minchev_1951 написа:[b]Берое-Левски 0-1
Мечтите са безплатни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
minchev_1951 написа:[b]Берое-Левски 0-1
bigfish написа:За мача няма да давам прогноза, каквото стане. Ама имам един въпрос:
КЪДЕ Е КУПАТА, ЩАМПИОНИ?
valkaredgi написа:защо ще има събиране на "съдийската комисия" точно в Стара Загора?
не можеше ли да е в Разград ,много по лесно ще е на "съветниците"?
shoma написа:glarus_ds написа:shoma написа:Много се забавлявам с тези простотии по форумите. Реално, ако нашите футболисти си повярват и се концентрират мачът е 1-ца, ако пак излезем със страх и респект към НИЩО играещия отбор на Левски, отива Х или 2. Нямате класа Левскари, просто в момента сте посредствен отбор, само че плащате заплати, като за шампионски такъв. С вашите пари и влияние, нямаше да излезем от 3-ката.
П.П. Важно е и съдията да не гони наши футболисти за спиране на топката с гърди!
Не, че се заяждам, но и Йовов ли бе изгонен като ваш футболист? Всички си спомняме, че бе изгонен незаслужено, и Генов дори го потвърди![]()
Ако говориш за случая от финала за купата, за мен Йовов макар и леко закачи крака на Каядо, който бе на скорост, което е достатъчно да извади играча от равновесие. Това все пак е моята гледна точка, а на подлогата Генов изказванията не искам изобщо да ги коментирам. В случая, за който аз ти говоря, дори и съдията да си е помисли, че има докосване на топката с ръка, то ситуацията и положението изобщо не предполагаха жълт картон. Отделен въпрос е, че след като си видя грешката на полувремето почна да компенсира и показа картон на Елиаш, който ви рита цял мач, едва към 75-та минутаКато цяло съдиите в България са страхливци, а такива ги направиха болните амбиции на грандовете, все да са първи, с цената на всичко...
Bojko Berojko написа:Прекрасно време,перфектен терен,пълен стадион,какво му трябва повече на футболен човек,освен едно 2:0 !
Само Б Е Р О Е !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост