7 ноември 1917 - ВОСР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: 7 ноември 1917 - ВОСР

Мнениеот джугашвили » 07 ное 2013 15:35

Балкански Орел написа:
джугашвили написа:
Атеист написа:Аман от тролове. Знам, че вдигат трафика на сайта/форума по някакъв начин, но тези хора просто не са нормални.

Не може да имаме празници ли! На теб някой да ти държи сметка, че си атеист!

Ти си ултра социален тип, щом си празнуваш комунистическо-престъпните си празници в спортен форум "Гонг" !

Синко, не поучавай джугашвили, къде и как да чества националните празници! И е добре да научиш значението на думите, които употребяваш, преди да ги използуваш! Какво означава "ултра социален тип" !
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 07 ное 2013 15:37

Изображение

Потребителски аватар
Горд комунист

Мнениеот Горд комунист » 07 ное 2013 15:38

Честит празник братя и сестри комунисти ! Честит празник на всички имали честта, да се родят под червеното небе и хранени и покровителствени от емблемата на сърпа и чука, която винаги ще е в нашите души. Честит празник на всички !
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 07 ное 2013 15:41

Чапаев е новият ник на Шумкаря44. А колко още никове има, нямам си и представа. Сигурен съм, че е върл анти-комунист и само си прави ***** със "социалистите". Все пак ако не забравим страшното минало, може да спасим част от бъдещето.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 07 ное 2013 15:44

поредния малоумник... за съжаление вървим мощно надолу,пичове, всичко бавно и сигурно се срива !!! Който може ,да събира багажа и да оставим тая страна да я опоскат до дупка комунистическите хлебарки... няма отърване от тая паплач !!! :evil:

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 07 ное 2013 15:44

Xamy написа:Чапаев е новият ник на Шумкаря44. А колко още никове има, нямам си и представа. Сигурен съм, че е върл анти-комунист и само си прави ***** със "социалистите". Все пак ако не забравим страшното минало, може да спасим част от бъдещето.

Това е единствения ми ник. А кой е въпросния потребител? И не, не си правя майтап. Смятам че по убеждение болшинството от потребителите са с леви идеи, но за жалост не го осъзнават или не искат да си го признаят. Може би се притесняват от репресии...не знам.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 ное 2013 15:49

На тия пияници нищо не им е наред, че дори октомврийската им революцийка е в ноември...

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 07 ное 2013 15:49

Чапаев написа:
Xamy написа:Чапаев е новият ник на Шумкаря44. А колко още никове има, нямам си и представа. Сигурен съм, че е върл анти-комунист и само си прави ***** със "социалистите". Все пак ако не забравим страшното минало, може да спасим част от бъдещето.

Това е единствения ми ник. А кой е въпросния потребител? И не, не си правя майтап. Смятам че по убеждение болшинството от потребителите са с леви идеи, но за жалост не го осъзнават или не искат да си го признаят. Може би се притесняват от репресии...не знам.

Напълно възможно е другарю, за капиталиста човешкия живот и права не значат нищо. Капиталягата се интересува само от шума на парите !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 07 ное 2013 15:51

Само Петка все още не се е появил . :)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 ное 2013 15:51

Чапаев написа:
Наред с лозунгите от 1917 година „Земята на селяните”,”Заводите на работниците”,”Хляб за гладните” и „Властта на Съветите”, водената от лидера на КПРФ – Генадий Зюганов лява опозиция, отчитайки съвременните реалности, е издигнала и нови искания: „ Олигарсите – на бунището на историята!”,”Корумпираните държавни служители и гангстерите – зад решетките!”, “Спрете разрушителни реформи във въоръжените сили”, “Да се въведе ред в образованието и здравеопазването!”

Точно това което КПСС и БКП не направиха :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”