Берое-Левски 9/11 от 15.15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Re: Берое-Левски 9/11 от 15.15

Мнениеот shoma » 09 ное 2013 19:11

Joni_ написа:Този мач е ясен още преди да е почнал. Твърда 2ка е!
Ако някой не е съгласен може да направим един облог.

Колко пари изкара от мача???

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 ное 2013 19:54

Без име написа:Най-селската агитка в цяла България. Вкарват гол - кзл. Свършва мача - кзл. Цяло второ - мълчание.
Малко ви е бил боя на националния. Пак трябва!

По-селски от вашите наркоманчета ли? Не мисля ;) Жалко за теб, че ги защитаваш. Щото те уверявам, че там нито е имало подобни възгласи, нито нищо от този род, може и твой познат човек да го потвърди ;)
Иначе си беше абсолютна простотия това и аз съм твърдо против него, нито аз, нито моите приятели сме го викали. Аз за разлика от много хора съм всеки мач на този стадион и отивам заради моя отбор, не заради противника.
Не стана кой знае какъв мач, дори напротив. Важното е, че спечелихме втора поредна победа над съперници от първата седмица, към която се стремим. Също така прекъснахме една дълга черна серия срещу Левски вкъщи, надявам се, че скоро ще прекъснем и тази срещу ЦСКА.
Сега на дневен ред идват мачовете с Лудогорец за Купата, която имаме да защитаваме. Няма мое, няма твое, светът е Берое!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 ное 2013 20:06

Без име написа:Най-селската агитка в цяла България. Вкарват гол - кзл. Свършва мача - кзл. Цяло второ - мълчание.
Влади, айде без такива глупости. ;)

Само прост човек може да скандира "КЗЛ" и не по-малко прост човек може да скандира "Селяни, умрете". ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 09 ное 2013 20:39

Честита победа за Берое. Нека страдат, плачат и да ги боли. Господ отлага, но не забравя.
Ако е имало поръчка тя е била божия. Дано утре ЦСКА да преживее нов зелен кошмар.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 09 ное 2013 20:45

1:0 на таблото
Толкова за този мач.
Прекъснахме много лоша за нас поредица от повече от 20г
За любезностите между агитките-грозно и до втръсване.... :shock:
Жалко за мачовете с ЛокСф, Пирин ГД и Черноморец.......Там изпуснахме важни точки - според мен поне 4 или 5. Оставям настрани мача с Ч.море
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 ное 2013 21:37

Одеве се прибрах от Заара и влизам тук, за да поздравя истинските зелени фенове с дълго чаканата победа!
Според мен не беше нито логична, нито заслужена, но във футбола такива понятия не важат. В днешната ритня, блъсня и бодичек можеше да има и друг победител, но и това не е важно. Това е просто един мач.
Честито!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 09 ное 2013 21:52

Понеже не съм гледал мача искам да запитам- Батков защо толкова реве от съдията? От репортажа си личеше, че дузпа има...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 09 ное 2013 22:32

Първо си виж ултраселските си мнения и тогава слагай квалификации на другите хора! Селска пръчка, тръгнал да се прави на гражданин! Лъхаш на чесън отдалече, бе! И друго нещо - на мач се ходи, за да се гледа футбол, а не, като сте се сбрали едно стадо мучащи, да се правите на големите мъже, и да се нахвърляте върху хора, които са си платили билетите, за да гледат националния отбор! Ама на кого го разправям... на селско парче, което е ходило само на мачове по селските ливади, където само знаят да се млатят и да си мерят пишчиците, но не и да играят футбол! Вониш!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 10 ное 2013 00:32

Дават 5 минути продължение, но Берое вместо да се защитава като за последно, реши да напада. Че и гол вкара. Съдията така бързаше да го отмени, че чак беше комично. За радост не му се получи- не остана време Левски да атакуват. Ако някой види нарушението, да каже. Аз си го гледам със зелени очила, за това искам и други мнения.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HP4CZ7fH_SY[/youtube]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 ное 2013 01:49

daydreamer написа:Дават 5 минути продължение, но Берое вместо да се защитава като за последно, реши да напада. Че и гол вкара. Съдията така бързаше да го отмени, че чак беше комично. За радост не му се получи- не остана време Левски да атакуват. Ако някой види нарушението, да каже. Аз си го гледам със зелени очила, за това искам и други мнения.
Ами вашият човек държи нашата топола с ръце, затова свири. Обаче сега ще кажете, че съм със сини очила... :mrgreen:

А такива шамари бих набила на Гаджев, че...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Берое”