MCMXIII написа:Най- якото е, че смята за конкуренти отборите от Италия, Испания и Франция. От другите държави няма силни тимове
Баварският колос като ги убие още веднъж в групата ще свие перките Пелегрини .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Най- якото е, че смята за конкуренти отборите от Италия, Испания и Франция. От другите държави няма силни тимове
daduradam написа:
Дузпата за ман-а
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
boabbb написа:Много ясно, че е съдия. Те повечето английски съдии са резервни централни нападатели на любимия ти мост- справка мача с Вила
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
modor написа:Поема за Симитли и мъжки полов орган ! http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1947127353
boabbb написа:Много ясно, че е съдия. Те повечето английски съдии са резервни централни нападатели на любимия ти мост- справка мача с Вила
CTAHKO написа:boabbb написа:Много ясно, че е съдия. Те повечето английски съдии са резервни централни нападатели на любимия ти мост- справка мача с Вила
Нали вас си ви бием с децата насред вашия стадион и изобщо където Ви хванемЧе и на разлика отивате - справка миналата седмица Намерихте слабото място дори и на Щастливия
Жозе вече се чуди с какъв състав да излезе, за да не изглеждате смешно
boabbb написа:CTAHKO написа:boabbb написа:Много ясно, че е съдия. Те повечето английски съдии са резервни централни нападатели на любимия ти мост- справка мача с Вила.
Нали вас си ви бием с децата насред вашия стадион и изобщо където Ви хванем. Че и на разлика отивате - справка миналата седмица. Намерихте слабото място дори и на Щастливия. Жозе вече се чуди с какъв състав да излезе, за да не изглеждате смешно.
С децата![]()
Отбора ви беше пълен с цигани, бе
Вилиан, Де Бруин, Мата и другите ако са децата на ФК Чукотка, аз ще стана трамвай
Ето'О на кого е син, да не е на губернатора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта