Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 09 ное 2013 00:13

subzero написа:
ntodorov написа:
anker1878 написа:Миналата есен докато се появи циганката , нямахме победа ... Пък след това като удари един сафрид , чернокоп , паламуд...............ееех каква есен :shock: :shock: :shock: :shock:

Да еЙба и рибоците им, къдЯ са сега ? В Турско ли ? На по-топла водица ли мамето им, :twisted:

Да,веее. Миналата година зех двайс кила чернокоп. Ся няма. Трябва в Несебър да видя. :roll:

Миналата и аз зех двайсе, щот не се знаеше дали ще даде още морето, ма после за ена седмица хванах пейсе. Ко да я прая толкоз риба :shock:
Замина за македонския край. Услади им се мамицата му... Ся пак питат :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2013 00:20

hristo1306 написа:
ntodorov написа:
petkan написа:
hristo1306 написа:Истината боли ! Фалит преди нас, но дано да ви потретим и още един път след това,да имаме в Бургас един отбор в А "РФГ" !!!

Въх, въх, въх! Баси изперкалото старче :shock:

А аз се опитах да го "замажа", а той тръгна алкохолни проби да ми дава... :mrgreen:
Хак да му е сега. Разкрихте го. :P

Какво си разкрил бре "приятелю" ??? Мислих да не се подавам на провокациите Ви, но ме засегнахте много ! Какво ще "мажеш", какво ми говориш за ракии и разни преварки ? Намека ти беше неуместен - поне този път ! :mrgreen: Мислех те /а и все още / за интелигентен човек, а ти падна на нивото на селски кръчмар от Лозарево - да броиш ракиите на хората ! Петьо, изперкал е дядо ти / дано да не го обидя/, а не аз ! Не се бъзикайте с възрастта, ще дойдете и Вие на "дедовия" !!! Идеална възраст -- хем знаем, хем можем !!! :mrgreen:

Ицо. Моите уважения приятелю, но провокацията си беше твоя. Или викаш - твоето не се брои - другите не са толкова обидчиви, колкото теб... Седиш, седиш, че "Чуш" на магарето викаш бе човек. Ей така - от нищото. Най-лесно ми беше да ти изтрия мнението, но не го направих. Друг път ще го правя - поне да няма сърдити. Иначе хората са казали: " каквото повикало, такова се обадило ", "каквото посяло, такова пожънало"
Все пак благодаря за оценката ти към мен, но предпочитам да се държа с околните, така, както те с мен. Някак си по-естествено е. А интелект всеки има, стига да знае, къде и кога да го показва. :P
ПС: Само Голое Лозарево.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 ное 2013 00:28

Бая внимание му обърна :shock:
Великодушен човек си ти, Нейчо!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 ное 2013 11:34

petkan написа:
Der Führer написа:Когато аз съм ходил на мачове на ЧЕРНОМОРЕЦ , Събев още се е надявал на стане някой ден капитан в БМФ ;) Така че явно заека е в друг храст . След като на Събев не му пука за неговия "черноморец" и за феновете ... защо на феновете да им пука за Събев и отборчето му . Съвсем отделен е въпроса , дали този отбор заслужава подкрепа ... и дали се нуждае от нея . А ще изпадне защото Събев така е решил ... и без това . Защото живот и здраве , ако не му мине котка път ( или не се обърка нещо ) лятото Черноморец и Мастер ще се обединят . ;)

Чини ми се, май си се докопал до няк'ва информацийка ;) Дали пък, ако си получиш честно заработената кехлибарена течност, няма да си така любезен да я споделиш с приятели 8-)
[offtopic]и информацийката и кехлибарената течност :mrgreen:[/offtopic]

:mrgreen: Нали знаеш че понякога ми "пеят птичките" ... ама на биха казал че е информацийка . Слухове разни ... и съвпадения ;) . Но до лятото има много време , така че да кажем - един възможните варианти на бъдещето :mrgreen:
Съвсем безплатно мога да я споделя ... и без това ако е онази кехлибарена течност от облога , още тогава ти казах , че не беше равностоен и поради тази причина не го броя 8-) . НО ако си я нарочил , с радост бих я споделил с приятели :)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 ное 2013 11:41

А не! Баса си е бас. А ти, ако си решил да я споделиш с приятели, няма да се дърпаме я :mrgreen:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 ное 2013 11:43

ntodorov написа:Ей тъЙ ма бяха вкарали в един форум и от там чрез препратка неусетно се озовах в БГ мама, където четох в захлас и с часове, как се измазва влажна стая, как се остъклява тераса, кой автоматик на, коя кола е най-хубав, колко натоварване на см2 понасял гранитогреса, на колко бара работят хубавите кафе машини и, за какво най-често се използва сапанът. :roll:

Дааа ... в БГмама е интересно . Аз се бях зачел в една тема -"за или против аналния секс" от женска гледна точка :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 ное 2013 13:34

Някой за по едно кафе :mrgreen: преди мача на Водолейчето?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 ное 2013 14:20

ivan56 написа:Някой за по едно кафе :mrgreen: преди мача на Водолейчето?

Ми що не.
Ама си отложи ангажиментите за след мача, ако имаш такива, щото разбор ши прайм :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 ное 2013 14:29

petkan написа:
ivan56 написа:Някой за по едно кафе :mrgreen: преди мача на Водолейчето?

Ми що не.
Ама си отложи ангажиментите за след мача, ако имаш такива, щото разбор ши прайм :)

За съжаление за пропускам цялото "3 в 1" ... на културно масова дейност ще съм ( кръщелницата ще празнува на куц крак имен ден и рожден ден ) . Надявам се само с баща и , да имаме възможност да хвърляме по едно око към ТВ-то 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 ное 2013 15:12

И аз съм пас за след мача,съжелявам но вече съм обещал на началството :) че ще и отделя малко време.Ще пия ама другаде ;) Но не пречи преди мача да пием по нещо......
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”