Ливърпул - Фулъм 09.11.2013 | 17:00| 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Ливърпул - Фулъм 09.11.2013 | 17:00

Мнениеот 9lives » 06 ное 2013 20:01

[offtopic]Изображение[/offtopic]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 ное 2013 21:53

suareshampion написа:
slash1912 написа:Oчаквам атомното нападение да изригне с по 2 гола,а Митко може да отбележи почетния-4:1

Митето колко ми е ял попарата . :) Айде да не отбележи викам аз . Точно пък Митето ,дето остави националния .И дето игра за най долния треньор ,който накрая ,за награда му е.а майката ? :)
Ще победим ,с класи сме над Фулъм.
Искам нааааааааааааааааааааааааай накрая Хендерсън да седне на пейката ,че вече ми писна на ку.а да го гледам тоя паляк.
Лукас ,Алън и Коутиньо искам да погледам в средата .Играта на Моузес и Алберто също я предпочитам сто пъти ,пред тая на Хендерсън . Аз ако съм му треньор ,ще му забраня да минава центъра . :)
Имам усещането ,че следващите 4 мача ще вземем 12 точки.

Oт твоята уста-в на Господ ушите!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 ное 2013 17:40

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ace-fulham
Джонсън ще е на линия за мача с Фулъм. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 ное 2013 20:28

Някаква информация за Енрике ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 ное 2013 00:33

9lives написа:Някаква информация за Енрике ?

За него никъде нищо не пише или поне аз не намирам.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 08 ное 2013 10:00

БР за Хендо :arrow: "As each game goes on, he's getting better and better. Tactically he has improved, physically he's very good - his agility and mobility is excellent.

"He's gaining confidence from playing with good players as well. He'll make a lot of improvements over the next couple of years and can become a really top player."

На вчерашната тренировка тия с жълтите потници бяха Глен, Агер, Шкъртел, Сисоко - Лукас, Стиви, Хендо - Коу, Дани и Луис.
БР май ще върне стандартното 4-3-3, но не бих се изненадал да излезе и с нещо като 4-3-1-2 с Коутиньо в средата зад нападателите и без типично позиционирани крила.
Хосе Енрике е 50/50
“We’re just waiting on Jose. He has trained and his knee is much better so we’ll hoping he will be available for the weekend.

“That’s something we’ll assess in the next 24 hours. It will be great to have Jose back.”

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 08 ное 2013 12:30

LIMASSOL написа:
“We’re just waiting on Jose. He has trained and his knee is much better so we’ll hoping he will be available for the weekend.

“That’s something we’ll assess in the next 24 hours. It will be great to have Jose back.”

По - добре да не се рискува за почти предварително спечелен мач. Сисоко би се справил с не особено бързите футболисти на Фулъм.

За мен този мач може да седнат Джерард и Коло и да видим Агер и Алън. Не бих се очудил ако го видя, защото БР залага на метода ако играеш добре ще играеш и следващата седмица(което е супер, че не налага любимци) въпроса е ще има ли топките да остави Джерард на пейката. Чух, че е имал лека контузия и като се има предвид, че следват национални мачове и мач с Евъртън трябва да му се даде почивка. Аз лично предпочитам да гледам Джерард в 20 мача на сезон, но на 100 % отколкото 40 мача на доста по - малко. Не ме разбирайте погрешно уважавам страшно много капитана, но за да има успехи трябва да играят тези които са във форма.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 08 ное 2013 15:47

- Jurgen Klopp

iznenada

Мнениеот iznenada » 08 ное 2013 16:12

LIMASSOL написа:
БР за Хендо :arrow: "As each game goes on, he's getting better and better. Tactically he has improved, physically he's very good - his agility and mobility is excellent.

"He's gaining confidence from playing with good players as well. He'll make a lot of improvements over the next couple of years and can become a really top player."

На вчерашната тренировка тия с жълтите потници бяха Глен, Агер, Шкъртел, Сисоко - Лукас, Стиви, Хендо - Коу, Дани и Луис.
БР май ще върне стандартното 4-3-3, но не бих се изненадал да излезе и с нещо като 4-3-1-2 с Коутиньо в средата зад нападателите и без типично позиционирани крила.
Хосе Енрике е 50/50

Хендерсън набирал увереност ?! :) Роджърс му се чудя на акъла с тоя Хендерсън. Физически и тактически израстна при него ,но психиката и техниката му са много чужди.
Щом казваш,че е играл с жълтия потник ,значи пак ще е титуляр и ще ми къса нервите.
За кво го купи тоя Алън ? Ми да го пусне да му видим формата .
Сигурен съм ,че Сисоко ще играе титуляр и ще докаже ,че предния мач всичко е било ,плод на някакво напрежение.
От тая тактика 3-5-2 страдат офанзивните играчи ,за сметка на защитниците. Алберто,Моузес ,Стърлинг и Ибе няма как да играят . Но ако излезе пак с 4-3-3 ,тогава ще е обратното .Един офанзивен повече ,за сметка на защитник. Лично на мен ми се иска ,да гледам повече офанзивни играчи в тима при домакинските ни мачове .
Искам да гледам поне едно полувреме на лявото крило Моузес а на дясното Ибе .Алберто също е наслада за окото да се наблюдава. Начина ,по който пипат топката ми харесва .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 ное 2013 18:32

iznenada написа:Хендерсън набирал увереност ?! :) Роджърс му се чудя на акъла с тоя Хендерсън. Физически и тактически израстна при него ,но психиката и техниката му са много чужди.
Щом казваш,че е играл с жълтия потник ,значи пак ще е титуляр и ще ми къса нервите.
За кво го купи тоя Алън ? Ми да го пусне да му видим формата .
Сигурен съм ,че Сисоко ще играе титуляр и ще докаже ,че предния мач всичко е било ,плод на някакво напрежение.

Хендерсън винаги ще бъде предпочитан пред Алън!
Поне аз се чувствам по-спокоен когато Джордан е на терена,а Алън заради физиката си не може да върши това което Хендерсън прави в защита.
А за Сисоко е ясно,че ще е титуляр,но само докато се върне Ел Торо разбира се. ;)

Върни се в “Ливърпул”