7 ноември 1917 - ВОСР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 7 ноември 1917 - ВОСР
Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
- джугашвили
pomiqr56 написа:Гати идиотите. Т. нар. комунизъм преди 23 години загина, а те се пооздравяват с нещо несъществуващо.
Бъдещият №57 да не се обажда в теми, от които си няма грам понятие!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
grasiani написа:Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
Хахахаха. Голямата глупост. Докато на Запад правеха байпаси в България ни лекуваха със светена вода. Нали знаеш лафа от комунизъмът: Съветските болни - най-здравите болни в света! Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!
grasiani написа:Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
Аааа, не. Не да се гръмне, ами да попадне на някой доктор преписвал на изпитите.
Нищо не било трябвало, нищо не било рентабилно.
Аз тръгнах да му пиша, ама се чудех откъде да захвана и от възмущение се спрях. Мисля, че трябва да му се набие емблемата само на СОМАТ в главата и ще е достатъчно по темата какво е трябвало и какво не. И как нещата които уж не са ни трябвали са взети за жълти стотинки и донесоха милиони на новите си собственици.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
pomiqr56 написа:grasiani написа:Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
Хахахаха. Голямата глупост. Докато на Запад правеха байпаси в България ни лекуваха със светена вода. Нали знаеш лафа от комунизъмът: Съветските болни - най-здравите болни в света! Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!
И тебе те оставям без коментар...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- джугашвили
pomiqr56 написа:grasiani написа:Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
Момче, спри да пишеш глупости! Заради теб и платения герберски драскач dunavfc, ме е срам да кажа, че съм от Русе! Срам сте за града ни!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Абе , тъпанар, не ми плещи тъпотии бе. Щото и на мен ми е идвало да пребия докторите в болницата, много ти знае устата. Отивам аз да карам на жената майката й в Спешното на Окръжната в Бургас ми викат, аааа тук приемаме само спешни случаи. Спешния случай значел че трябвало да те докарат с линейка. Иначе трябвало да ида в Лайф хоспитъл, такава била разпоредбата. Абе майка ви тъпа, жената е в алергичен шок, изстива вече. Не, не може. Другия случай - приеха я в болницата, ще й оперират жлъчката. Лежи си тя, боли я , ама си й викат лежи сега тука. 1 ден. В същата стая уря човек от жлъчка, защото не му обърнаха внимание навреме. И след това един доктор като я видя жената, вика на персонала: "Вие луди ли сте, защо не я вкарвате за операция?" Да не казвам какъв списък ми връчиха че трябва да накупя, ебахти и здравните осигуровки аз. Не ми говори глупости бе, паляк, с 20 линейки в София, голямото здравеопазване.Я спри някой шофьор и го попитай как стоят нещата. Толкова примери от живота ще ти дам, свят ще ти се завие. Извади си главата от задника, не да ми пускаш теми "барал ли си ***** или не."
Само да допълня, че бащата на жена ми е починал преди 10на години от грешна диагноза.
Извинявам се на всички за избухливото писане, ама такива малоумници ме изкарват извън нерви.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
fcb_bg написа:pomiqr56 написа:grasiani написа:Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
Абе , тъпанар, не ми плещи тъпотии бе. Щото и на мен ми е идвало да пребия докторите в болницата, много ти знае устата. Отивам аз да карам на жената майката й в Спешното на Окръжната в Бургас ми викат, аааа тук приемаме само спешни случаи. Спешния случай значел че трябвало да те докарат с линейка. Иначе трябвало да ида в Лайф хоспитъл, такава била разпоредбата. Абе майка ви тъпа, жената е в алергичен шок, изстива вече. Не, не може. Другия случай - приеха я в болницата, ще й оперират жлъчката. Лежи си тя, боли я , ама си й викат лежи сега тука. 1 ден. В същата стая уря човек от жлъчка, защото не му обърнаха внимание навреме. И след това един доктор като я видя жената, вика на персонала: "Вие луди ли сте, защо не я вкарвате за операция?" Да не казвам какъв списък ми връчиха че трябва да накупя, ебахти и здравните осигуровки аз. Не ми говори глупости бе, паляк, с 20 линейки в София, голямото здравеопазване.Я спри някой шофьор и го попитай как стоят нещата. Толкова примери от живота ще ти дам, свят ще ти се завие. Извади си главата от задника, не да ми пускаш теми "барал ли си ***** или не."
Само да допълня, че бащата на жена ми е починал преди 10на години от грешна диагноза.
Извинявам се на всички за избухливото писане, ама такива малоумници ме изкарват извън нерви.
Преди така наречената "здравна реформа" не стояха така нещата !!! Затова здравеопазване може да сте благодарни на Иван Костов и СДС !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Поздрав от партизанска поляна .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=et2914h1E98[/youtube]
“Не купувам от Lafka”
fcb_bg написа:grasiani написа:Дано да не дава господ да се сблъскате със сегашното здравеопазване и да сте със сериозно заболяване и да нямате кинти, щото сте обречени,така че тия хвалебствия как било сега здравеопазването на много по високо ниво от преди , тоя дето ги разправя тия каламбури да вземе да се гръмне .
Аааа, не. Не да се гръмне, ами да попадне на някой доктор преписвал на изпитите.
Нищо не било трябвало, нищо не било рентабилно.
Аз тръгнах да му пиша, ама се чудех откъде да захвана и от възмущение се спрях. Мисля, че трябва да му се набие емблемата само на СОМАТ в главата и ще е достатъчно по темата какво е трябвало и какво не. И как нещата които уж не са ни трябвали са взети за жълти стотинки и донесоха милиони на новите си собственици.
И къде е СОМАТ сега?
А като ви чета експертните мнения на тема здравеопазване, много ми се ще да разбера тогава вашето обяснение за 7 години увеличение в средната продължителност на живота. Аре експертите?
iliyan написа: Преди така наречената "здравна реформа" не стояха така нещата !!! Затова здравеопазване може да сте благодарни на Иван Костов и СДС !!!
Факт. Именно след въпросната здравна реформа се увеличава продължителността на живота. Благодаря за уточнението.
Разбира се, винаги ще има някакви недоволни случайници. Често гледаме по телевизията, че циганите пребиват линейките, просто не знаех, че пишат и тук.