Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)
Разбира се, как не се сетих 

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ами при ритане в опорния крак няма симулация. Янчев нито игра за топката, нито нищо - просто го подсече. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
А Дъсти за какво игра, за топката ли? Той директно си посяга и задържа нападателя, макар и за няма и секунда. Ама не съм чувал да има изискване за минимално време на задържане, след което ситуацията вече да може да се брои за нарушение.
vaskonti написа:А Дъсти за какво игра, за топката ли? Той директно си посяга и задържа нападателя, макар и за няма и секунда. Ама не съм чувал да има изискване за минимално време на задържане, след което ситуацията вече да може да се брои за нарушение.
Няма минимално време за задържане, не съм споменавал такова нещо. Просто има различен начин, по който се тълкуват единоборствата, съприкосновенията и т.н.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- DrAvalanche
- Контакти:
vaskonti написа:Защо за положението на Янчев наблягаш на "ритна", а за положението на Дъсти не наблягаш на "дръпна", както би трябвало, а на "минимален контакт"?
Какво би станало, ако обърнеш нещата - "Дъсти просто дръпна за рамото заралията, а Райков се опита да заблуди съдията, използвайки минималния контакт" ?
Мога да ти препоръчам много добър очен лекар. Обаче тия дни е малко зает, че ще прави комплексни прегледи на съдийската бригада от този мач. И понеже се пишеш борец за справедливост, защо не коментираш ситуацията в 24 минута?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Tommi написа:vaskonti написа:А Дъсти за какво игра, за топката ли? Той директно си посяга и задържа нападателя, макар и за няма и секунда. Ама не съм чувал да има изискване за минимално време на задържане, след което ситуацията вече да може да се брои за нарушение.
Няма минимално време за задържане, не съм споменавал такова нещо. Просто има различен начин, по който се тълкуват единоборствата, съприкосновенията и т.н.
Да, само дето тук няма единоборство, а задържане с ръка за рамото на нападател, който е пред защитника.
vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:А Дъсти за какво игра, за топката ли? Той директно си посяга и задържа нападателя, макар и за няма и секунда. Ама не съм чувал да има изискване за минимално време на задържане, след което ситуацията вече да може да се брои за нарушение.
Да, само дето тук няма единоборство, а задържане с ръка за рамото на нападател, който е пред защитника.
По-скоро минимален контакт.

Тъпичко е да ви режат, нали? Вие се смяхте миналата седмица, сега всичко се връща!
memnto написа:Тъпичко е да ви режат, нали? Вие се смяхте миналата седмица, сега всичко се връща!
Имаме различни разбирания за нещата

Последна промяна от Tommi на 09 ное 2013 23:24, променено общо 1 път.
Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:А Дъсти за какво игра, за топката ли? Той директно си посяга и задържа нападателя, макар и за няма и секунда. Ама не съм чувал да има изискване за минимално време на задържане, след което ситуацията вече да може да се брои за нарушение.
По-скоро минимален контакт.Както и да е, не може да се разберем.
Ами не можем да се разберем защото ти не искаш да назовеш точно в какво се състои "минималния контакт". Аз ти казвам в какво - задържане с ръка, само че ти упорито отказваш да го назовеш с точното име... Докато в случая на Янчев упорито отказваш да кажеш, че контакта е минимален, но пък наблягаш ясно на това в какво се състои този контакт. Май наистина не разбираш двойния си стандарт....