Барселона - Милан ШЛ 6.11.2013 /21:45/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Милан ШЛ 6.11.2013 /21:45/
Започвам все повече да се убеждавам, че Меси си пази силите за Световното догодина, защото имат отбор способен да спечели титлата. И директно заявявам ,че ако наистина е така, той пречи на отбора и е по-добре да седне на пейката. Или Мартино да го върне да играе зад нападателите и да вземаме Левандовски. Снощи имах работа и гледах мача с едно око, но не видях особено много да се напъва. Не видях да спринтира. Не видях типичните му рейдове, които напоследък тотално изчезнаха. И гадното е, че като играе с такава апатия, халфовете пак предпочитат да комбинират с него, вместо с пръскащия се по шевовете да се докаже Неймар. Да, вчера точно той направи нещото което Меси не прави, ама топката не влезе. Тая година Меси не трябва даже да е в Топ 5 за Златната топка. Или Роналдо или Рибери според мен трябва да я вземе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
По темата за съдийството - дузпата си я имаше, колкото и да е лека. Абате задържа Неймар, има нарушение. Пак в един мач с Милан преди 2г. при един корнер центрираха към Пуйол. Беше задържан за фланелката, но се дърпаще да стигне топката. Тогава тези които сега реват за дузпата казаха " Ами да беше паднал". Сега - защо Неймар бил паднал. Е ,а де ?! Гола на Бускетс ако е от засада, значи аз не знам правилата на тази игра.
Толкова!
Толкова!
- Middlesbrough
- Контакти:
fcb_bg написа:Започвам все повече да се убеждавам, че Меси си пази силите за Световното догодина, защото имат отбор способен да спечели титлата. И директно заявявам ,че ако наистина е така, той пречи на отбора и е по-добре да седне на пейката. Или Мартино да го върне да играе зад нападателите и да вземаме Левандовски. Снощи имах работа и гледах мача с едно око, но не видях особено много да се напъва. Не видях да спринтира. Не видях типичните му рейдове, които напоследък тотално изчезнаха. И гадното е, че като играе с такава апатия, халфовете пак предпочитат да комбинират с него, вместо с пръскащия се по шевовете да се докаже Неймар. Да, вчера точно той направи нещото което Меси не прави, ама топката не влезе. Тая година Меси не трябва даже да е в Топ 5 за Златната топка. Или Роналдо или Рибери според мен трябва да я вземе.
Иска ми се да не си прав ...

Офтопик:
Нямаше как без дузпа да почнат да вкарват катарските хобити. И то на обезкървавен отбор като Милан.
Не мога да повярвам.fcb_bg написа:По темата за съдийството - дузпата си я имаше, колкото и да е лека. Абате задържа Неймар, има нарушение. Пак в един мач с Милан преди 2г. при един корнер центрираха към Пуйол. Беше задържан за фланелката, но се дърпаще да стигне топката. Тогава тези които сега реват за дузпата казаха " Ами да беше паднал". Сега - защо Неймар бил паднал. Е ,а де ?! Гола на Бускетс ако е от засада, значи аз не знам правилата на тази игра.
Толкова!

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Не мога да повярвам.fcb_bg написа:По темата за съдийството - дузпата си я имаше, колкото и да е лека. Абате задържа Неймар, има нарушение. Пак в един мач с Милан преди 2г. при един корнер центрираха към Пуйол. Беше задържан за фланелката, но се дърпаще да стигне топката. Тогава тези които сега реват за дузпата казаха " Ами да беше паднал". Сега - защо Неймар бил паднал. Е ,а де ?! Гола на Бускетс ако е от засада, значи аз не знам правилата на тази игра.
Толкова!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я си върни ситуацията и виж първо - дали на Неста му правят заслон (забранено във футбола) и второ я ми кажи топката в игра ли беше? Това не е балет, а тоя Неймар е по-голям симулант от Роналдо,Бускетс и Балотели.
Абе, я не ми се хили кат' изтърван, ами ти сядай да гледаш мачове, отворко. Щото помните колкото кокошка - 2-3 положения които ви отърват и до там. Това е друга ситуация. Ама то е по-лесно да се хилиш отколкото да мислиш! То че не е балет, не е , ама и дърпането си е фаул. В правилника пише, че е фаул. Не пише над колко нютона при действието се свири фаул.
Ай' сега седи и си бъркай замислено в носа докато гледаш повторението. Капиш?
Вече "Барселона" има двама неповторими симуланти - Меси и новият е Неймар. И двамата са попаднали на правилното място, но един ден нещата ще се обърнат срещу тях и тогава...
Няма толкова слаб "Милан". Грехота беше, че съдията развали мача. Победата на домакините беше сигурна, но исках да видя нервите им доколко ще издържат при неизгоден резултат. Това всеки мач се спестява на каталунците. Така не е справедливо. Хем побеждават, хем картони не получават и после биват изкарвани невероятни. Да, ама друг път.
Не могат да губят барселонци с достойнство, не могат и да печелят с достойнство. Мачът им срещу "Левски" винаги ще го натяквам, защото като си европейски шампион, трябва да покажеш поведение, че си заслужил постигнатото. Тогава испанците се държаха изключително надменно, не спряха играта преди втория гол, третият беше след симулация на Пуйол, петият - след спряна игра на нашите.
Жалък отбор! Победата не означава нищо, ако не се държиш като голям. Тези футболисти не са големи, ще си останат джуджета.
Няма толкова слаб "Милан". Грехота беше, че съдията развали мача. Победата на домакините беше сигурна, но исках да видя нервите им доколко ще издържат при неизгоден резултат. Това всеки мач се спестява на каталунците. Така не е справедливо. Хем побеждават, хем картони не получават и после биват изкарвани невероятни. Да, ама друг път.
Не могат да губят барселонци с достойнство, не могат и да печелят с достойнство. Мачът им срещу "Левски" винаги ще го натяквам, защото като си европейски шампион, трябва да покажеш поведение, че си заслужил постигнатото. Тогава испанците се държаха изключително надменно, не спряха играта преди втория гол, третият беше след симулация на Пуйол, петият - след спряна игра на нашите.
Жалък отбор! Победата не означава нищо, ако не се държиш като голям. Тези футболисти не са големи, ще си останат джуджета.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Вече "Барселона" има двама неповторими симуланти - Меси и новият е Неймар. И двамата са попаднали на правилното място, но един ден нещата ще се обърнат срещу тях и тогава...
Точно този т.нар. "жалък" отбор е признат за едни от най-великите тимове за всички времена от безброй изявени футболни специалисти, но не и от теб. Хора, който знаят каква е цената за постигане на тези резултати. Призна го не кой да е, а най-великия треньор за всички времена -Сър Алекс Фергюсън.
P.S. А това, че Меси бил един от най-големите симуланти много ме развесели.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
tibidabo написа:daniel875 написа:Вече "Барселона" има двама неповторими симуланти - Меси и новият е Неймар. И двамата са попаднали на правилното място, но един ден нещата ще се обърнат срещу тях и тогава...
Точно този т.нар. "жалък" отбор е признат за едни от най-великите тимове за всички времена от безброй изявени футболни специалисти, но не и от теб. Хора, който знаят каква е цената за постигане на тези резултати. Призна го не кой да е, а най-великия треньор за всички времена -Сър Алекс Фергюсън.
P.S. А това, че Меси бил един от най-големите симуланти много ме развесели.
Той и Пуйол изкара симулант, кво говориш. Тоя както и другите хейтаци ако кажат някой ден, че Барселона са били ощетени в някой мач, аз ще си сложа Роналдо за снимка на ника.