, Нафтата, Любимец и Славия ще са търсени, за да се излезе от кризата, ама въпросните ще са в долната половина. :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 ное 2013 23:54

Ей, а стига спам в темата!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 23:58

TodorT написа:Ей, а стига спам в темата!

Върти ключа и без това няма какво повече да се каже. :roll:

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 10 ное 2013 00:06

Tommi написа:
vaskonti написа:Ами не можем да се разберем защото ти не искаш да назовеш точно в какво се състои "минималния контакт". Аз ти казвам в какво - задържане с ръка, само че ти упорито отказваш да го назовеш с точното име... Докато в случая на Янчев упорито отказваш да кажеш, че контакта е минимален, но пък наблягаш ясно на това в какво се състои този контакт. Май наистина не разбираш двойния си стандарт.... :roll:

Много добре си разбирам, това което имам предвид. ;) Ще ти повторя, че няма нищо общо между двете ситуации.

Добре де, няма нищо общо, но цяла тема беше направена колко си приличала дузпата за Юве от онзи ден с тази на Тошко. 2 дузпи, които си приличат само по това, че са дузпи... Според мен рядко две ситуации си приличат, но днешната дузпа, която свириха прилича на тази за ЧМ по това, че и двете са доста леки и по- скоро ги няма! За мен мача си беше заспал на 0-0. Слаби два отбора, въобще целия мач беше със страшно малко положения и качествени отигравания, а Борат пак се показа като изявен селянин!
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2013 01:32

vaskonti написа:
donDiego написа:Дузпа нямаше, но и Левски е един посредствен отбор към този момент.

Добре, защо всички говорят за тази дузпа, а не коментират ситуацията 2 минути преди това?

А ти защо не коментираш засадата на Родригез 2-3 минути преди това? И от самолета видяха, че няма засада... Както и да е, очаквам тази вечер съдийската комисия да се събере извънредно и да накаже главния до живот, а помощника му поне за 5 мача!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”