Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков

Мнениеот ehh » 09 ное 2013 22:53

Хаха, мяза точно на вързано псе, с пяна на устата :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 ное 2013 22:54

Принципно модата да се обявява опонента в нета за някое лапе шестокласник отмина преди десетина години. Разбира се, има хора спряли там с развитието си. Както и очаквах - не получих никакъв коментар за двата клипа на шамарчето, които публикувах тук. От чугуните коментар по кофти за тях тема не може да се очаква..

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 ное 2013 22:55

Кировец написа:
Viktor4o_Rs написа:Не, просто Боко му е спрял някой бизнес или го е лишил от някакви пари - това е цялата работа. Защо иначе Шамара лапаше Боковия с топките дотогава ?

Аз не разбирам за какво говориш. Кажи защо де, нали много знаеш. Мразя да водя дискусия с човек, който освен жаргона си задава много въпроси и хипотези, а не дава смислено обяснение с което да защити тезата си. Кажи какво е това, което е разгневило Шамара?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=--H_hzsYHRY[/youtube]

Eй, затова говоря например. ;) Сега не ми се търси, но едва ли ще ми е трудно да намеря изказвания на Шамара, в които хвали Борисов. Това клипче е от времето, когато и друг боклук - Слави, също беше дружка с Бойко. По това си приличат такива като Шамара, Слави и Капута ;)

Аз не съм казал, че знам какво точно е станало, затова и питах някой, който е по-навътре в бизнеса и заниманията на така нареченият Шамар. Само ти казвам, че това неговото не е просто гражданска позиция или разочарование, всичко е до някакви пари. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 ное 2013 22:58

tprodanov написа:Принципно модата да се обявява опонента в нета за някое лапе шестокласник отмина преди десетина години. Разбира се, има хора спряли там с развитието си. Както и очаквах - не получих никакъв коментар за двата клипа на шамарчето, които публикувах тук. От чугуните коментар по кофти за тях тема не може да се очаква..

Виждам, че си ме изпреварил с клипчето. Нека не очакваме много от хора със съветски или севернокорейски никове :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 23:02

Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Извинявам се, за което, но не мислите ли, че това е било в момента, когато мнозинството в България припозна своя спасител от ДПС и БСП в лицето на Бойко Борисов, подкрепян от Волен Сидеров?
Днес сигурен съм много хора не искат да си спомнят за този момент, в който са били подлъгани.
Този клип гарантира ли, че днес Шамара работи на заплата при БСП и ДПС?

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 09 ное 2013 23:08

Кировец написа:Не знаех за това изпълнение на Химна на Герб.
Извинявам се, за което, но не мислите ли, че това е било в момента, когато мнозинството в България припозна своя спасител от ДПС и БСП в лицето на Бойко Борисов, подкрепян от Волен Сидеров?
Днес сигурен съм много хора не искат да си спомнят за този момент, в който са били подлъгани.

Самият Шамар каза, че се е бил подлъгал по Бойко и клипа е от тия години. Човек рано или късно се осъзнава, щом простичък човек като Шамара се е осъзнал, представете си Боковистите колко по-глупави са от самия Шамар над който се надсмиват.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 09 ное 2013 23:11

Абсолютно гарантира,не за заплатата,а за това,че е шаврантия също като Дългия и Капута,на които грам не трябва да се вярва.
Последна промяна от dzhambov на 09 ное 2013 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 23:12

dzhambov написа:

Абсолютно гарантира,не за заплатата,а за това,че е шаврантия също като Дългия и Капута на,които грам не трябва да се вярва.

Аха, значи всички, които повярвахме в Бойко, но днес сме разочаровани, сме шафрантии...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 ное 2013 23:14

Кировец написа: Аха, значи всички, които повярвахме в Бойко, но днес сме разочаровани, сме шафрантии...

За всички не знам, но повечето със сигурност сте такива.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 09 ное 2013 23:15

Кировец написа:
dzhambov написа:

Абсолютно гарантира,не за заплатата,а за това,че е шаврантия също като Дългия и Капута на,които грам не трябва да се вярва.

Аха, значи всички, които повярвахме в Бойко, но днес сме разочаровани, сме шафрантии...

Ако се сравняваш с Шамара,Капута и Дългия...дано поне си взел някой лев,тея тримцата затова се връткат навсякъде.

Върни се в “Свободна зона”