Извод от мача Черно море - ЦСКА: Готови ли сме за промените?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damyanov1963
Re: Извод от мача Черно море - ЦСКА: Готови ли сме за промените?
Понеже на Тройчо все съдийте са му виновни, за това най-големите му успехи, като треньор в Европа са достойните отпадания още в първия кръг от Торпедо и Тулуза, а след ТРОЙКИТЕ от Галата Сарай каза, че това е пътя по който трябва да върви ЦСКА!
Последна промяна от damyanov1963 на 06 ное 2013 11:42, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
теча написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!
Така че, не се опитвайте да налагате мнението си-видиш ли,спечелили ли сте честно и най-почтено,защото не е така!(както вече написах,ако беше така,съдиите-главен и асистент нямаше да бъдат наказани).![]()
Как щеше да завърши този мач ако нямаше тези грешки-само господ знае.Тук се говори за съдията а не за Черно
море.Отборът си игра както си може и колко му позволи противника.
Ако съдийството си беше нормално мачът щеше да завърши нещо от порядъка на 3-0 за ЦСКА, само припомням при 1-0 за ЦСКА , подмината 100% дуспа за ЦКСА за събаряне на Сидибе в наказателното поле (много ми е интересно защо от ТВ 7 още по време на мача не намериха за нужно да дадат повторение при положение ,че дуспата беше очеизваждаща) и резултатът ставаше 2-0 и мачът за ЧМ приключваше, вместо това шуменската гнида дава измислен фаул за ЧМ и после дуспа и т.н знаем какво стана , така че айде малко по-сериозно и стига сте писали простотии че ставате смешни вече.
Явно имаш гадателски прозрения.Да се възползвам от тях и те питам.Един приятел ми дължи доста пари-дали ще ми ги върне?
Дузпата за Сидибе в 20 минута за що не я коментирате и засада може да имало в някой друг мач в тоя нямашеsamobotev написа:Какви грешки бе пич вие червените фенове сте болни направо. Аз до сега не знаех че лудоста на Стойчо е заразна.
Дузпата си е дузпа, фала си е фал и засадата си е засада в нито еди от тези случаи съдията не сгреши ясно се вижда на повторенията.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Абе за какви грешки говорите ??? Единствената грешка на съдията беше, че не изгони Т.Янчев !
фала при гола за морето е НЕ ПРЯК свободен това никои него коментира
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
petko.h.markov написа:теча написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!
Така че, не се опитвайте да налагате мнението си-видиш ли,спечелили ли сте честно и най-почтено,защото не е така!(както вече написах,ако беше така,съдиите-главен и асистент нямаше да бъдат наказани).![]()
Как щеше да завърши този мач ако нямаше тези грешки-само господ знае.Тук се говори за съдията а не за Черно
Ако съдийството си беше нормално мачът щеше да завърши нещо от порядъка на 3-0 за ЦСКА, само припомням при 1-0 за ЦСКА , подмината 100% дуспа за ЦКСА за събаряне на Сидибе в наказателното поле (много ми е интересно защо от ТВ 7 още по време на мача не намериха за нужно да дадат повторение при положение ,че дуспата беше очеизваждаща) и резултатът ставаше 2-0 и мачът за ЧМ приключваше, вместо това шуменската гнида дава измислен фаул за ЧМ и после дуспа и т.н знаем какво стана , така че айде малко по-сериозно и стига сте писали простотии че ставате смешни вече.
Явно имаш гадателски прозрения.Да се възползвам от тях и те питам.Един приятел ми дължи доста пари-дали ще ми ги върне?
Нямам гадателски умения просто нямаше какво друго да стане , а ЧМ са толкова слаби че не виждам ,как щяха да вкарат гол по нормален начин , той и съдията си го знаеше това затова от самото начало започна да свири нарушения около нашето наказателно поле за "неправилно дишане", така че пак ти казвам стегни се малко и гледай обективно на нещата ,ако не си гледал мача пусни си го преди да пишеш, но да се неглежират подобни "престъпления" спрямо феърплея не е от полза на никой ,защото сега сме ние утре ще е твоят отбор , който и да е той , а БГ футбола бавно но сигурно си умира при тези бандюги от БФС.
Аре стига с този рев на нас пролета ни отмениха дузина голове уж заради засади които бяха доста по чисти от вашия срещу Черно море, даже единия от отменените голове беше срещу вас и благодарение на него успяхте да ни биете с измислен гол от рикошет и изключително груба игра в защита. Където вашите катъри раздаваха щедро лакти и шутове под благосклония поглед на съдията.
за мен лично заедно с Локо сф сте най грубите и жалки отбори в А група
за мен лично заедно с Локо сф сте най грубите и жалки отбори в А група
-
- Контакти:
теча написа:petko.h.markov написа:теча написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!
Нямам гадателски умения просто нямаше какво друго да стане , а ЧМ са толкова слаби че не виждам ,как щяха да вкарат гол по нормален начин , той и съдията си го знаеше това затова от самото начало започна да свири нарушения около нашето наказателно поле за "неправилно дишане", така че пак ти казвам стегни се малко и гледай обективно на нещата ,ако не си гледал мача пусни си го преди да пишеш, но да се неглежират подобни "престъпления" спрямо феърплея не е от полза на никой ,защото сега сме ние утре ще е твоят отбор , който и да е той , а БГ футбола бавно но сигурно си умира при тези бандюги от БФС.
Аз съм от ЦСКА!
petko.h.markov написа:теча написа:petko.h.markov написа:теча написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!
Аз съм от ЦСКА!
Еми супер ,радвам се

Re: Извод от мача Черно море - ЦСКА: ГОТОВИ ЛИ СМЕ ЗА ПРОМЕНИТЕ?
tsonpen написа:
Аз съм напълно сигурен, че мачът във Варна не е мачът с най-лошо съдийство от този сезон. Други съдии са минали метър, правейки много по-големи грешки. Дори въобще не е сигурно, че съдиите са сгрешили във Варна.
Много се изложи с това и аз не съм ЦСКА-р но на черното ,бяло не мога да кажа.
Върни се в “Футбол - България”