джугашвили написа:Заклет Левскар написа:Най-черната дата в световната история. Факт.
И как го реши това! Черна за кого!
Нямам толкова капацитет, за да го реша това сам. Много умни хора са го казали. Датата е черна за цялото човечество. Факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
джугашвили написа:Заклет Левскар написа:Най-черната дата в световната история. Факт.
Заклет Левскар написа:джугашвили написа:Заклет Левскар написа:Най-черната дата в световната история. Факт.
Нямам толкова капацитет, за да го реша това сам. Много умни хора са го казали. Датата е черна за цялото човечество. Факт.
Чапаев написа:tprodanov написа:Със сигурност го направиха в по-голяма степен от комунягите, защото във всяка една сфера от цитираните, държавата ни е по-добре.
По-добре ли? Дай пример с един, единствен отрасъл, една сфера в която сме по-добре. Изключи престъпността. Там растежа е в пъти по-голям. Приятелю, над два милиона българи са избягали от това хубавото
Red_Neck написа: Избягаха защото отвориха границите ..
Кажете ми Другарю, щом бе толкова хубаво, защо не позволяваха да се пътува на Запад?
Кажете ми още защо в една страна разделена на 2 през 1945 г., след 20 години по-лошата произвежда Мерцедес и БМВ, а по-добрата Трабант и Вартбург?
Ей това последното ако ми го обясните, ще се съглася с Вас!
stefani написа:7 ноември 1917 е една от най-черните дати в историята на човечеството !
tprodanov написа:Red_Neck написа: Избягаха защото отвориха границите ..
Кажете ми Другарю, щом бе толкова хубаво, защо не позволяваха да се пътува на Запад?
Кажете ми още защо в една страна разделена на 2 през 1945 г., след 20 години по-лошата произвежда Мерцедес и БМВ, а по-добрата Трабант и Вартбург?
По принцип, тяхната теория е, че са затворили границите, за да не влизат западняците, а не ние да не бягаме
Red_Neck написа:Избягаха защото отвориха границите ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта