Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков

Мнениеот haha » 09 ное 2013 21:50

dzhambov написа:
viali69 написа:За герберугите всеки, който не харесва Бойко Борисов е или луд, или платен. :mrgreen:
Ами, приемете, че има и много хора, които недолюбват или направо мразят Бойко Борисов. При това го правят напълно осъзнато и безплатно !

Личи си,на контрапротеста са не платени и милиони :mrgreen:

И на двата протеста има платени, не знам защо се правите на гламави.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 ное 2013 21:59

Тази фъфлеща брадата маймуна Шамара лижеше гъза на Боко, после явно Боко му е резнал някой бизнес или дискотечка и затова брадатата маймуна Шамар си извръща задника на 180 градуса и почва да сипе огън и жупел по Боко. Същата работа като с Капута Ники Дудука :lol: :lol: :lol: Иначе тази теза е ебати малоумната - ако ще и комунисти, турци и атакаджии тотално да съсипят държавата (което и правят), дай да ги търпим, че да не се върнел Боко, страшна логика :lol: Аз лично не знам да има по-голямо зло от управление на БСП, ДПС и АТАКА, просто няма такова ;) Ако бяхме нормална държава, за случилото се с Христо Бисеров (заместник-председател на НС !!!) щеше да има такава криза, че можеше и да се наложи това правителство да си подаде оставката веднага. Но тук се занимаваме с най-големите "престъпници" - протестиращите студенти и надраскалите онази бетонна грозотия на Позитано-20 ...

Някой варненец да каже как Бойко е резнал Шамарчето - по каква линия точно ?
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 22:16

Viktor4o_Rs написа:Тази фъфлеща брадата маймуна Шамара лижеше гъза на Боко, после явно Боко му е резнал някой бизнес или дискотечка и затова брадатата маймуна Шамар си извръща задника на 180 градуса и почва да сипе огън и жупел по Боко. Същата работа като с Капута Ники Дудука :lol: :lol: :lol: Иначе тази теза е ебати малоумната - ако ще и комунисти, турци и атакаджии тотално да съсипят държавата (което и правят), дай да ги търпим, че да не се върнел Боко, страшна логика :lol: Аз лично не знам да има по-голямо зло от управление на БСП, ДПС и АТАКА, просто няма такова ;) Ако бяхме нормална държава, за случилото се с Христо Бисеров (заместник-председател на НС !!!) щеше да има такава криза, че можеше и да се наложи това правителство да си подаде оставката веднага. Но тук се занимаваме с най-големите "престъпници" - протестиращите студенти и надраскалите онази бетонна грозотия на Позитано-20 ...

Искаше да го вкара в затвора, заради ТЕКСТ на песен. И първо задавай въпроса си, вместо да дрискаш помия без да знаеш мотивите на човека. :|
В песента Шамара пише своя куплет, Сарафа своя и Конса своя. Свидетели ПРОТИВ Шамара в делото са ...Сарафа и Конса - въпреки, че са приятели, а от тримата само Конса пее неприличния текст повод за присъда на Шамара.
Последна промяна от Кировец на 09 ное 2013 22:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 ное 2013 22:18

Кировец написа:
Viktor4o_Rs написа:Тази фъфлеща брадата маймуна Шамара лижеше гъза на Боко, после явно Боко му е резнал някой бизнес или дискотечка и затова брадатата маймуна Шамар си извръща задника на 180 градуса и почва да сипе огън и жупел по Боко. Същата работа като с Капута Ники Дудука :lol: :lol: :lol: Иначе тази теза е ебати малоумната - ако ще и комунисти, турци и атакаджии тотално да съсипят държавата (което и правят), дай да ги търпим, че да не се върнел Боко, страшна логика :lol: Аз лично не знам да има по-голямо зло от управление на БСП, ДПС и АТАКА, просто няма такова ;) Ако бяхме нормална държава, за случилото се с Христо Бисеров (заместник-председател на НС !!!) щеше да има такава криза, че можеше и да се наложи това правителство да си подаде оставката веднага. Но тук се занимаваме с най-големите "престъпници" - протестиращите студенти и надраскалите онази бетонна грозотия на Позитано-20 ...

Искаше да го вкара в затвора, заради ТЕКСТ на песен. И първо задавай въпроса си, вместо да дрискаш помия без да знаеш мотивите на човека. :|

Точно само заради песен ще да е работата, наивник :lol: На тези управляващи това са им защитниците - Шамара, Петното, изперкалите червени некролози миришещи на пръст и онзи гащник с червените бански през президенството :lol: А да, и любителите на парчета пица и 30-левки :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 22:20

Viktor4o_Rs написа:
Кировец написа:

Точно само заради песен ще да е работата, наивник :lol:

Вярно бе, че Шамара е някакво страшилище, което е настъпало Бойко по банковата му сметка с евромилиони и чадър за определени монополисти. Ех, че съм наивен... :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 ное 2013 22:24

Не, просто Боко му е спрял някой бизнес или го е лишил от някакви пари - това е цялата работа. Защо иначе Шамара лапаше Боковия с топките дотогава ?
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 22:35

Viktor4o_Rs написа:Не, просто Боко му е спрял някой бизнес или го е лишил от някакви пари - това е цялата работа. Защо иначе Шамара лапаше Боковия с топките дотогава ?

Аз не разбирам за какво говориш. Кажи защо де, нали много знаеш. Мразя да водя дискусия с човек, който освен жаргона си задава много въпроси и хипотези, а не дава смислено обяснение с което да защити тезата си. Кажи какво е това, което е разгневило Шамара?

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 09 ное 2013 22:46

Кировец написа:
Viktor4o_Rs написа:Не, просто Боко му е спрял някой бизнес или го е лишил от някакви пари - това е цялата работа. Защо иначе Шамара лапаше Боковия с топките дотогава ?

Аз не разбирам за какво говориш. Кажи защо де, нали много знаеш. Мразя да водя дискусия с човек, който освен жаргона си задава много въпроси и хипотези, а не дава смислено обяснение с което да защити тезата си. Кажи какво е това, което е разгневило Шамара?

А защо спориш с лапе 90-93 набор, което още нищо не е видяло от живота ? Остави ги такива капитализма ще ги смачка.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 22:48

КНДР написа:
Кировец написа:

А защо спориш с лапе 90-93 набор, което още нищо не е видяло от живота ? Остави ги такива капитализма ще ги смачка.

Ами все още нямам такава дарба да разбирам с какъв човек водя дискусия в онлайн форум. :) Не пречи да е 30-40 годишен откровен идиот и т.н.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 ное 2013 22:52

И мишо Шамара и Сашо Диков са комунистически престъпници, на които мястото им е в затвора!Докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация България няма да се оправи!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”