Първа Бундеслига: Хановер 96 - Айнтрахт (Брауншвайг)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Първа Бундеслига: Хановер 96 - Айнтрахт (Брауншвайг)

Мнениеот ehh » 09 ное 2013 02:30

Балкански Орел написа:
ehh написа:Ебати мача... това нещо ще седна да го гледам, ако не съм гледал футбол поне година.

И КВО ?

lisynger написа:Отвратителен мач,все едно гледах Черноморец-Пирин всеки 4 пас беше грешен...Публиката беше на ниво

Ето "кво".
Не мога да ви разбера, като вземете да възхвалявате тия ботушари само дето били от Англия, Германия, Италия или Испания. Хайде, за грандовете в тия държави разбирам, там нивото е съвсем друго. Но подобни "зрелища" като днешното си ги имаме и в България и то всяка седмица, но не съм видял тема за Черноморец - Пирин.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2013 08:14

3:1

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 09 ное 2013 10:49

ehh написа:
Балкански Орел написа:
ehh написа:Ебати мача... това нещо ще седна да го гледам, ако не съм гледал футбол поне година.

И КВО ?

lisynger написа:Отвратителен мач,все едно гледах Черноморец-Пирин всеки 4 пас беше грешен...Публиката беше на ниво

Ето "кво".
Не мога да ви разбера, като вземете да възхвалявате тия ботушари само дето били от Англия, Германия, Италия или Испания. Хайде, за грандовете в тия държави разбирам, там нивото е съвсем друго. Но подобни "зрелища" като днешното си ги имаме и в България и то всяка седмица, но не съм видял тема за Черноморец - Пирин.

Добре, аз съм пуснал темата за мача, който не му харесва в форума има още милион теми, то и аз се чудя на такива които гледат Нюкасъл-Челси ама си мълча..
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”