hristo1306 написа:ntodorov написа:petkan написа:hristo1306 написа:Истината боли ! Фалит преди нас, но дано да ви потретим и още един път след това,да имаме в Бургас един отбор в А "РФГ" !!!
Въх, въх, въх! Баси изперкалото старче

А аз се опитах да го "замажа", а той тръгна алкохолни проби да ми дава...
Хак да му е сега. Разкрихте го.

Какво си разкрил бре "приятелю" ??? Мислих да не се подавам на провокациите Ви, но ме засегнахте много ! Какво ще "мажеш", какво ми говориш за ракии и разни преварки ? Намека ти беше неуместен - поне този път !

Мислех те /а и все още / за интелигентен човек, а ти падна на нивото на селски кръчмар от Лозарево - да броиш ракиите на хората ! Петьо, изперкал е дядо ти / дано да не го обидя/, а не аз ! Не се бъзикайте с възрастта, ще дойдете и Вие на "дедовия" !!! Идеална възраст -- хем знаем, хем можем !!!

Ицо. Моите уважения приятелю, но провокацията си беше твоя. Или викаш - твоето не се брои - другите не са толкова обидчиви, колкото теб... Седиш, седиш, че "Чуш" на магарето викаш бе човек. Ей така - от нищото. Най-лесно ми беше да ти изтрия мнението, но не го направих. Друг път ще го правя - поне да няма сърдити. Иначе хората са казали: " каквото повикало, такова се обадило ", "каквото посяло, такова пожънало"
Все пак благодаря за оценката ти към мен, но предпочитам да се държа с околните, така, както те с мен. Някак си по-естествено е. А интелект всеки има, стига да знае, къде и кога да го показва.
ПС: Само Голое Лозарево.