tsonpen написа:CSKA 78 написа:Левски и Литекс също са прескачали групите на настоящия формат "Лига Европа".За да ви се "лепне" прозвището евробоец(на България) трябва да свършите още доста работа,трудното свърши,остава по-трудното!
За да се наречете евробоец ще трябва да изравните постижението на Левски,т.е. да стигнете четвъртфинал!
Аз затова сложих линкове, за да се чете, преди да се пише. Литекс и "Левски" не са прескочили групите в настоящия формат. Играли са общо 4 мача по-малко, а в групите са срещнали 4 съперника по веднъж, докато ние 3 по два пъти.
Странно ми е да се рита срещу прозвището евробоец. Може да сме временен, но сме евробоец сега. Постигаме успехи и сме фактор - оглавяваме групата, прескачаме в другата година. Под частичен успех разбирам да се минат един-два кръга, а ние устойчиво се задържаме и балансът ни е твърдо положителен. Каквото сме срещнали, сме го преодоляли.
Но пък защо да спорим за думи. За теб не сме евробоец, за мен сме. Нищо няма да променим с този разговор.
Прав си!Затова написах ,че прозвището евробоец е признание от другите отбори(чуждестранните),а не фенщина!
ПП Изиграли сте повече мачове,защото сте започнали по-рано(това е заради ниския коефициент на българските участници в последно време).Иначе самият формат ЛЕ не се различава особено от формата през 2006г.И накрая:нали знаеш,че дявола е в детайлите!Каквото сте срещнали сте преодоляли,но какво всъщност сте срещнали??!!