Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот suareshampion » 27 окт 2013 09:45

superspiro написа:
suareshampion написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=381109
И друг го нарича вече като мен :)

Ами как да го нарече, като наистина е магьосник. За 4 мача във ВЛ тоя сезон има 6 гола - аз от нападател друго извинение не искам.

Това за извинението е спорна тема. Първо трябва феновете да му се извинят и тогава да искат извинение . Аз от първия му ден в Ливърпул го защитавам от всички бг феновете на Ливърпул по форумите. Е за какви извинения говорим тогава ми кажи ? Ми те не са спрели да го плюят,обиждат,кълнат и псуват бе човек. Заболя го гърба да носи тоя отбор и пак са неблагодарни тия глупави бг фенове. Ако зависеше от тях ,досега сто пъти да бяха го изритали като мръсно куче . Предпочитат ,да няма класни играчи в отбора и отбора да гние в посредственост ..само и само защото тия класни играчи не са им симпатични . Няма такива глупави фенове по цял свят. Както и легенди .
Освен това ,искаха да го продадат за 40-45 млн .Смях. Цената на тоя играч е двойно повече.
До момента е вкарал 57 гола в 101 мача за Ливърпул .Никой друг играч до сега не е правил това. Асистенциите не ги знам колко са ,но ги има и тях.
И най важното ...като излезе на терена ..оставя сърцето си и душата за тоя клуб от първата до последната секунда . Непримирим е пред победата .Ако всички бяха като него ,всяка година щеше да сме шампиони. Той е роден шампион.
Суарес-Шампион !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 окт 2013 10:53

http://www.juicefm.com/news/local/suare ... lon-dor/?/
Радвам се за номинацията на Суарес .Хората оценят Луис ,за разлика от бг феновете на Ливърпул. :)
Другата година съм убеден на 100 % ,че и Брендън ще е в класацията на треньорите.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 окт 2013 14:23

Е топ 10 трябва да хване, прави невероятна година. Стъридж направи пъти по силна година от Рууни ама го няма?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 окт 2013 18:03

wolf написа:Е топ 10 трябва да хване, прави невероятна година. Стъридж направи пъти по силна година от Рууни ама го няма?

E той и Руни го няма.
По принцип ,ако питаш мен Суарес не го заменям за никой ! За мен той е най добрия. Или поне в топ 3 . Но, с оглед тази негова издънка и силно преувеличеното му наказание ,ако влезе в топ 10 ,ще е добре. Надявам се другата година да спечели ,след силно представяне с Ливърпул и с Уругвай на световното.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 ное 2013 10:12

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 ное 2013 12:05

Спряха да го ядат медиите, във форма е, отбора върви и нормално и се смени настроението

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 ное 2013 15:58

suareshampion написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=383171

Това да се чува! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 06 ное 2013 23:06

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 08 ное 2013 18:23

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... h-revealed
Тоя големец ,дали има още място за награди на витрината у тях ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 09 ное 2013 11:31

Върни се в “Архив”