Levskar_forever написа:Браво турци ! Изкефихте ме ! Успех и в оставащите ви мачове в Европа.
И теб ще попитам, кое е турското на ПФК Лудогорец?
Този форум с всеки изминал ден все повече изпростява.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Levskar_forever написа:Браво турци ! Изкефихте ме ! Успех и в оставащите ви мачове в Европа.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Georgiev трябва да сложиш емблемата на Динамо Загреб, ако колекционираш такива на отбори, които Лудогорец е отстранил, защото Черноморец още са в играта. Извинявам се, ако греша
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Все пак да отчетем и факта че Лудогорец имаше късмета да попадне в най-слабата група в ЛЕ. Загреб са много слаби тая година- и тигрите на Бойко ще ги бият, Одеса са абсолютни дърводелци, изключително слабо резултатен отбор неумеещ да вкарва голове, а ПСВ тотално бяха подценили Лудите и подходиха много несериозно...плюс зверски късмет за Лудогорец в мачовете с украинците, пък и срещу ПСВ.

Soulen написа:Georgiev трябва да сложиш емблемата на Динамо Загреб, ако колекционираш такива на отбори, които Лудогорец е отстранил, защото Черноморец още са в играта. Извинявам се, ако греша

Черният козел на 08 Ное 2013 00:00
Те Трабзонспор още не са свършили,0-0 на полувремето.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта