Eminem написа:vaskonti написа:0,57 - не е разтегляне, а задържане за рамото. При всички случаи е много по-чисто положение от колкото свиреното по-късно, но да ревете за ощетяване след тези ситуации...

Има контакт, но аз не виждам как от това повторение може да се каже нещо.
Аз не рева. Левски игра трагично и ми е все тая дали ще е 0:0 или ще паднем. С тази игра е срамно да се оправдаваме със съдията. В крайна сметка, Левски имаше достатъчно време да победи, но те няма нито едно чисто голово положение.
Ами за подобен "минимален" контакт срещу ЦСКА се свири дузпа във Варна. Да не говорим, че и онова положение така и не се видя от достатъчно добър ъгъл, че да се прецени както трябва.
Вече отделен въпрос е, че вие си продължавате с хилядите центрирания, които Генков трябва да сваля към Гари. На практика това е играта ви в момента - елементарна, еднообразна, архаична. С тази игра ще си затриете поредния талант - Вутов, който очевидно е комбинативен и техничен играч. А как ще се развие когато от него се иска да центрира или да гони свалени след центриране топки? И сам можеш да се сетиш. А беше време, когато дори с високия Дембеле играехте по земя, с комбинации и с минимум центрирания...