Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 17:03

Хахаха пак ли да казвам, че тия 35 години на Лампард не го правят по-малко важен за Челси, а просто физически по неподготвен да играе във всеки мач на 100% ??? И че когато той не може да играе на 100% няма кой да го замени адекватно...Ок срещу Шалке е отнел няколко топки Микел, а ако трябва да поведе отбора срещу Реал, Сити, Барселона или Байерн какво правим ??? Ще си "поддичва" до Алонсо, ЯЯ Туре, Бускетс или Швайни ... и ще ни скрият топката от пасове в центъра на терена...
А тебе Ясене не те разбирам ... ти май- мразиш можещите и креативни играчи щом се изказваш така за Мата ... наистина не мога да те разбера от каква гледна точка виждаш играта му, за да разсъждаваш по този начин ...

За по горния коментар - Едно е Дрогба на 32 години, играл в Премиършип почти през цялата си кариера, друго е Ето'о на 32 години от Анжи, дето 2 години е играл футбол на забавен каданс ... що не взехме Ибра дето също е на 32 ??? Дали тогава щях да ти кажа същото ??? Лукаку е 10 пъти по-дбър от Ето'о ... А с тая страшна "конкуренция" дето се радвате, че сме докарали винаги ще имаме по 3 ма играчи, които няма да са във форма... това са 6 ма топ играчи, а не 3 ма топ играчи и 3 ма, които да не им пречи да стоят на скамейката ... Кевин и Моузес щяха да се прекрасна алтернатива и достатъчна конкуренция на Азар, Мата и Оскар ...
На другия полюс сме в атака и центъра и леви бег... в атака имаме конкуренция от 3 ма нападатели - ама не кой е по-добър към момента, а кой е по- малко ялов към момента. В центъра нямаме реална конкуренция на Лампард и Рамирес, а на леви бег май ще преквалифицираме Азпи ...
Надявам се да ме разберете най-накрая ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 17:05

blue_till_i_die написа:
Миналия сезон най-работещото звено в отбора беше тройката Азар, Мата и Оскар ... тъкмо се бяха сработили, тъкмо Мата се беше превърнал в мотора на отбора и Моуриньо дойде, накупи играчи (ненужно защо) точно за тези позиции и развали баланса в отбора и синхрона между тримата. За какво му бяха Шурле и Вилиан ??? Остави си единственото работещо нещо в отбора Азар-Мата-Оскар да си работи, върни си Кевин с Моузес за алтернативи и пипни проблемните места на отбора ...

Абе ти как очакваш да си караме само с тези тримата без да си имат равностойни заместници. Де Брюн като не е във форма и Моузес като не е нищо особено, какво щяхме да правим с тези уморени играчи и как очакваш всеки мач нонстоп да играят само те, тримцата. Да не говорим, че като Мата и Оскар са едновременно на терена, едното крило се губи и оттам няма никакви пробиви и гледаме само Иванович как играе като крило.

Относно Лампард, аз не мисля, че някой има негативно отношение, но според мен, той не трябва да играе всеки мач като титуляр.

Според мен Кевин е страхотен и заслужаваше много по-голям шанс този сезон, но просто е невъзможно да го получава с оглед всичк ииграчи ...
А Моузес определено не мисля, че е слаб играч, съжалявам ...

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 08 ное 2013 17:14

Никой не отрича, че Кевин е добър, но в момента не се представя въобще добре. И както ти искаш да сме били оставили само Кевин и Моузес и както Кевин не е във форма кажи ми какво щяхме да правим при тази програма, а? Особено по Коледа, щяхме да гледаме как прослувутото трио едва ходи, щото единия е извън форма, а другия е малко зле. Моузес въобще не мога да кажа, че е добър.

Офтопик:

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 08 ное 2013 17:15

Ок срещу Шалке е отнел няколко топки Микел, а ако трябва да поведе отбора срещу Реал, Сити, Барселона или Байерн какво правим ??? Ще си "поддичва" до Алонсо, ЯЯ Туре, Бускетс или Швайни ... и ще ни скрият топката от пасове в центъра на терена...

Прекалено много подценяваш Микел...
Офтопик:

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 17:19

Ако Мата играеше във всеки мач, щеше да е във форма и да има поне 4 гола и 5 асистенции от началото на сезона, аз съм сигурен. Кевин има едва 3 мача ... как разбра, че не е във форма ??? направи страхотна подготовка... Моузес се представя прекрасно за Ливърпул и много млад, бърз и остър играч... типично крилце... Конкуренцията е хубаво нещо, но трябва да е балансирана ... Не може в един отбор да има 6 топ играча, които да се борят за 3 позиции ... така винаги ще има недоволни и такива, които няма да са във форма, защото не играят достатъчно, както е с Мата и Кевин ...

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 17:21

usurper написа:
Ок срещу Шалке е отнел няколко топки Микел, а ако трябва да поведе отбора срещу Реал, Сити, Барселона или Байерн какво правим ??? Ще си "поддичва" до Алонсо, ЯЯ Туре, Бускетс или Швайни ... и ще ни скрият топката от пасове в центъра на терена...

Прекалено много подценяваш Микел...

По -скоро много от вас го надценяват ... някакси отказват да прогледнат, че е посредстявен играч ... не казвам слаб, казвам посредствен ;)

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 08 ное 2013 17:25

Nomer_9 написа:Ако Мата играеше във всеки мач, щеше да е във форма и да има поне 4 гола и 5 асистенции от началото на сезона, аз съм сигурен. Кевин има едва 3 мача ... как разбра, че не е във форма ??? направи страхотна подготовка... Моузес се представя прекрасно за Ливърпул и много млад, бърз и остър играч... типично крилце... Конкуренцията е хубаво нещо, но трябва да е балансирана ... Не може в един отбор да има 6 топ играча, които да се борят за 3 позиции ... така винаги ще има недоволни и такива, които няма да са във форма, защото не играят достатъчно, както е с Мата и Кевин ...

Еми как разбрах ли? Той, човека, нищо не прави, когато е в игра. И няма 3 мача само, но...

Офтопик:

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 17:28

Спирам тоя спор ... то ще си покаже всичко накрая на сезона... кой бил прав, кой бил крив ... и Мата като си вземе куфарчето зимата ще е много забавно ...
Надявам се, че все пак ще има някой в тоя форум, който ме е разбрал :)

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 08 ное 2013 18:27

Абе yasene ква е тая омраза всеки път към Мата бе? Всеки друг който играе под нивото си ще го защитиш, но не и Мата. Много се дразня на такива коментари от хора, които не оценяват играчи които дават много на клуба.

ПП Абсолютно съм съгласен с Nomer_9! Може би най-трезво мислещия сред форума ни и незнам защо повечето бързате да го нападате.

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 08 ное 2013 18:51

Преди 17 години един малък магьосник подписа с Челси, легендата Джанфранко Дзола!!! :)

Офтопик:

Върни се в “Архив”