BadBoy написа:Батков: това е поръчка срещу Левски - поръчката идвала от Ловеч, Лудогорец и т.н.
Той тъпанара да не остане по назад от другия ревльо Стойчо Младенов.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Батков: това е поръчка срещу Левски - поръчката идвала от Ловеч, Лудогорец и т.н.
russia написа:Само да съм чул телетата да реват от съдията!![]()
![]()
Tommi написа:T&T написа:За моя радост информацията ми за уреден мач не се потвърди или по-скоро Левски са толкова зле, че дори и такъв мач не могат да вземат.
Ще се извиниш ли за клеветите си?
nexus7910 написа:batmanlevski написа:след три поредни победи някой се уплаши ,че го стигнахме и си изпрати съдята ! да видим сега съдийската комисия дали ще самосезира и какво ще е наказанието за този престъпник Г. Димитров
Ние си нямаме симитлия дето след всеки мач да реве като вдовица за к.у.р, за съдиата последатвия няма да има
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
nikivarna написа:За пореден път тоя доказа ,че НЕ СТАВА за треньор не само на Левски ,а дори и на отбор от В група. Може ли да излезе срещу тея старозагорски бездарници с ШЕСТ!!!!! дефанзивни играча и дори смяната му не е офанзивна ... некъдърник!!!
1.9.1.4 написа:BadBoy написа:Батков: това е поръчка срещу Левски - поръчката идвала от Ловеч, Лудогорец и т.н.
Той тъпанара да не остане по назад от другия ревльо Стойчо Младенов.
T&T написа:За моя радост информацията ми за уреден мач не се потвърди или по-скоро Левски са толкова зле, че дори и такъв мач не могат да вземат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта