Много хубаво второ полувреме.РОНАЛДО е в чудовищна форма ,БЕЙЛ започва да навлиза в нещата.за съжаление и ВАРАН този мач беше прихванал от играта на колегите си защитници ,но в крайна сметка добър резултат и позитивна игра второто полувреме.Очаквам срещу СОСИЕДАД да са в добро настроение и да видим хубав мач какъвто беше срещу СЕВИЛЯ
ШЛ| Ювентус - Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: ШЛ| Ювентус - Реал Мадрид |05.11.2013г| 21:45ч
Честито класиране на 1/8 финалите !
Много хубаво второ полувреме.РОНАЛДО е в чудовищна форма ,БЕЙЛ започва да навлиза в нещата.за съжаление и ВАРАН този мач беше прихванал от играта на колегите си защитници ,но в крайна сметка добър резултат и позитивна игра второто полувреме.Очаквам срещу СОСИЕДАД да са в добро настроение и да видим хубав мач какъвто беше срещу СЕВИЛЯ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Re: ШЛ| Ювентус - Реал Мадрид - 2:2 FT
Аз съм доволен от мача и резултата с оглед факта, че не ни трябваха на всяка цена трите точки все пак играхме за тях.
Можеше първото полувреме по-добре да го изиграем, но оставихме Ювентус да владее топката, за да могат да се уморят и после ние да господстваме.
Само съжалявам, че и двата гола дойдоха по вина на Варан, но му е простено след като беше дълго време контузен и му трябват повече мачове, за да влезе в час.
Роналдо отново мачка, а Бейл с всеки мач започва да играе все по-добре
Дано тази точка да помогне на Ювентус в битката за второ място с Галатасарай.
Можеше първото полувреме по-добре да го изиграем, но оставихме Ювентус да владее топката, за да могат да се уморят и после ние да господстваме.
Само съжалявам, че и двата гола дойдоха по вина на Варан, но му е простено след като беше дълго време контузен и му трябват повече мачове, за да влезе в час.
Роналдо отново мачка, а Бейл с всеки мач започва да играе все по-добре
Дано тази точка да помогне на Ювентус в битката за второ място с Галатасарай.
Re: ШЛ| Ювентус - Реал Мадрид |05.11.2013г| 21:45ч
Логичен резултат според мен въпреки повечето положения на Юве.
Иначе с трима опорни халфа и без Иско няма как да очакваме много в предни позиции. Бензема трудно прави 2-3 поредни силни мача. Хубавото е, че Бейл започна да си вкарва редовно и това, ч разполагаме с двама от най-добрите вратари в момента.
Иначе с трима опорни халфа и без Иско няма как да очакваме много в предни позиции. Бензема трудно прави 2-3 поредни силни мача. Хубавото е, че Бейл започна да си вкарва редовно и това, ч разполагаме с двама от най-добрите вратари в момента.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- UNBEATABLE
- Контакти:
Добър мач, равенството беше най-удачният резултат. Касияс показа, че е най-добрият вратар в света, дори да играе по-рядко! Според мен точно той е героя на мача днес, играча на мача! Роналдо не знам вече, какво да кажа за него... уникален
(Жалко, че не е доброто момче
) , Бейл отново показа класа с този красив гол! Да не сте посмяли да кажете дума срещу него! А жалкият коментатор (няма да му споменавам, долното засмукващо име), като е гледал единствено в livescore-a мачовете на Реал Мадрид да си спести нескопосаните коментари, че Бейл не играе нищо, че Реал Мадрид играе с Валядолид и още тем подобни глупости.
Бензо днес освен с асистенцията си и "феноменалния" пропуск, който направи... не се видя.
Кедира.... моля те боже, прати го при Албиол, моля те!!!!! - Иско трябва да получава повечко време, страхотно ще е , ако е на мястото на споменатия арабин
iHALA MADRID!
П.П Очакваме вече Роналдо да подобри рекорда в оставащите 2 кръга
)
Бензо днес освен с асистенцията си и "феноменалния" пропуск, който направи... не се видя.
Кедира.... моля те боже, прати го при Албиол, моля те!!!!! - Иско трябва да получава повечко време, страхотно ще е , ако е на мястото на споменатия арабин
iHALA MADRID!
П.П Очакваме вече Роналдо да подобри рекорда в оставащите 2 кръга
Страхотен мач, единствено съжалявам, че не победихме! Роналдо се намира в супер форма и е неудържим, съвсем скоро и Бейл ще е в същата и просто те ще са смъртоносно за противниковите защити дуо! Много се радвах днес на играта и на двамата! Икер за пореден път показа колко голям и силен вратар е! За мен той, въпреки че не играе редовно показва, че е в страхотна форма и е същата класа, която винаги е бил! Както се повтарям за n-ти път Диего Лопес е страхотен вратар , но за мен Икер е ВРАТАРЯТ на Реал Мадрид! Надявам се наистина да остане в отбора и в най-скоро време отново да бъде твърд титуляр! HALA MADRID!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- paceto
- Контакти:
UNBEATABLE написа:П.П Очакваме вече Роналдо да подобри рекорда в оставащите 2 кръга)
Ако говориш за головете само в групите мисля, че той вече го подобри с този си гол и вече има 8.
Иначе върви доста добре нагоре към изместване на Пушкаш от 4-то място за най-много отбелязани голове за Реал Мадрид.
Остават му около 16-17 гола още и ще го мине този сезон.
Като започнат и мачовете за купата на Испания ще има повече шансове за голове, а като стана дума за купата на Испания жребият е на 7 ноември.
- UNBEATABLE
- Контакти:
Доколкото знам те имат по 8 също, така че засега само го е изравнил... 
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Първо да се похваля - хванах ги на точен резултат, но пък Галатасарай ми прецака фиша
Както и да е. В този мач поиграхме около 20-тина минути = 2 гола + 1 греда + пропуск на Бензема. За мен това не е нормално, дори и да сме се класирали и т.н. Анчелоти е толкова страхлив треньор, че направо като го видя и ми се повдига. В мач, който можеш да си позволиш нещо ново ти ми играеш със схема трима дефанзивни. За смените да не говоря - вади дефанзивен, вкарва дефанзивен. Вади крило, пуска крило. Вади нападател, пуска нападател. С такива решения големи мачове не се взимат. Точно в такива мачове трябва да се пробва нещо ново, а не като в мача с Барселона да ми слага Рамос пред защитата като разбивач. Не мога да повярвам как може още с идването си Иско да е един от най-добрите и ти да не го пускаш в трети мач. Направо като се сетя и полудявам... Иначе вие другото го казахте, няма смисъл да ви повтарям думите. Само не съм съгласен за Кедира, защото снощи игра добре. 3 мача - 5 дузпи срещу нас
Не спират да ни подпират!

Интересен мач се получи. Юве трябва да се радват на равенството, което заедно с победата на Копенхаген над Галатасарай ги задържа в играта все още. Реал играха на ниво. Останах добре изненадан от представянето на Кедира, а лошо впечатление ми направи единствено Варан, заради когото домакините вкараха и двата си гола. Роналдо няма нужда от коментар - отново пише история!
Честито класиране на 1/8-финалите, мадридисти! Пожелавам успех на италианския шампион в битката за продължаване напред!
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/8ff7e6390b37d9806d6a61748dfdfe39/tumblr_mvt9p66OQM1rtequ6o1_500.gif[/wrapimg]
Честито класиране на 1/8-финалите, мадридисти! Пожелавам успех на италианския шампион в битката за продължаване напред!
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/8ff7e6390b37d9806d6a61748dfdfe39/tumblr_mvt9p66OQM1rtequ6o1_500.gif[/wrapimg]
Последна промяна от paceto на 06 ное 2013 16:56, променено общо 1 път.
Причина: Хайде да пишем в нормален шрифт :)
Причина: Хайде да пишем в нормален шрифт :)
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- paceto
- Контакти:
UNBEATABLE написа:Доколкото знам те имат по 8 също, така че засега само го е изравнил...
Ето това е по-важно за сега
viewtopic.php?p=5360219#p5360219
А в следващите два мача ще качи бройката поне на 10-12 гола само в групите.