Стойчо Стоев- голям специалист или менте?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

РосенВарна
Контакти:

Re: Стойчо Стоев- голям специалист или менте?

Мнениеот РосенВарна » 09 ное 2013 18:15

iliyan написа:
bilyaletdinov написа:Стойчо Стоев е един от най-добрите български треньори. Възпитан човек, който не изповядва просташкото държание на останалите треньори в А група. Преобрази един отбор, който нямаше характер и самочувствие и резултатите не закъсняха. Да не говорим, че Левски няма победа над него на "Герена" мисля...

:lol: :lol: :lol: Ако беше гледал студио след мача в ЛЕ нямаше да пишеш такива огромни глупости ! Този човечец не знам колко разбира от футбол , но не можа да състави едно що годе просто изречение !
Дори Д.Пенев може да мине за българист пред този плачеш за опреснителен разширен курс по български език ! И ползва набор от не повече от 10 думи с които трудно се справя !

Стойчо не се явявя на конкурс за говорител по БНТ. Коментирай резултатите и постиженията му-що не кажеш как плющи Левски където и когато го хване-не ти отърва май и най-лесно е да го оплюеш, твоя си воля. Твоето нещастно мнение ще си остане в небитието а победите на Стойчо са история!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 ное 2013 18:19

iliyan написа:Гледах по BTVAction когато не е подготвен и видях колко струва !!!

И аз го гледах. Човекът си беше много развълнуван и емоционален. Нека феновете от Разград да кажат дали е така, ама според мен футболистите на Лудогорец имат доста по-голям респект и уважение към Стоев спрямо Петев. Явно намира начин да комуникира удачно със звезди като Мисиджан, Марселиньо, Ешпиньо. А нещото, което най-много ми харесва, че промени е премахването на селското лежане и въргаляне по терена при положителен резултат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Javorson
Контакти:

Мнениеот Javorson » 09 ное 2013 18:21

СИН_ИМПЕРАТОР на 04 Юли 2013 21:27
0:0 као домакин е добър турнирен резултат.Един гол в Казахстан и продължаваме,
щото тия монголоиди не могат да ни вкарат два гола,та ако ще да си стъпят на врато!

Това е прозрение на "Син_император_специалист" преди реванша с Иртиш.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 09 ное 2013 18:27

Аз съм страшно резервиран към Стоев. Винаги е много предпазлив, което му носи успехи в турнирите, но не е треньор който може да изгради атакуващ и привлекателен стил на игра, с който отборът му да доминира срещу по-слаби, по-затворени съперници. Рано или късно ще се усети това в първенството, като се замисля лудогорци вече го усетиха.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 09 ное 2013 18:55

1.9.1.4 написа:
arekusanderu написа:Когато фактите говорят,и боговете мълчат..............но има един тъпанар който е компетентен във всички теми. :shock:

Ми прав си, ама фактите говорят, че изпада с три отбора и засега, подчертавам засега няма спечелена титла, купа, нищо, тъй че фактите на тоя етап са далеч от това да се нарече голям специалист.

Нещо като Сухия.............но виж му мачовете от как пое лудогорец,или вие левскарите сте все наопаки. ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 09 ное 2013 18:58

Javorson написа:СИН_ИМПЕРАТОР на 04 Юли 2013 21:27
щото тия монголоиди не могат да ни вкарат два гола,та ако ще да си стъпят на врато!

Тоя е от малкото Разбирачи който е компетентен във всичко,само къде се е родил дебил. :)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 09 ное 2013 19:04

За мен това е инерцията от създадения от Петев отбор.
Имаше очеваден бойкот срещу Петев и лудогорци си го знаят....
Не че горепосочения е бил безгрешен....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 09 ное 2013 19:05

arekusanderu написа:

Тоя е от малкото Разбирачи който е компетентен във всичко,само къде се е родил дебил. :)

майка ти не смята че съм дебил...ако съм дебил,значи и бъдещото ти братче ще е дебил :(

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 09 ное 2013 19:09

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
arekusanderu написа:

майка ти не смята че съм дебил...ако съм дебил,значи и бъдещото ти братче ще е дебил :(

Абе и тя каза че си дебил,ама си е твой проблем. ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 09 ное 2013 19:16

Човека си е екстра. Много добре реди състава и смените му са винаги точни и навременни. И изказванията му са много точни и истински. Бях песимист за неговото назначаване, но засега си върши работата перфектно. А Ивайло Петев беше с "жълт картон" още от миналата зима, така че определено не беше перфектен напоследък.

Върни се в “Лудогорец”