Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)
За страничния педер*с ще има ли 5 мача наказание за "неправилно позициониране"? 

Ахахаха, само на мен ли ми се стори, че след удара си Родригез каза: Е, мама ти де....
Може и така да ми се е сторило, но все пак 

mertezaker написа:хахахахаха, дузпа близнак като тази във Варна![]()
![]()
Това съдбата е странна работа!
Ти се смееш ама от тези смешни отсъждания само Левски и ЦСКА са потърпевши... замисли се кой има полза от тях- със сигурност това не сме ние или вие

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Logical person
- Контакти:
UltraBlue написа:mertezaker написа:хахахахаха, дузпа близнак като тази във Варна![]()
![]()
Ти се смееш ама от тези смешни отсъждания само Левски и ЦСКА са потърпевши... замисли се кой има полза от тях- със сигурност това не сме ние или виеНо докато се мразим и сме разединени някой хора ще си разиграват коня...
Мда, но нас като ни порязаха се спукахте от подигравки. А сега се сещате че трябва да сме обединени. Късно е либе за китка.
-
- Контакти:
Още едно "правилно позициониране" на страничния гей 

- mertezaker
- Контакти:
UltraBlue на 09 Ное 2013 16:53
mertezaker написа:хахахахаха, дузпа близнак като тази във Варна![]()
![]()
Ти се смееш ама от тези смешни отсъждания само Левски и ЦСКА са потърпевши... замисли се кой има полза от тях- със сигурност това не сме ние или виеНо докато се мразим и сме разединени някои хора ще си разиграват коня...
Не, напротив! Абсолютно си прав! И аз това казвам, че ние се подиграваме един на друг, а пък и двата отбора са на горе-долу едно дередже, даже вие поне организационно сте си добре!
Logical person написа:UltraBlue написа:mertezaker написа:хахахахаха, дузпа близнак като тази във Варна![]()
![]()
Ти се смееш ама от тези смешни отсъждания само Левски и ЦСКА са потърпевши... замисли се кой има полза от тях- със сигурност това не сме ние или виеНо докато се мразим и сме разединени някой хора ще си разиграват коня...
Мда, но нас като ни порязаха се спукахте от подигравки. А сега се сещате че трябва да сме обединени. Късно е либе за китка.
Аз лично не съм се подигравал на никого... а че има елементарни хора и при нас, и при вас, това е ясно. Въпроса е че сега ние ще ревем, ви ще ни се смеете и накрая други ще ни се смеят дружно на 2-та отбора.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Neron
- Контакти:
Искам статистика колко дузпи са вкарали на Пламян. За хванатите то е ясно че няма такава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
И още едно... три "много правилни позиционирания" за 15 минути... Последното даже си мина между капките, е Родригез излиза сам срещу вратаря, голяма работа...
Много стабилна 11-ка сме извадили, кой от кой е по- накадърен.