Борусия Дортмунд в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: Борусия Дортмунд в ШЛ
Немците отиват да играят в лига Европа , запомнете написаното от мен.
Обичам Левски
arsenvengerin написа:Немците отиват да играят в лига Европа , запомнете написаното от мен.
Дефакто ако Борусия Бият и Двата Мача и Вие не се направите на женски полови органи Борусия стават 2ри. Всички Доволни ;d
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- arekusanderu
- Контакти:
Kerer написа:Някой може ли да ми обясни какви са възможните Шансове на Борусия да излезе от Групите на ШЛ ?
Шансовете са като миналата година по това време..............и така до финала.

FORZA CESENA !!!
- Балкански Орел
- Контакти:
Италянците толкова са се надъхали, че като нищо ще ги опукат и ще оправаргаят 99% от коментатори и "разбирачи" че видиш ли Арсенал и Дортмнуд били сигурни.
[center]Levski & Lazio[/center]
Ако и трите отбора завършат с 12 точки, Борусия ще са преди Арсенал заради по-добрия резултат в директните двубои. От резултата между Дортмунд и Наполи зависи кой ще е първи в групата при подобно развитие. Обаче не смятaм, че наполи ще вземат цели 3 точки от Арсенал.
[center]
[/center]

- Federer91
- Контакти:
Всичко, което класира Наполи напред ме устройва. 

- Captain Stottlemeyer
arsenvengerin написа:Немците отиват да играят в лига Европа , запомнете написаното от мен.
Значи има шанс да ги видим в София.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Udoji90
- Контакти:
Robbery написа:Ако и трите отбора завършат с 12 точки, Борусия ще са преди Арсенал заради по-добрия резултат в директните двубои. От резултата между Дортмунд и Наполи зависи кой ще е първи в групата при подобно развитие. Обаче не смятaм, че наполи ще вземат цели 3 точки от Арсенал.
Абе, май не е сигурно, че Дортмунд ще са пред Арсенал. Да кажем хипотетично, че Дортмунд бият Наполи с 3-2, Наполи бият Арсенал с 2-1, а Арсенал и Дортмунд си бият Марсилия. Като погледнеш преките двубои, Дортмунд ще имат предимство срещу Арсенал, Арсенал ще имат предимство срещу Наполи, а Наполи ще имат предимство срещу Борусия. И тогава се получава въртележка и трябва да се гледат головите разлики от преките двубои: за Арсенал +1, за Борусия 0, а за Наполи -1. Тогава би следвало Арсенал да са пред Борусия. Естествено надявам се да не се стига до подобна ситуация, a Арсенал да се класират без въртележки.
Последна промяна от Udoji90 на 08 ное 2013 13:50, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Според мен Борусия няма да бие Наполи в следващия мач и ще реши всичко още преди последния кръг. Просто лош късмет за немците да се паднат в тая група. По отношение на мача - Борусия имаха късмет в Лондон, а сега им обърна гръб - нищо ненормално ...
Леевски, оле

Може и да се окаже така
Борусия евентуално Бият Наполи
Арсенал си бият Олимпик стават
Арсенал - 12
Наполи - 9
Борусия - 9
Марсилия - 0
И ако Арсенал и Наполи направят Примерно Х
Борусия Бият Олимпик
Става