Минесота и Вашингтон също са добри за гледане. Вашингтон играят основно на тройки, а Минесота с Лов и Рубио, могат да направят буквално ВСИЧКО
Фентъзи игра за НБА 2013/1014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Фентъзи игра за НБА 2013/1014
Изпитвам необясним неприязъм към Крис Пол
Иначе играят доста приятно за окото
Минесота и Вашингтон също са добри за гледане. Вашингтон играят основно на тройки, а Минесота с Лов и Рубио, могат да направят буквално ВСИЧКО
Ае свърши ви бонуса. Вече ще влизам всеки ден да си оправям отбора, ша ви у хипитата 
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Случайно взех да си проверя e-mail-a и видях,че имам две предложения за трейдове от Митко Арнаудов.Извинявам се,че не съм ги видял в сайта.Нищо не ми показа там.Интересуваш се от Майкъл Картър-Уилиамс,но нямам намерение да се разделям с него.Благодаря за интереса.А и като ти гледам отбора,имаш достатъчно стабилен отбор и без този играч.
- JohnnieWalker
- Контакти:
OverGloom написа:Случайно взех да си проверя e-mail-a и видях,че имам две предложения за трейдове от Митко Арнаудов.Извинявам се,че не съм ги видял в сайта.Нищо не ми показа там.Интересуваш се от Майкъл Картър-Уилиамс,но нямам намерение да се разделям с него.Благодаря за интереса.А и като ти гледам отбора,имаш достатъчно стабилен отбор и без този играч.
Благодаря
- TEDIMAR99
- Контакти:
Втора победа 
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
TEDIMAR99 написа:Втора победа
Same here
Хакери.
А Рондо до кога е аут ?
А Рондо до кога е аут ?
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
marchisio написа:Хакери.
А Рондо до кога е аут ?
Последно чух,че шанса да играе преди Нова година е доста малък.Най-рано се очаква да играе през Януари.
Кофти. Удоволствие е да се наблюдава играта му.
Горе-долу същото е и положението с Кобе.И двамата са силни характери,ако се върнат по-рано няма да е изненада.
Ще си проличи след 2-3 седмици.
Ще си проличи след 2-3 седмици.