Ще подобри ли Лудогорец рекорда на Левски от 14 мача в един

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Ще подобри ли Лудогорец рекорда на Левски от 14 мача в един

Мнениеот BadBoy » 07 ное 2013 22:58

olympic teteven написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:М/у другото, като гледам как се развиват нещата в ШЛ, нищо чудно на пролет да видим Ювентус в София ;)

Тъй като Ювентус най-вероятно ще са първи измежду осемте трети отбора от ШЛ, е по-вероятно да се паднат с втория отбор в нашата група

П. С. - приемаме, че Лудогорец ще е първи де :twisted:

Първо погледнете разпределението на отборите за жребия и тогава пишете
Жребият не е дирижиран и е 100% свободен и може да се падне всеки един отбор от първите +4-те най-добри от третите в ШЛ
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2013 22:59

GOLEADOR написа:
olympic teteven написа:Все пак най-големите успехи на наши тимове си остават общо 4-те полуфинала на ЦСКА и Славия, а пък само най-запалените статистици обръщат внимание на броя мачове :P

Всичко стана много комерсиално и рицарският дух на турнирите се загуби.Преди два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият побеждаваше и продължаваше напред.А сега даже и да загубиш пак те пращят да играеш в групите.Поне да имаше мач с друг претендент за да може отбора да си заслужи промоцията,а то директно те набутват в групите!

Тук ще се съглася с теб. Групите убиват духа на турнирите. Няма същата страст в играта.
От друга страна, в тях трябва да покажеш майсторство в сметките, за да оцелееш. После вече, ако си успял да ги преодолееш, ти поникват криле.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 ное 2013 23:03

veni__85 написа:
Черният козел написа:Кога Левски е играл 14 мача в един,въобще възможно ли е :? :? :?

2 предварителни кръга (4 мача) 4 мача в групите на УЕФА (които вие никога не успяхте да прескочите) , 1/16 финали (2 мача) , 1/8 финали (2 мача) , 1/4 финали (2 мача).Колко станаха ?
Иначе по темата всичко е въпрос на жребий.

Хвалиш се,че Левски е играл 14 мача в ЕКТ,но защо не се пъчиш,че сте отстранили актуалния шампион на УЕФА?Точно тази причина поради която си траете за това отстраняване дава отговор на въпроса ти защо няма как да се гордееш с тези 14 мача!

Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2013 23:07

Пенев, мисля, че момчето просто е забравило. Няма начин да не помни, че "Левски" беше в група с шампиона, с един бивш европейски клубен шампион от Франция, със стабилен холандски отбор и с "Динамо" Букурещ. Между впрочем, мачът в Москва определено беше отчайващо слаб за нашите, но пък накрая "армейците" отпаднаха :)
Последна промяна от daniel875 на 07 ное 2013 23:07, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 07 ное 2013 23:07

BadBoy написа:Жребият не е дирижиран

Не ми е 1000 % ясно за този жребий, признавам си, но не виждам логика да се паднат два втори отбора един с/у друг в даден двубой, а в друг два първи... :?

При петотборната система в Купата на УЕФА беше лесно - първите срещу третите, а вторите срещу дошлите от ШЛ. Бетон и желязо. Сега е малко по-сложно

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 ное 2013 23:10

daniel875 написа:
GOLEADOR написа:
olympic teteven написа:Все пак най-големите успехи на наши тимове си остават общо 4-те полуфинала на ЦСКА и Славия, а пък само най-запалените статистици обръщат внимание на броя мачове :P

Всичко стана много комерсиално и рицарският дух на турнирите се загуби.Преди два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият побеждаваше и продължаваше напред.А сега даже и да загубиш пак те пращят да играеш в групите.Поне да имаше мач с друг претендент за да може отбора да си заслужи промоцията,а то директно те набутват в групите!

Тук ще се съглася с теб. Групите убиват духа на турнирите. Няма същата страст в играта.
От друга страна, в тях трябва да покажеш майсторство в сметките, за да оцелееш. После вече, ако си успял да ги преодолееш, ти поникват криле.

Аз това не го обичам,да правя сметки кой къде да загуби за да може отбора ми да продължи напред.Това не е заслужено и не ми харесва.За това ми се ще да върнат стария формат на турнирите.Там такива дребни сметки не играят!

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 07 ное 2013 23:14

GOLEADOR написа:За това ми се ще да върнат стария формат на турнирите.Там такива дребни сметки не играят!

Има някои положителни страни в това, но пък много по-рядко ще гледаме евромачове :?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 ное 2013 23:19

olympic teteven написа:
GOLEADOR написа:За това ми се ще да върнат стария формат на турнирите.Там такива дребни сметки не играят!

Има някои положителни страни в това, но пък много по-рядко ще гледаме евромачове :?

Има такава опасност.Сега най-лесния начин да атакуваш групите на ЛЕ е да станеш шампион на България.Крива работа но пък работи почти безотказно.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 ное 2013 23:27

veni__85 написа:
Черният козел написа:Кога Левски е играл 14 мача в един,въобще възможно ли е :? :? :?

2 предварителни кръга (4 мача) 4 мача в групите на УЕФА (които вие никога не успяхте да прескочите) , 1/16 финали (2 мача) , 1/8 финали (2 мача) , 1/4 финали (2 мача).Колко станаха ?
Иначе по темата всичко е въпрос на жребий.

Знам бе човек,ставаше дума за заглавието.Кои ние,аз съм от синия отбор.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 07 ное 2013 23:49

Еми то рекорда е изравнен вече само дето Лудогорец мачкат наред всички.

Върни се в “Футбол - България”