Стойчо Стоев- голям специалист или менте?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Стойчо Стоев- голям специалист или менте?

Мнениеот samobotev » 09 ное 2013 13:49

Пичове има разлика между ще се провали защото е некадърен и ще се провали защото на мен така ми се иска :)
На мен лично ми се струва че май по скоро е второто на вас ви се иска човека да се провали .

Иначе до сега фактите говорят следното първо място в А група и първо място в ЛЕ и то в група с ПСВ, Динамо и един от силните украински отбори Черноморец Одеса които в момента са на четвърто място и само на 5 точки от първото. Ако не се лъжа е едва третия български селекционер успял да премине групите на ЛЕ.

Иначе ако говорим за ментета и доказани такива на първо място слагам Стойчо Младенов на второ Никито Митов и на трето може би Букарев който за 6 месеца разказа играта на добрата стара Славия.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 ное 2013 13:58

С тези отбори и Съра да беше дошъл и той щеше да изпадне. Лудогорец е първия силен отбор който този човек води и поне за сега освен добри резултати показват и доста качествен футбол. Поне от мачовете които съм им гледал до момента Лудогорец са един средно добър европейски отбор което в нашата родна действителност ги прави главен претендент за титлата. Естествено до края на първенството има доста време но поне за сега положението е такова.

Лудогорец, Литекс и донякъде Ботев са отборите които са доста над останалите и ще си разпределят първите три места. Това е положението в момента на който не му харесва да вади 10 милиона да ги дава на Батков или Лупи за селекция и сините и червените може да замязат на футболни отбори, а не само на група трабадури обикалящи от град на град да изнасят концерти и комедийни постановки.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 09 ное 2013 13:59

Като истински българи, бързате да издърпате обратно в калта всеки тръгнал нагоре... :mrgreen:

Потребителски аватар
31 → №1
Контакти:

Мнениеот 31 → №1 » 09 ное 2013 14:16

petko.h.markov написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
ralka_levskarka написа:Що се занимавате с глупости? Футболен ден- наслаждавайте се на мачовете. Каквото ще се случи, това ще е, всеки си носи кръста.

който смята че темата е глупава, просто не я чете.Простичко е ;)

Ние няма да я четем но твоята простотия ще си ти остане.

СИНЯ ИМПЕРИЯ, СИН ИМПЕРАТОР и кой знае още колко никове на едно наранено и комплексирано момченце...
Видите ли - Той не харесвал, Той искал някой да се срива, защото Му бил на Него неприятен и антипатичен…
Ама кой си Ти бе, Аланкоолу, някаква важна фигура ли си, някакъв капацитет ли си или един обикновен и озлобен форумен мишок?? – Мисля, че отговорът е ясен на всеки в този форум!
А ти можеш спокойно да станеш съветник на Домусчиев по футболните му дела, защото тази всестранна ерудиция е грехота да отива на вятъра…
[offtopic]Шефа на съдиите към Батков след края на първенството:

Подиграхте се с труда на момчетата! Сега плачат в съблекалнята.[/offtopic]

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 09 ное 2013 14:19

Стоев пое Миньор след оставката на Велков, когато Миньор беше на последно място с 6 поредни загуби. Началото не беше убедително, но след като отбора се обигра и започна да се вижда неговия стил резултатите бяха:
Славия - Миньор 1-2
Локо София - Миньор 0-3
Левски - Миньор 0-1
Миньор - ЦСКА 2-0
Литекс - Миньор 2-2 със сериозна помощ от съдията за Литекс

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 09 ное 2013 14:20

31 → №1 написа:
petko.h.markov написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
ralka_levskarka написа:Що се занимавате с глупости? Футболен ден- наслаждавайте се на мачовете. Каквото ще се случи, това ще е, всеки си носи кръста.

който смята че темата е глупава, просто не я чете.Простичко е ;)

Ние няма да я четем но твоята простотия ще си ти остане.

СИНЯ ИМПЕРИЯ, СИН ИМПЕРАТОР и кой знае още колко никове на едно наранено и комплексирано момченце...
Видите ли - Той не харесвал, Той искал някой да се срива, защото Му бил на Него неприятен и антипатичен…
Ама кой си Ти бе, Аланкоолу, някаква важна фигура ли си, някакъв капацитет ли си или един обикновен и озлобен форумен мишок?? – Мисля, че отговорът е ясен на всеки в този форум!
А ти можеш спокойно да станеш съветник на Домусчиев по футболните му дела, защото тази всестранна ерудиция е грехота да отива на вятъра…

Аз залагам на: "форумен мишок", други предвиждания? :)

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 09 ное 2013 14:25

Ок, на пролет когато Лудогорец изтърве титлата, пак ще си говорим, дано до тогава не бъде изтрита темата, за да ви припомня какво съм КАЗАЛ, и разбира се да ви се подигравам :lol: . Те и розовите другарки едно време така защитаваха Йешич- "Генерала, генерала", бил бил Ливърпул, бил отстранил Леверкузен... и накрая "генерала" направи една зимна подготовка....и останалото го знаем, още ги болят сърцата и други части на тялото заради онази фатална "пролет 2006" ;) ИМПЕРАТОРА би камбаната, на пролет само ще се смее от сърце :mrgreen:

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 09 ное 2013 14:35

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ок, на пролет когато Лудогорец изтърве титлата, пак ще си говорим, дано до тогава не бъде изтрита темата, за да ви припомня какво съм КАЗАЛ, и разбира се да ви се подигравам :lol: . Те и розовите другарки едно време така защитаваха Йешич- "Генерала, генерала", бил бил Ливърпул, бил отстранил Леверкузен... и накрая "генерала" направи една зимна подготовка....и останалото го знаем, още ги болят сърцата и други части на тялото заради онази фатална "пролет 2006" ;)

Това дали Лудогорец ще изтърве титлата или не, няма как да отнеме постиженията им до тук в Европа, нито на Йешич да заличи победите над Ливърпул, Леверкузен и шампионската титла с ЦСКА. Това се казва История и никой не може да избяга от нея, за добро или зло!
Няма отбор, нито треньор в света, който вечно да е №1, но има такива моменти, които остават в сърцата на феновете завинаги!
Иначе Стойчо Стоев определено е добър треньор и това си личи от кариерата му до сега. Аз му желая успех(като изключим мачовете с/у ЦСКА).

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 ное 2013 14:43

Стойчо Стоев е един от най-добрите български треньори. Възпитан човек, който не изповядва просташкото държание на останалите треньори в А група. Преобрази един отбор, който нямаше характер и самочувствие и резултатите не закъсняха. Да не говорим, че Левски няма победа над него на "Герена" мисля...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Лудогорец”