ШЛ групова фаза: Виктория Пилзен - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: ШЛ групова фаза: Виктория Пилзен - БАЙЕРН МЮНХЕН
А идва мач с Дортмунд... В мачовете с Херта Хофе и Викито сме абсолютна гола вода и само див късмет ще ни спаси от загуба в Дортмунд с тази смешна игра. Абсолютно никаква наслада няма от играта на Байерн последните мачове. Едни безмислени пасове напред назад едно въртене от левия фланг на десния.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
niki87 написа:MCMXIII написа:Дано второто от БАЙЕРН се поразтичат!
[offtopic]Tи нема ли да наминеш към дивия северозапад?[/offtopic]
Европейските шампиони играят колкото да не заспят. Очаквано.
Тъп мач
[offtopic]Макя, немам командировки натам
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Аз искам да видя Вайзер.
Това бе положителното в този мач. Другото е за статистиката.
П.П. БАЙЕРН вече се класира за следващата фаза. Браво, не са идиоти
П.П.п. Наздраве с мерло!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Neron написа:А идва мач с Дортмунд... В мачовете с Херта Хофе и Викито сме абсолютна гола вода и само див късмет ще ни спаси от загуба в Дортмунд с тази смешна игра. Абсолютно никаква наслада няма от играта на Байерн последните мачове. Едни безмислени пасове напред назад едно въртене от левия фланг на десния.
Сериозно ли очакваш срещу такива съперници, в такива безсмислени мачове, Байерн да играе на върха на възможностите си? В последния месец имаше точно 3 важни мача, срещу добри отбори, и в трите Байерн смаза съперниците си с игра екстра класа- Шалке, Сити и Леверкузен.
В такива мачове като днешния, това е играта- с минимум усилия, максимум резултат
Това с минималните усилия е пълна глупост, не върви на отбор, който биеше напред и назад преди около 3-4 месеца. Срещу Дортмунд и после срещу Сити ще видим какво ще направят.
Няма какво да се лъжем футболистите на Байерн бяха излезли да играят колкото да отбият номера..
Мен ме притеснява друго,не знам дали е вярно,но коментатора във Войо каза,че Манджукич нещо бил недоволствал от Гуардиола,а и сега при гола изобщо не се зарадва.
В момента в който смениха Гьотце коментатора каза,че Гьотце нещо бил изпсувал,че го сменят???
Има ли нещо вярно според вас,защото ако наистина играчите така недоволстват от Гуардиола това изобщо не е добре,тъй като и Робен си има някаква закачка с Гуардиола,а вчера Кроос излиза и казва,че нямало цял живот да играе в Байерн,което ако не е някакъв опит да си изкара по-голяма заплата,както каза един от колегите пишещи тук,то според мен си е чиста покана за оферти към него....
Но пък от друга страна наскоро някой беше постнал тук една новина,че футболистите много харесвали тренировките на Гуардиола и тренирали по-дълго време.
Не знам какво да мисля,обърках се вече.

Мен ме притеснява друго,не знам дали е вярно,но коментатора във Войо каза,че Манджукич нещо бил недоволствал от Гуардиола,а и сега при гола изобщо не се зарадва.
В момента в който смениха Гьотце коментатора каза,че Гьотце нещо бил изпсувал,че го сменят???
Има ли нещо вярно според вас,защото ако наистина играчите така недоволстват от Гуардиола това изобщо не е добре,тъй като и Робен си има някаква закачка с Гуардиола,а вчера Кроос излиза и казва,че нямало цял живот да играе в Байерн,което ако не е някакъв опит да си изкара по-голяма заплата,както каза един от колегите пишещи тук,то според мен си е чиста покана за оферти към него....
Но пък от друга страна наскоро някой беше постнал тук една новина,че футболистите много харесвали тренировките на Гуардиола и тренирали по-дълго време.
Не знам какво да мисля,обърках се вече.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
При Кроос определено е пазарене за по-голяма заплата. И Робен преди сезон и половина разправяше същите неща.
HoUs4oOL написа:Няма какво да се лъжем футболистите на Байерн бяха излезли да играят колкото да отбият номера..
Не знам какво да мисля,обърках се вече.![]()
![]()
Просто не го мисли. В момента БАЙЕРН за съжаление е станал "медиен" отбор. Някой като кихне, значи има грип. Друг като се усмихне, значи е супер щастлив, когато не се усмихне, веднага става нещастен от това, че е в БАЙЕРН.
- Neron
- Контакти:
niki87 написа:Neron написа:А идва мач с Дортмунд... В мачовете с Херта Хофе и Викито сме абсолютна гола вода и само див късмет ще ни спаси от загуба в Дортмунд с тази смешна игра. Абсолютно никаква наслада няма от играта на Байерн последните мачове. Едни безмислени пасове напред назад едно въртене от левия фланг на десния.
Сериозно ли очакваш срещу такива съперници, в такива безсмислени мачове, Байерн да играе на върха на възможностите си? В последния месец имаше точно 3 важни мача, срещу добри отбори, и в трите Байерн смаза съперниците си с игра екстра класа- Шалке, Сити и Леверкузен.
В такива мачове като днешния, това е играта- с минимум усилия, максимум резултат
Ники стига глупости. Нашите ако искат хем да си вземат 3те точки хем да не се морят срещу Херта и Хофето можеха да си поведат 2:0 до 30тата минута и после да доиграват мача. Не водим 15 точки в БЛ че да спестяваме сили. Точно там в момента трябва във всеки един мач да се хвърлят най-много за да се откъснем пред Дортмунд и да ни е спокойно. Ако ни изневери късмета 2 мача и набързо ще идем поне 2-3 точки зад Дортмунд. А и с почти 2 равностойни отбора е смешно да се твърди че се пазят сили още повече в мачове които решават кой ще е първи в БЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- white.stag
- Контакти:
Re: ШЛ групова фаза: Виктория Пилзен - Байерн Мюнхен
Като се замисля, резултатността с всеки изминал мач намалява. 3-2 с Херта, 2-1 с Хофе и сега 1-0 срещу Пилзен.
В този мач очаквах да ги бием с 2-1 пак.
В този мач очаквах да ги бием с 2-1 пак.