Стойчо Стоев- голям специалист или менте?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Стойчо Стоев- голям специалист или менте?
Може да питате Слован Братислава, Партизан,Базел,ПСВ,Динамо З,Черноморец Одеса и др.
Не знам колко е добър като треньор,но ще е запомнен като един от малкото наши треньори стигнал до 1/16 за лига европа.Слаб или силен колко други наши треньори са стигнали до там?
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
- ludogorets razgrad
- Контакти:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Лично моето мнение е че Стоев е зверско менте. Та тоя чичка изпадна с три различни отбора- Спортист (Своге), Миньор (Перник) и Монтана. И Миньор и Монтана ги изостави след като ги бе докарал до безпомощно състояние, биеше си камшика и офейкваше точно като ония животинки дето напускали първи потъващия кораб.Гошо Марков правилно му беше казал в очите че е мишка.Сега тоя тарикат селски, бере плодовете на Петев който е архитекта на Лудогорец. Но ще завърши зле цялата работа.Точно като сръбското менте Йешич, който преди години на готово взе един силен отбор на ЦСКА ,изграден от Ферарио Спасов, постигна първоначално някакви успехи, но накрая се срина злокобно.Същото ще се случи и с Лудогорец на Стоев, искрено се надявам на това, тъй като този мишок ми е изключително неприятен и антипатичен.Фактически той бе "къртицата" на Домусчиев в Миньор и Монтана, изпълняваше неговите поръчки там
знаех че имало тъпи идиоти , ама чак пък толкова ?!?!?!
▒▓█▀▄▀▄Лудогорец▀▄▀▄█▓▒
Много забавна тема. Някакъв хахо го ущипало нещо и ей ти, избълвнал тема.
[center]
[/center]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Лично моето мнение е че Стоев е зверско менте. Та тоя чичка изпадна с три различни отбора- Спортист (Своге), Миньор (Перник) и Монтана. И Миньор и Монтана ги изостави след като ги бе докарал до безпомощно състояние, биеше си камшика и офейкваше точно като ония животинки дето напускали първи потъващия кораб.Гошо Марков правилно му беше казал в очите че е мишка.Сега тоя тарикат селски, бере плодовете на Петев който е архитекта на Лудогорец. Но ще завърши зле цялата работа.Точно като сръбското менте Йешич, който преди години на готово взе един силен отбор на ЦСКА ,изграден от Ферарио Спасов, постигна първоначално някакви успехи, но накрая се срина злокобно.Същото ще се случи и с Лудогорец на Стоев, искрено се надявам на това, тъй като този мишок ми е изключително неприятен и антипатичен.Фактически той бе "къртицата" на Домусчиев в Миньор и Монтана, изпълняваше неговите поръчки там
Петев като е архитекта,що го съблякохте!В Миньор е звънял на Домусчиев и е питам:Да бием ли ЦСКА,а подуенци,а Литекс!Излагаш се с тая тема!Първия мач с Слован,Петев го загуби по "негов" си начин,а Стоев би във втория с 3 гола!Стоев е загубил мач само от Базел в Европа!Страшно менте!
Това е напълно излишна тема. Стойчо показа, че може да ръководи добре отбор. Със сигурност има много по-добри треньор от Моуриньо и Гуардиола, които обаче за съжалеия не са имали шанса да ръководят силен отбор с добри финанси. И по този начин не са привлекли вниманието върху себе си. Да не забравяме, че и сър Алекс е бил пред уволнение, даже феновете са пеели " 3 години извнинения...тра, лала Фърги". Идеята ми е, че Стойчо получи шанс да води стабилен отбор, финансово подсигурен и прави чудеса засега. Особено в Европа. За сравнение един друг "велик" треньор на може би най-богатият отбор в Б-ч с прозвище на птица, не може вече 2-ра година да постигне нещо значимо....
Иам много кадърни треньори, които никога не са получили шанс, за разлика от някои гелосани, които и с милиардери зад гърба си нищо не могат да направят. Факт е, че успехите на Моу са с отбори без големи финансови възможности. Стойчо дочака своя миг и се възползва от него, Това назначение беше шокиращо за всички футболни хора у нас, а за мен си е може би инай-нестандартното назначаване на треньор в БГ футбола изобщо. МОжем само успех да му пожелаем на Стойчо.
Иам много кадърни треньори, които никога не са получили шанс, за разлика от някои гелосани, които и с милиардери зад гърба си нищо не могат да направят. Факт е, че успехите на Моу са с отбори без големи финансови възможности. Стойчо дочака своя миг и се възползва от него, Това назначение беше шокиращо за всички футболни хора у нас, а за мен си е може би инай-нестандартното назначаване на треньор в БГ футбола изобщо. МОжем само успех да му пожелаем на Стойчо.
Интериорни врати - Врати хармоника
Виж сега, това ще го кажа за сигурно 15 път. Петев имаше уникален поглед върхи играчите, идеи как да се случват нещата и в прочие. Но имаше 1 малък проблем - млад и неопитен. Нямаше уважение към него от играчите. И пак ще кажа за случката на 1 контрола на Арената - Петев казва на Иван Стоянов след като е изгубил топката - "Аре бе Иване връщай, връщай!", а Стоянов му отговаря "Бе аре вее.. кво ше се връщам!". Такова беше и отношението на Генчев и Гъргоров, както и годинките им бяха повечко и затова ги освободиха.
Какво искам да кажа - работата на старши тренйора е да задава посоката, и да мотивира футболистите. Има си тренйори които да разучават играта, има и такива които да провеждат тактическите занимания и физическите такива. Именно Петев това му куцаше, той не можеше да накара на моменти играчите да се раздават! Той имаше уважение към тях, а не те към него.
И тук идва Стойчо Стоев, каквото искъш ми говори, ама човек завършил (Спортна) Психология е каде каде по-добър мотиватор. И отново давам пример - След мача мисля със Партизан, какво каза Марселинйо някой помни ли? "Стоев ми каза, че левачката ми не струва, но му показах обратното." Изключителен пример, как тренйора, понеже знае, че играча пробива често по нея зона, да го "бъзикне" и "възбуди недоволството" със изказването си да пробва. Е.. благодарение на това "бъзикване" сме тук сега. 1/16 ЛЕ, и поне 13 мача за 1 сезон за Стоев в Европа. Което ако не ме лъже паметта, е с 1 повече от тези на Мъри ?
През златната година 
ПС: Загубил от отбора който 2-3 седмици по-късно би Челси на Станфорд Бридж ли?
Извинявай, ама май не са много "некадърниците" в Англия които са го правили тоя сезон.
ПС2: Сега се сетих за другото оправдание, как в отбора нямало Българи..
Ще ви задам 1 кратък и ясен въпрос - Колко тренйора англичани са печелили Премиер Лийг(най-силното и високоплатено пътвество във света). Знаете ли? 0!
Някой да се сърди ? Някфи проблеми да има ? 
Какво искам да кажа - работата на старши тренйора е да задава посоката, и да мотивира футболистите. Има си тренйори които да разучават играта, има и такива които да провеждат тактическите занимания и физическите такива. Именно Петев това му куцаше, той не можеше да накара на моменти играчите да се раздават! Той имаше уважение към тях, а не те към него.
И тук идва Стойчо Стоев, каквото искъш ми говори, ама човек завършил (Спортна) Психология е каде каде по-добър мотиватор. И отново давам пример - След мача мисля със Партизан, какво каза Марселинйо някой помни ли? "Стоев ми каза, че левачката ми не струва, но му показах обратното." Изключителен пример, как тренйора, понеже знае, че играча пробива често по нея зона, да го "бъзикне" и "възбуди недоволството" със изказването си да пробва. Е.. благодарение на това "бъзикване" сме тук сега. 1/16 ЛЕ, и поне 13 мача за 1 сезон за Стоев в Европа. Което ако не ме лъже паметта, е с 1 повече от тези на Мъри ?

ПС: Загубил от отбора който 2-3 седмици по-късно би Челси на Станфорд Бридж ли?

ПС2: Сега се сетих за другото оправдание, как в отбора нямало Българи..

kev1n написа:Виж сега, това ще го кажа за сигурно 15 път. Петев имаше уникален поглед върхи играчите, идеи как да се случват нещата и в прочие. Но имаше 1 малък проблем - млад и неопитен. Нямаше уважение към него от играчите. И пак ще кажа за случката на 1 контрола на Арената - Петев казва на Иван Стоянов след като е изгубил топката - "Аре бе Иване връщай, връщай!", а Стоянов му отговаря "Бе аре вее.. кво ше се връщам!". Такова беше и отношението на Генчев и Гъргоров, както и годинките им бяха повечко и затова ги освободиха.
И тук идва Стойчо Стоев, каквото искъш ми говори, ама човек завършил (Спортна) Психология е каде каде по-добър мотиватор. И отново давам пример - След мача мисля със Партизан, какво каза Марселинйо някой помни ли? "Стоев ми каза, че левачката ми не струва, но му показах обратното." Изключителен пример, как тренйора, понеже знае, че играча пробива често по нея зона, да го "бъзикне" и "възбуди недоволството" със изказването си да пробва. Е.. благодарение на това "бъзикване" сме тук сега. 1/16 ЛЕ, и поне 13 мача за 1 сезон за Стоев в Европа. Което ако не ме лъже паметта, е с 1 повече от тези на Мъри ?През златната година
Много точно мнение! И моите впечатления са същите. Футболистите нямаха респект към Петев. Но те са събрани добри момчета и затова нямаше проблеми. Обаче той не можеше да "ги стяга". И когато му се налагаше, не ставаше. Реално авторитетите бяха сред самите играчи. Например Гъргоров, който беше своеобразен стълб на отбора. И когато през втория полусезон, миналата година Гъргоров почти не играеше (отчасти заради контузии, отчасти, защото на него нямаше да се разчита и се работеше по утвърждаване на заместника му) и се почна с безхарактерните мачове.
Може би най-големият успех на Стоев е това, че играчите го приеха като авторитетен треньор. Защото имаше опасност да си кажат: "Този идва от Миньор и Свищов, какво ще му играем". Обаче нищо подобно. Вкара ги в пътя и внесе това, което липсваше - повече увереност. Стилът, откакто той е начело е малко двуостър. Има разлика. При Петев държахме топката, разигравахме, но беше ударен един таван, който нямаше никаква идея как да се надскочи. А тогава защитната игра беше пълна енигма и се заместваше с някаква паника. Сега чакат като хищници, владеят дори малко рисково нещата и изведнъж като скочат и нанасят удар. Е, на няколко пъти се опарихме от това, но имаше и други фактори. Но много ми хареса в мача с Литекс как Лудогорец скочи като разярен звяр и имаше време от мача в което Литекс беше тотално приклещен. И това след като бяхме получили вече 3 гола. Дано това са ни имунизациите и не се парим по начините, както стана с Литекс и с Черно море.
[center]
[/center]

"Чичката" води Спортист в А група без да има пари в отбора. С Миньор направи здрав отбор и дори като останаха без пари и куп играчи бяха стабилни. Монтана пък ги води 2 мача и скъса договора си след като видя, че условията са аматьорски. Другото са болни фантазии.
Никога няма да го забравят и феновете на ЦСКА и Миньор и най-вече Лудогорец
Подари 3 точки на Лудогорец което няма нищо общо с FairPlay в тази игра !
И след за да помогне на сегашните си работодатели успя да бие ЦСКА !
И май с добро ще го запомням само Лудогорец
Така , че не ми го хвалете този сребролюбец !
Ако имаше поне малко достойнство този така наречен треньор щеше по еднакъв начин тогава да се хвърли и срещу ЦСКА и срещу Лудогорец !
Не ми говорете , че в мача с Лудогорец е било протест ! Беше си 100% покупка на точки от братя Домусчиеви!

Подари 3 точки на Лудогорец което няма нищо общо с FairPlay в тази игра !
И след за да помогне на сегашните си работодатели успя да бие ЦСКА !
И май с добро ще го запомням само Лудогорец

Ако имаше поне малко достойнство този така наречен треньор щеше по еднакъв начин тогава да се хвърли и срещу ЦСКА и срещу Лудогорец !
Не ми говорете , че в мача с Лудогорец е било протест ! Беше си 100% покупка на точки от братя Домусчиеви!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин