Честито на всички симпатизанти на Орлите.Вече сме на 16-финали.Удоволствието е невероятно.Ние сме с вас.Само Лудогорец!
Да се пукат душманите.
Първото доста ни натиснаха,влязохме в техния ритъм,7-8минути си свалихме топката и си играхме нашата играта.Тези са абсолютни катили.
Второто в по-голямата час си играехме играта и резултата е на лице.Е,няма такова изживяване.Горд съм с Лудогорец.Летя,летя...
ЛЕ Лудогорец(Бъл) - Черноморец (Укр) 07.11.2013г. 20:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: ЛЕ Лудогорец(Бъл) - Черноморец (Укр) 07.11.2013г. 20:00ч.
Браво! Така се прави.
Само Лудогорец!
Само Лудогорец!
fen-fen написа:BRF написа:0:2 ми е прогнозата!
И що така?![]()
В мачовете ни изиграни досега в ЛЕ не бях оптимист. Днес също не съм още по вече, че имаме и кадрови проблеми. Дълбоко в душата си обаче се надявам да се представим достойно. За мен и равния е резултат, ако пък вземем, че бием....мале, малеее как ще дойда утре на работа![]()
Успех на нашите момчета и дано късметът е с тях!
Не съм влизал скоро и затова чак сега ще ти отговоря!Очаквах подобен мач,но очаквах този път късмета да не е с вас!Мислих,че Одеса ще поведат и на контра ще вкарат и втори гол ,това е!Както се видя късмета и вратаря;-) пак бяха с вас и така!На това беше базирана прогнозата ми!Честито класиране и дано утре късмета този път НЕ бъде с вас!
- D.Georgiev
- Контакти:
BRF написа:fen-fen написа:BRF написа:0:2 ми е прогнозата!
И що така?![]()
В мачовете ни изиграни досега в ЛЕ не бях оптимист. Днес също не съм още по вече, че имаме и кадрови проблеми. Дълбоко в душата си обаче се надявам да се представим достойно. За мен и равния е резултат, ако пък вземем, че бием....мале, малеее как ще дойда утре на работа![]()
Не съм влизал скоро и затова чак сега ще ти отговоря!Очаквах подобен мач,но очаквах този път късмета да не е с вас!Мислих,че Одеса ще поведат и на контра ще вкарат и втори гол ,това е!Както се видя късмета и вратаря;-) пак бяха с вас и така!На това беше базирана прогнозата ми!Честито класиране и дано утре късмета този път НЕ бъде с вас!
Нали знаеш, хората казват, че колкото повече усилия полагат, толкова по-често късметът те спохожда. Разбери ме както искаш, за мен е обдино едва ли не да изкарваш всичко плод на късмет. Той е един-два пъти и до там, останалото са усилия.

D.Georgiev написа:BRF написа:fen-fen написа:BRF написа:0:2 ми е прогнозата!
И що така?![]()
Нали знаеш, хората казват, че колкото повече усилия полагат, толкова по-често късметът те спохожда. Разбери ме както искаш, за мен е обдино едва ли не да изкарваш всичко плод на късмет. Той е един-два пъти и до там, останалото са усилия.
Ами аз къде казвам,че всичко е плод на късмета?Дал съм прогноза,човека ме пита защо,и аз съм отговорил!Не бях далеч от нещата!Одеса имаха много добри шансове да поведат!После имаха и шансове да обърнат!Какво толкова има?Това е футбол!Щом в 4 мача имате такива резултати,значи сте си заслужили класирането!В крайна сметка,тази игра е на голове и резултати!Надявам се си разбрал,че не омаловажавам успехите ви,които са безспорни!Надявам се утре да нямате никакъв късмет!
Естествено нашите положения не се броят.Само на противника....то тука всеки си пише,че нашите винаги отиват на разлика,независимо с кого играем.....обаче реалноста е друга.
Когато излизахме от Попово имаше 30тина човека с зелени шалчета и ни аплодираха.Някой знае ли нещо по въпроса?Фен клуб имаме ли в Попово?
ЛУДОГОРЕЦ написа:Когато излизахме от Попово имаше 30тина човека с зелени шалчета и ни аплодираха.Някой знае ли нещо по въпроса?Фен клуб имаме ли в Попово?
[offtopic]