Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

phd
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден на Виктор Генев!!!

Мнениеот phd » 28 окт 2009 12:58

Имаме нужда от играчи с характера, хъса и всеотдайността на Джон Тери. Дано Виктор да е човекът!

csimeon
Контакти:

Грозни идва за преговори с Левски

Мнениеот csimeon » 30 окт 2009 11:02

Украинецът Вячеслав Грозни е един от треньорите, с които Левски ще преговаря за нов треньор, стана ясно вчера. От началото на месеца Слава Викторович, както го наричат в Русия, е без работа, след като го освободиха от Терек (Грозни). В момента той си търси отбор и е попаднал в списъка на кандидатите за Левски.
Вероятно съвсем скоро ще има среща между ръководството на Левски и Грозни, на която той трябва да каже личните си условия и концепцията за работа. След това шефовете от Герена ще прегледат и останалите кандидатури. Грозни вече беше треньор на Левски за шест месеца преди 11 години. Наскоро са били водени разговори с треньор от Полша, когото обаче сините не са харесали.

7 дни спорт

Някой дали има яснота около това инфо?

Поне според мен един от най-удачните варианти за треньорският пост...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Грозни идва за преговори с Левски

Мнениеот niki87 » 30 окт 2009 11:07

Да,удачен вариант е,но аз предпочитам Мъри!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 11:15

Да идва направо. Стига да може мустака да му плаща, щото той не е от евтините.

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 30 окт 2009 11:17

niki87 написа:Да,удачен вариант е,но аз предпочитам Мъри!

абе разбере не беше работата в Мъри,а в Наско СИРАКОВ.....той трябва да се върне не Мъри
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 11:18

Наско не трябва да се връща. Мъри като треньор на децата.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 окт 2009 12:02

Мен ми аресваше играта при Грозни, така че съм врло за връщането му. Ясно е, че не му знам развитието в момента, така че да избират хората, които са наясно-ние само ще си чешаме езиците :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 окт 2009 12:03

Не ми харесва Грозни като вариант... Искам български специалист в лицето на Илиян Илиев! Ама ако не става и Грозни ще подкрепя
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 30 окт 2009 12:09

bigbonusprize написа:Не ми харесва Грозни като вариант... Искам български специалист в лицето на Илиян Илиев! Ама ако не става и Грозни ще подкрепя

Цитирам Илиян Илиев - " Аз ще съм последния който ще напусна Берое." , аз пък предпочитам треньора от школата на Реал.Грозни не ми вдъхва доверие

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 30 окт 2009 12:11

значи не искам никой да обиждам но смятам, че тези които искат да се върне Мъри нещо не са в ред! МЪРИ БЕШЕ ДОТУК! Може да стане добър треньор некъде другаде където не са го научили наизуст! ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕ ПАК ТАКЪВ УСПЕХ! Т'ва му беше късмета за цял живот! Как може да искаме треньор който от 2 години ПОСТОЯННО СЕ ПРОВАЛЯ! Дал е много за Левски и това ще остане завинаги в сърцата на всички нас, но АЙДЕ НЕМА НУЖДА! Все още сърбаме попарата от неговата ТОТАЛНО ГРЕШНА ПОЛИТИКА С т.нар. "млади надежди" които тотално се провалиха впоследствие...защото когато Мариан Огнянов вкарваше на Челси "великия стратег" Мъри не го пускаше, щото "изисквал повече от младите"! АБЕ ТОЙ ВКАРВА НА ЧЕЛСИ И ТИ ПОСЛЕ ГО ПУСКАШ ЗА ЦЯЛ СЕЗОН 3 ПЪТИ КАТО РЕЗЕРВА!И сега момчето вече почти за нищо не става Мъри е тотално виновен за краха на Левски срещу Тампере, когато продължаваше тъпо и упорито да играе С ЕДИН И СЪЩИ СЪСТАВ, въпреки, че се виждаше, че тези хора ИЗДИШАТ и е нужна промяна! Всички го виждаха само ВЕЛИКИЯ МЪРИ НЕ!! ! После когато му дадоха сам да изгради новия Левски и к'во стана?! 16 точки! ТОЯ НЕКАДЪРНИК ВЪОБЩЕ НЕ НИ ТРЯБВА! Грозни е удачен вариант!

Върни се в “Архив”