Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)
Прочетох коментарите на главните действащи лица след мача и останах много неприятно изненадан. Не само играта ни е безидейна, а дори и оправданията за загубата. И най-притеснителното е че никой не потърси вината в себе си и че цареше удовлетворение от играта на отбора.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Пак ли падате?

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

James Beattie написа:Помните ли, че някой ви беше казал, че си е пил чая със съдията и мачът ще завърши 100% победа за домакините?
James Beattie написа:Добре, хайде, ако не ви стига това, че ще спра да пиша във форума на ГОНГ... ако Берое - Левски не завърши 2:1, ще си сложа видео на мойта пача, чисто гола. Ще я накарам, даже да говори пред камерата, за да е достоверно. Само кажете, какво искате да каже, ако случайно Берое - Левски не завърши 2:1? Не, че няма да завърши 2:1
James Beattie написа:Подигравай се ...Ти губиш пари. Призовавам администраторите и модераторите, нека ме баннат, ако Берое и Левски не излезне 2:1. Вие мислите, че се шегувам, но това не е шега.Im not a funny person.. 2:1 е договорения резултат!
П.утките в тоя форум се увеличиха с още една.
- we are the champions
- Контакти:
Батков се вбеси: Отвратително! Това е поръчка на ЦСКА, Литекс, Лудогорец... ?!?!?!
- Stahlgewitter
- Контакти:
angelco77 написа:Пак ли падате?![]()
Е вие нали бихте футболния колос на дебело.Да ви е честита бленуваната победа и добре дошли след 2 седмици.

-
- Контакти:
Red_Girl написа:Някой бил ли е на мача?? АКо е- да каже имаше ли грес по оградата??
Не знам дали е имало грес, ама метнаха една минимумка по мрежата и тя им гръмна в краката

А това че са ви заклали не е съвсем така. Имаше такива безумни влизания в тоя мач, че трябва да се радвате че не останахте с няколко човека по-малко

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Абе, тия Берое имат някаква извънземна физическа (химическа) подготовка!
Това в 90-ата минута да си свеж като в 90-ата секунда
си е доста интересно явление, дори и в мачове на най-високо ниво
И на Герена беше същото... 50 минути с човек по-малко, а в края на мача- свежи като репички!

И на Герена беше същото... 50 минути с човек по-малко, а в края на мача- свежи като репички!

Последна промяна от Blue1914 на 09 ное 2013 19:34, променено общо 1 път.
- фифи перото
Stahlgewitter написа:Добре бе Фифи,мисленето е ясно,положението е ясно,ама като това се предлага на пазара в родината какво да правим?Дай да зарежа любимия си отбор,защото некъв клен с мустаци го вкарва в цирк.Ми няма да стане,както написах по-горе рано или късно нещата ще се оправят ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Мисълта ми не е да зарежем любимите си отбори.
Как да зарежа Левски?
Да забравя част от живота си?
Идеята е да не се плюем и обиждаме за глупости.
Да не се "връзваме" на полуграмотните три групи.Знам, че ти би ме разбрал, че доста хора тук ще ме разберат..
Има естествено и неудачници, за които изявата тук и злобата , която изливат , осмисля животът им.
Но това е друга тема.
Апелът ми е да сме хора с достойнство, които уважават и това на останалите.
Хората с достойнство НЕ могат да бъдат лъгани и манипулирани.
Надявам се , че ме разбираш, накъде водя нещата.
И както обичам да казвам-не Левски докрай, защото Левски няма край.
Левски ЗАВИНАГИ!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Левски може да практикува този жалък стил на игра и без треньор! За какво са тримата треньори ? Да ги уволняват, и без тях играта ще е същата. На футболистите пожелавам този мач да им е от последните в отбора. Скапани некадърници.
Stahlgewitter написа:angelco77 написа:Пак ли падате?![]()
Е вие нали бихте футболния колос на дебело.Да ви е честита бленуваната победа и добре дошли след 2 седмици.
Дано да сме добре дошли и да не ревете много след 2 седмици.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.