Имам:Християните трябва да бъдат избити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Имам:Християните трябва да бъдат избити
Всякакви луди има, не знам какво има за цел тази тема 

- джугашвили
tprodanov написа:Първо, не виждам тук някой да говори за умрелия ти строй, че го правиш като забележка. Второ, казаното от теб първо не е вярно, или поне непълно, второ Турция и ислям не е едно и също, както и мюсюлманин и турчин пак не е едно и също. И трето, причината за подобни явления, доколкото ги има, далеч не е в Турция.
Първо, нека и така да си остане, че и на тази тема сте боси! Второ, казаното е напълно вярно и веднага ще представя като доказателства изявления на Ердоган и външния им министър, които ще оборят и третото, относно апетитите на Турция и то не само към България! Нека всеки, сам да си прави изводите!
Защо Турция иска минарета в Швейцария? Ердоган дава отговор: “Джамиите са нашите казарми, минаретата са нашите байонети”
“Джамиите са нашите казарми, куполите им са нашите каски, минаретата са нашите байонети, вярващите са нашите войници.”
Ердоган, Министър председател на Турция, 1998 година
На 1 декември, турският министър-председател Реджеп Тайип Ердоган призова Швейцария да преразгледа решението за забрана на минаретата след като през уикенда 57% от гражданите на страната с референдум казаха “не” на минаретата. Ердоган заявил, че резултатът от неделното гласуване е проява на ислямофобия и “вълни на расизъм и краен национализъм, заливащи Европа”….”Наш дълг е… да посочим нуждата от преосмисляне на това решение и коригиране на грешката възможно най-скоро”, заяви Ердоган в изказване пред парламента. …. “Тези прояви на шовинизъм трябва да бъдат преустановени”, каза още той. … Гласуването, подчерта Ердоган, не само е “разтърсило ислямския свят, но и онези, които се страхуват от сблъсък на цивилизациите”, и призова европейските страни и институции да действат срещу тази забрана, за да не попадне светът, и по-точно Европа, под напрежение.
Изглежда, че паметта на Ердоган е къса. Той много бързо е забравил думите си от 1998 година, които директно отговарят на въпроса защо Турция иска минарета и джамии в Европа.
Ето и едно изказване на Саркози, с което съм напълно съгласен! Интересното в случая е, къде са правозащитните организации или може би само унас в България им позволяват да си развяват коня!
„На минутата, в която вие вкарате Турция в ЕС … това е голяма страна със 70 милиона население и над 100 милиона след 2025 година; това ще означава най-голямата държава в Съюза, защото Германия е 90 милиона, няма да има възможност да се изгради интегрирана Европа. / …/ Защото трябва да го признаем – има проблем в интеграцията на мюсюлманите, в основата на който е исляма. Да се отрича този проблем означава да се отрича реалността. Ако вие доведете тук 100 милиона турци мюсюлмани какво ще остане от нас?”
Никола Саркози, Президент на Франция
Ето какво казва и външния министър на Турция около 26 януари 2008:
ЕС не трябва да бъде „клуб на християните“, заяви турският външен министър Али Бабаджан, чиято страна, населена предимно с мюсюлмани, желае да се присъедини към съюза.
„В ЕС вече има огромни различия – на култури, езици, религия. И страните от съюза успяха да създадат една общност“, подчерта той.
„Ние знаем, че религията може да бъде важен фактор, който да повлияе негативно върху нещата“, призна Бабаджан и допълни, че „разделителните линии между религиите не трябва да бъдат представяни като граници“. Турският външен министър каза още, че приемането на страната му в ЕС ще „донесе ново богатство на ЕС, което ще му позволи да играе съществена роля на световната сцена“.
==============
Бабаджан признава,че религията може да бъде важен фактор, който да повлияе негативно върху нещата, но самият той не се отказва от своята религия, а настоява Европа да се откаже от своята религия. Това е крайно политическо лицемерие. Бабаджан знае много добре, че всяка религия, независимо коя е тя, би превзела едно атеистично общество много по-бързо, отколкото едно религиозно общество. И за това християнството му пречи. В случая – ислямът би превзел много по-лесно обезверените европейци, отколкото ако европейците останат верни на християнските си корени.
П.П. Очаквам и ти да предоставиш факти, както направих аз, че в България, а и в Европа няма никаква ислямизация! Празни приказки, с написано зад тях "ФАКТ" не ми се слушат и не ми се четат!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
- джугашвили
Jürgen написа:Всякакви луди има, не знам какво има за цел тази тема
Поне мислещите да си отворят очите!
-
джугашвили написа:Атеист написа:джугашвили написа:James Beattie написа:Не забравяйте да погледнете към небето в идните седмици-месеци. "Бог" ще ви прати знакЗа нас атеистите, това ще е просто една комета, която да наблюдаваме. За вас, може би ... раждането на новият Христос.
Атеизма също е религия и то една от най-слабите! Чети!
Да, атеизмът е религия също толкова, колкото и въздържанието е секс поза.
Атеизмът също е вид религия – вярваш, че няма Бог! Така че светското начало е пак религиозно начало, само че – не проповядващо друг бог, а отричащо всеки бог! По тази причина атеизмът е слаба религия – няма нито трансцедентността (отделеността на Божеството от творението), нито иманентността (всеприсъствието на Божеството), присъщо на всяка друга религия, включително и ислямската! Точно по тази причина светска Европа пада под ислямския чехъл! Чети повече книжки!Ще ти бъдат от полза!
Всъщност, Атеизмът не е религия. Религия, се нарича онова нещо, доближаващо се до психично заболяване или промиване на мозъка, което те кара да вярваш в неща, които не съществуват и няма никакво логично обяснение (физично,химично,ала-бала) за тях. Аз не съм атеист. Нито към някаква религия. Аз не вярвам в тези "свети сили". Наричам се атеист, защото , това е най-близкото до моите възгледи. Обясни ми, според теб, щом съм зъл и нерелигиозен човек, защо тогава съм "богопомазан" ? Богат, красив, с приятелка тип "soulmate", мога да имам всичко, което поискам. Какво цели "бог" с това? Да ме накаже?
джугашвили написа:Атеист написа:джугашвили написа:James Beattie написа:Не забравяйте да погледнете към небето в идните седмици-месеци. "Бог" ще ви прати знакЗа нас атеистите, това ще е просто една комета, която да наблюдаваме. За вас, може би ... раждането на новият Христос.
Атеизма също е религия и то една от най-слабите! Чети!
Да, атеизмът е религия също толкова, колкото и въздържанието е секс поза.
Атеизмът също е вид религия – вярваш, че няма Бог! Така че светското начало е пак религиозно начало, само че – не проповядващо друг бог, а отричащо всеки бог! По тази причина атеизмът е слаба религия – няма нито трансцедентността (отделеността на Божеството от творението), нито иманентността (всеприсъствието на Божеството), присъщо на всяка друга религия, включително и ислямската! Точно по тази причина светска Европа пада под ислямския чехъл! Чети повече книжки!Ще ти бъдат от полза!
Религията се основава на вярването в съществуването на свръхестествена сила, най-често нарична Бог. Кажи сега невярващите в кой Бог вярват? Коя е свещената ни книга? Имаме ли си църква? Кои са празниците ни? Какви глупости приказваш - понеже няма доказателства да ме убедят в съществуването на който и да е било Бог, значи съм имал определена религия.

Последна промяна от Атеист на 08 ное 2013 12:41, променено общо 1 път.
джугашвили написа:Jürgen написа:Всякакви луди има, не знам какво има за цел тази тема
Поне мислещите да си отворят очите!
Както виждаш са ни отворени

Дано да го направят, а след това евреите да избият мюсюлманите, а извънземните евреите и всичко ще се нареди отлично и ще заживеем в благоденствие.
- джугашвили
pomiqr56 написа:Дано да го направят, а след това евреите да избият мюсюлманите, а извънземните евреите и всичко ще се нареди отлично и ще заживеем в благоденствие.
В случая, нас няма да ни има! Ние ще сме първите, които ще дадем фира!
- джугашвили
Атеист написа:джугашвили написа:Атеизмът също е вид религия – вярваш, че няма Бог! Така че светското начало е пак религиозно начало, само че – не проповядващо друг бог, а отричащо всеки бог! По тази причина атеизмът е слаба религия – няма нито трансцедентността (отделеността на Божеството от творението), нито иманентността (всеприсъствието на Божеството), присъщо на всяка друга религия, включително и ислямската! Точно по тази причина светска Европа пада под ислямския чехъл! Чети повече книжки!Ще ти бъдат от полза!
Религията се основава на вярването в съществуването на свръхестествена сила, най-често нарична Бог. Кажи сега невярващите в кой Бог вярват? Коя е свещената ни книга? Имаме ли си църква? Кои са празниците ни? Какви глупости приказваш - понеже няма доказателства да ме убедят в съществуването на който и да е било Бог, значи съм имал определена религия.![]()
Написал съм го много ясно и точно! ВЯРВАШ ли, че не съществува никакъв Бог - ВЯРВАШ! Пак си вярващ, но в други ценности и други сили! И не сравнявай всяка религия с християнството или исляма! Обобщението ти, относно понятието "религия" е точно такова! По света има стотици религии!