Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков
Хаха, мяза точно на вързано псе, с пяна на устата 
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Принципно модата да се обявява опонента в нета за някое лапе шестокласник отмина преди десетина години. Разбира се, има хора спряли там с развитието си. Както и очаквах - не получих никакъв коментар за двата клипа на шамарчето, които публикувах тук. От чугуните коментар по кофти за тях тема не може да се очаква..
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Кировец написа:Viktor4o_Rs написа:Не, просто Боко му е спрял някой бизнес или го е лишил от някакви пари - това е цялата работа. Защо иначе Шамара лапаше Боковия с топките дотогава ?
Аз не разбирам за какво говориш. Кажи защо де, нали много знаеш. Мразя да водя дискусия с човек, който освен жаргона си задава много въпроси и хипотези, а не дава смислено обяснение с което да защити тезата си. Кажи какво е това, което е разгневило Шамара?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=--H_hzsYHRY[/youtube]
Eй, затова говоря например.
Аз не съм казал, че знам какво точно е станало, затова и питах някой, който е по-навътре в бизнеса и заниманията на така нареченият Шамар. Само ти казвам, че това неговото не е просто гражданска позиция или разочарование, всичко е до някакви пари.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
tprodanov написа:Принципно модата да се обявява опонента в нета за някое лапе шестокласник отмина преди десетина години. Разбира се, има хора спряли там с развитието си. Както и очаквах - не получих никакъв коментар за двата клипа на шамарчето, които публикувах тук. От чугуните коментар по кофти за тях тема не може да се очаква..
Виждам, че си ме изпреварил с клипчето. Нека не очакваме много от хора със съветски или севернокорейски никове

Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Извинявам се, за което, но не мислите ли, че това е било в момента, когато мнозинството в България припозна своя спасител от ДПС и БСП в лицето на Бойко Борисов, подкрепян от Волен Сидеров?
Днес сигурен съм много хора не искат да си спомнят за този момент, в който са били подлъгани.
Този клип гарантира ли, че днес Шамара работи на заплата при БСП и ДПС?
Извинявам се, за което, но не мислите ли, че това е било в момента, когато мнозинството в България припозна своя спасител от ДПС и БСП в лицето на Бойко Борисов, подкрепян от Волен Сидеров?
Днес сигурен съм много хора не искат да си спомнят за този момент, в който са били подлъгани.
Кировец написа:Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Самият Шамар каза, че се е бил подлъгал по Бойко и клипа е от тия години. Човек рано или късно се осъзнава, щом простичък човек като Шамара се е осъзнал, представете си Боковистите колко по-глупави са от самия Шамар над който се надсмиват.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Кировец написа:Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Абсолютно гарантира,не за заплатата,а за това,че е шаврантия също като Дългия и Капута,на които грам не трябва да се вярва.
Последна промяна от dzhambov на 09 ное 2013 23:13, променено общо 1 път.
dzhambov написа:Кировец написа:Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Абсолютно гарантира,не за заплатата,а за това,че е шаврантия също като Дългия и Капута на,които грам не трябва да се вярва.
Аха, значи всички, които повярвахме в Бойко, но днес сме разочаровани, сме шафрантии...
Кировец написа: Аха, значи всички, които повярвахме в Бойко, но днес сме разочаровани, сме шафрантии...
За всички не знам, но повечето със сигурност сте такива.
Кировец написа:dzhambov написа:Кировец написа:Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Абсолютно гарантира,не за заплатата,а за това,че е шаврантия също като Дългия и Капута на,които грам не трябва да се вярва.
Аха, значи всички, които повярвахме в Бойко, но днес сме разочаровани, сме шафрантии...
Ако се сравняваш с Шамара,Капута и Дългия...дано поне си взел някой лев,тея тримцата затова се връткат навсякъде.