ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Салерно иде с последна оферта, Пичиони хваща самолета във вт
събота на мача всички,които ще са на ТИ половин час по рано да са влезли на стадиона!
Мача от 2 и половина ли е?Защо не ги правят в Неделя тези мачове,пак трябва да се чудя как да не съм на работа
- Canaries front
- Контакти:
hetfield написа:Мача от 2 и половина ли е?Защо не ги правят в Неделя тези мачове,пак трябва да се чудя как да не съм на работа
да от 2 и 30 е,аз също съм на работа,но смятам към 1 и 30 да се изнасям

100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Италианци искат Ботев без пари
Заминавам си във вторник, ако сделката пропадне, заканил се треньорът Пичони
Нови италианци идват утре за пазарлък с Димитър Христолов. Продажбата на клуба обаче е поставена на карта. Според източници на "7 дни спорт" италианците ще предложат на бизнесмена да вземат Ботев без пари заради големите задължения. Все пак Христолов няма да е капо. Хората от Апенините са сигурни, че могат да осъдят ЦСКА и да подсигурят неполучените траншове по договорите на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа. Тези пари ще си отидат в джоба на Христолов, сочат плановете. "Ако сделката пропадне, следващия вторник си заминавам", това е обявил в съблекалнята пред играчите треньорът на Ботев Енрико Пичони. Лично той е гарантирал за евентуалната продажба и е плащал разходите по сметка, захранвана от мистериозния Фредерико, който е спряган за нов купувач на клуба. Заедно с Чичко Паричко от Италия пристигат още петима негови партньори.
Феновете на Ботев не спират да надъхват италианските играчи преди дербито на Пловдив. Те им обясняват, че на Лаута смятат италианците за пияни аматьори. "Ще ги нося по двама на гръб", кани се пред агитката Ален Карлет. Французинът е напълно излекуван от травмата, която не му позволи да играе срещу Черноморец този уикенд. На линия срещу Локо ще е и възстановеният централен защитник Густав.
http://www.7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5553_12.htm
Заминавам си във вторник, ако сделката пропадне, заканил се треньорът Пичони
Нови италианци идват утре за пазарлък с Димитър Христолов. Продажбата на клуба обаче е поставена на карта. Според източници на "7 дни спорт" италианците ще предложат на бизнесмена да вземат Ботев без пари заради големите задължения. Все пак Христолов няма да е капо. Хората от Апенините са сигурни, че могат да осъдят ЦСКА и да подсигурят неполучените траншове по договорите на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа. Тези пари ще си отидат в джоба на Христолов, сочат плановете. "Ако сделката пропадне, следващия вторник си заминавам", това е обявил в съблекалнята пред играчите треньорът на Ботев Енрико Пичони. Лично той е гарантирал за евентуалната продажба и е плащал разходите по сметка, захранвана от мистериозния Фредерико, който е спряган за нов купувач на клуба. Заедно с Чичко Паричко от Италия пристигат още петима негови партньори.
Феновете на Ботев не спират да надъхват италианските играчи преди дербито на Пловдив. Те им обясняват, че на Лаута смятат италианците за пияни аматьори. "Ще ги нося по двама на гръб", кани се пред агитката Ален Карлет. Французинът е напълно излекуван от травмата, която не му позволи да играе срещу Черноморец този уикенд. На линия срещу Локо ще е и възстановеният централен защитник Густав.
http://www.7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5553_12.htm
vhpvhp написа:Това ще да е "изненадата"...Тъй като познаваме добре Митьо , и магарешкия му инат ,добре е феновете да излезем с една персонална декларация до Селския. Да му припомним отново ,какво го чака ,ако не подари клуба и сега...
+1000000000
- za nas e toj religiq
- Контакти:
момчета не ми е ясно само как очаквате италиянците да купят ботев след като има 99% вероятност съда да го даде на Кръстева ?? поправете ме ако греша
za nas e toj religiq написа:момчета не ми е ясно само как очаквате италиянците да купят ботев след като има 99% вероятност съда да го даде на Кръстева ?? поправете ме ако греша
Тя няма интерес към клуба вече,така че най-вероятно италианците ще и върнат парите за сметка на договора със селския.Предполагам,че преговорите засягат всички дела и задължения на селяка
Помощ
от DB
Взеха мерцедесите на Христолов, той се качи на голф 3
28 октомври 2009 12:01
Наложиха запор по кредитите на бившия президент на Ботев Пд
Бившият президент на Ботев Пловдив Димитър Христолов беше много неприятно изненадан, след като от него бяха иззети два мерцедеса и една хонда, разбра ***.eu. Возилата трябва да послужат за погасяване на заемите му, след като бе наложен запор по кредитите на бизнесмена. Неприятният инцидент принуди Христолов да се качи на голф тройка иначе рискуваше да се придвижва пеша.
По последни данни бизнесмена вече няма дял в Ботев Пловдив, след като сделката с италианците бе финализирана. Въпреки това обаче канарчетата все още не са видели пари от новите шефове, като единствените приходи, които получиха бяха по 100 лева на човек. И в момента съдбата на пловдивския тим е неизвестна.
Някой може ли да помогне на селския да си изкара пернишка регистрация за голфа....
от DB
Взеха мерцедесите на Христолов, той се качи на голф 3
28 октомври 2009 12:01
Наложиха запор по кредитите на бившия президент на Ботев Пд
Бившият президент на Ботев Пловдив Димитър Христолов беше много неприятно изненадан, след като от него бяха иззети два мерцедеса и една хонда, разбра ***.eu. Возилата трябва да послужат за погасяване на заемите му, след като бе наложен запор по кредитите на бизнесмена. Неприятният инцидент принуди Христолов да се качи на голф тройка иначе рискуваше да се придвижва пеша.
По последни данни бизнесмена вече няма дял в Ботев Пловдив, след като сделката с италианците бе финализирана. Въпреки това обаче канарчетата все още не са видели пари от новите шефове, като единствените приходи, които получиха бяха по 100 лева на човек. И в момента съдбата на пловдивския тим е неизвестна.
Някой може ли да помогне на селския да си изкара пернишка регистрация за голфа....

za nas e toj religiq написа:момчета не ми е ясно само как очаквате италиянците да купят ботев след като има 99% вероятност съда да го даде на Кръстева ?? поправете ме ако греша
Грешиш. Кръстева търси пари; обезпечението с акции най-вероятно е обезсмислено, защото същите са били прехврълени със задна дата; а и докато Кръстева осъди Митьо за тези пари, ще мине поне година половина отсега - нататък...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Прав си.Акциите са прехвърлени още декември,след като сельо е решил да развали предварителния договор.Така че, според мен няма никакъв проблем да има сделка с италианците.Предполагам че те са наясно че тези пари трябва да се върнат.