Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот donDiego » 09 ное 2013 21:42

vaskonti написа:
donDiego написа:Дузпа нямаше, но и Левски е един посредствен отбор към този момент.

Добре, защо всички говорят за тази дузпа, а не коментират ситуацията 2 минути преди това?

Защото не им отърва. И за мен беше кристална дузпа +ЧК, но важно е за съдията какво е
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 ное 2013 21:45

NADURVEN_FILOSOF написа:Ти беше зад вратата, аз бях точно отстрани и в първата ситуация имаше 100% дузпа. Фанелката се разтегли като ластик! Това е дузпа + ЧК. Имаше отново безумни влизания на осакатяване, в края на мача на всички им падна пердето и си вкарваха такива крак брадви...Освен това сума разправии с рефера и други такива! Точно като цска постъпвате- заклали ви съдиите, ама ако изгледаш мача от друг ъгъл и си обективен, ще видиш че си далеч от истината!

Къде го видя това разтегляне ?
http://www.novsport.com/news811491_1003.html

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 21:49

Eminem написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:Ти беше зад вратата, аз бях точно отстрани и в първата ситуация имаше 100% дузпа. Фанелката се разтегли като ластик! Това е дузпа + ЧК. Имаше отново безумни влизания на осакатяване, в края на мача на всички им падна пердето и си вкарваха такива крак брадви...Освен това сума разправии с рефера и други такива! Точно като цска постъпвате- заклали ви съдиите, ама ако изгледаш мача от друг ъгъл и си обективен, ще видиш че си далеч от истината!

Къде го видя това разтегляне ?
http://www.novsport.com/news811491_1003.html

0,57 - не е разтегляне, а задържане за рамото. При всички случаи е много по-чисто положение от колкото свиреното по-късно, но да ревете за ощетяване след тези ситуации... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 ное 2013 21:50

Слаб мач и слаб съдия. Поне характер показаха. Съдийството под всякаква критика. Несъществуваща засада на Гари в ситуация,в която излезе сам срещу вратаря. Това се видя и без повторения. Положението на Дъстли - пипна го и оня побърза да се метне,като риба на сухо. То беше от положенията,които веднъж се дават,веднъж не. Лично аз нямаше да кажа нищо,ако бяха дали дузпа за това положение. Дузпата няма и какво да се коментира - смях. Хайде сега да видим съдийската комисия ще спрат ли правата на съдията или се е справил перфектно :lol: Борат пак говори и пада до нивото на един друг комедиант с неговите вечни директиви и поръчки. Радващо е,че Йовов и футболистите не се подадоха на модата да се оправдават със съдията. Наклони везните много,но ако бяхме играли добре щяхме да победим.
110 години любов!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 09 ное 2013 21:52

пф прескача ми видеото, но на мача така ми се видя, явно греша
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 ное 2013 21:53

vaskonti написа:0,57 - не е разтегляне, а задържане за рамото. При всички случаи е много по-чисто положение от колкото свиреното по-късно, но да ревете за ощетяване след тези ситуации... :|

Има контакт, но аз не виждам как от това повторение може да се каже нещо.
Аз не рева. Левски игра трагично и ми е все тая дали ще е 0:0 или ще паднем. С тази игра е срамно да се оправдаваме със съдията. В крайна сметка, Левски имаше достатъчно време да победи, но те нямаха нито едно чисто голово положение.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 21:56

groti написа:Слаб мач и слаб съдия. Поне характер показаха. Съдийството под всякаква критика. Несъществуваща засада на Гари в ситуация,в която излезе сам срещу вратаря. Това се видя и без повторения. Положението на Дъстли - пипна го и оня побърза да се метне,като риба на сухо. То беше от положенията,които веднъж се дават,веднъж не. Лично аз нямаше да кажа нищо,ако бяха дали дузпа за това положение. Дузпата няма и какво да се коментира - смях. Хайде сега да видим съдийската комисия ще спрат ли правата на съдията или се е справил перфектно :lol: Борат пак говори и пада до нивото на един друг комедиант с неговите вечни директиви и поръчки. Радващо е,че Йовов и футболистите не се подадоха на модата да се оправдават със съдията. Наклони везните много,но ако бяхме играли добре щяхме да победим.

Прав си - интересно ще е да видим какво ще стане - при натиск на Тодор и лобито в БФС не просто спират права на съдията, ами направо се подменя комисията! :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 22:03

Eminem написа:
vaskonti написа:0,57 - не е разтегляне, а задържане за рамото. При всички случаи е много по-чисто положение от колкото свиреното по-късно, но да ревете за ощетяване след тези ситуации... :|

Има контакт, но аз не виждам как от това повторение може да се каже нещо.
Аз не рева. Левски игра трагично и ми е все тая дали ще е 0:0 или ще паднем. С тази игра е срамно да се оправдаваме със съдията. В крайна сметка, Левски имаше достатъчно време да победи, но те няма нито едно чисто голово положение.

Ами за подобен "минимален" контакт срещу ЦСКА се свири дузпа във Варна. Да не говорим, че и онова положение така и не се видя от достатъчно добър ъгъл, че да се прецени както трябва.
Вече отделен въпрос е, че вие си продължавате с хилядите центрирания, които Генков трябва да сваля към Гари. На практика това е играта ви в момента - елементарна, еднообразна, архаична. С тази игра ще си затриете поредния талант - Вутов, който очевидно е комбинативен и техничен играч. А как ще се развие когато от него се иска да центрира или да гони свалени след центриране топки? И сам можеш да се сетиш. А беше време, когато дори с високия Дембеле играехте по земя, с комбинации и с минимум центрирания...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 22:07

Няма спор - нападателя на Берое изиграва майсторски положението за дузпата!!!
http://www.livesport.bg/beroe-razbi-22- ... 35244.html

С голяма крачка с десния крак затваря пътя на защитника и се изпречва пред него, което улеснява нарушаването на равновесието му, тъй като защитника е на скорост и ще не ще го събаря в гръб.
Дали съдията е свирил преднамерено, или се е заблудил от добрия замисъл на нападателя е друг въпрос.

Преди години за Левски се свиреха подобни фаулове срещу Гонзо, който се хвърляше на плонж между топката и защитник и протягаше единия си крак в протегнатия крак на защитника, а съдията не се и замисляше - надуваше свирката до откат.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 09 ное 2013 22:11

Съдиите са ясни,трагедия са.Вие също.От 30 години гледам мачове и по слаб Левски досега аз лично не съм гледал.Неадекватно ръководство,слаб треньор,некадърни играчи-с тях толкова.Когато и да се разкарат,все ще е късно.Това е.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Архив”