Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DrAvalanche » 05 ное 2013 14:46

kartago написа:DrAvalanche, ама и ти хич така не си провокирал в темата нали? "Света вода ненапита!"........
Картаго, ти на какъв точно се правиш? Да не би да не ти достига капацитет за преценка? Може ли да ми покажеш в случая коя точка от правилата Ви нарушавам?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2013 15:46

Системно се променят имената на отборите с цел обиди (Лайногорец)
ludogorets/viewtopic.php?p=5356019#p5356019
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 ное 2013 08:41

futbolqga написа:Драги червени кypвички, разбирам, че искрено се вълнувате от предстоящия 100-годишен юбилей на най-големия клуб в България. Също така, осъзнавам, че единственият начин вие да доживеете 100-годишен юбилей е като се прехвърлите към отборчето на микренското джудже (и без това сега само семействата на футболистите ходят на мачовете им) и да палите свещи да е жив, че иначе и Латекса щи последва участта на комунистическия армейски изрод. Но все пак, призовавам ви, сдържайте животинските си напъни и ходете да грухтите на воля на порутената армия - но побързайте, защото всеки момент ще се срути тотално и има опасност да затрупа тревицата, а после от къде ще пасете... един Господ знае.

Колегата му е време за почивка, мисля ... Ако не искате да ви бъзикаме - не създавайте малоумни и провокативни теми ;)

gong/viewtopic.php?f=35&t=165929&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 ное 2013 09:22

Мисля, че на тоя отдавна му е време за почивка...

Raoul_Duke написа: 8-)
Аз съм бил ахри-селяндур... Браво на теб! И това ми го казва индивид с два пръста чело, по всяка вероятност гагауз по произход. Тоест, точно каквито са и голямата част от варненските чобани. Казвам "голямата", защото познавам сума народ от този т.нар. "град"(който между другото всички знаем какво е представлявал само до преди стотина години), но уви - измежду тях има не повече от двама-трима с що-годе нормален интелект и говор. Останалите са "мозъчни донори" с нечленоразделна реч, говореща за дълбок провинциализъм както в главите, така и в манталитета.
Колкото до "дамата" с дълбоките комплекси и грим, подобен на тези, на които е посветена темата - ясна е като бял ден горката, че страда от липса на внимание и признание(за какво ли), които отчаяно търси във всевъзможни форуми и фб-ци. Успява да го докаже по недвусмислен начин с всеки следващ коментар по тема, която уж не я касае. А аз продължавам да любопитствам, какво би казал Фройд за "включването" й в дискусия, касаеща компаньонките?!!

Преди да се излее следващата ЕнтИлектуална помия по мой адрес, искам да ви напомня само едно: "Ако на селяните им светеха очите, Варна щеше да е Лас Вегас!"

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=165643&p=5358989#p5358989
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 ное 2013 09:24

"Дамата", да беше постнала също помиите и обидите по мой адрес!? Много удобно цитираш избирателно.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 06 ное 2013 10:17

t0bl3ro_bg написа:Йънг е клоун, а Ц(*КА - КОЧИНА ! 8-)

viewtopic.php?f=53&t=11437&start=223750
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 ное 2013 04:41

DrAvalanche написа:
kartago написа:DrAvalanche, ама и ти хич така не си провокирал в темата нали? "Света вода ненапита!"........
Картаго, ти на какъв точно се правиш? Да не би да не ти достига капацитет за преценка? Може ли да ми покажеш в случая коя точка от правилата Ви нарушавам?

Аз се "правя" на какъвто съм! И в случая ти бърша......, защото ако ти точно ми обясниш как точно "Гонзо го нацепи пак на червените" , какво цепи, дърва ли, или каквото и да е, ще проявя някакво разбиране, иначе в случая е поредната ситуация, на един провокира, после чака някой да му отговори, и давай, да се оплакваме на "класната", "Моля госпожо, пък те видите ли!"..........направо сте жалки понякога....

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 ное 2013 07:10

kartago написа:
DrAvalanche написа: Картаго, ти на какъв точно се правиш? Да не би да не ти достига капацитет за преценка? Може ли да ми покажеш в случая коя точка от правилата Ви нарушавам?

Аз се "правя" на какъвто съм! И в случая ти бърша......, защото ако ти точно ми обясниш как точно "Гонзо го нацепи пак на червените" , какво цепи, дърва ли, или каквото и да е, ще проявя някакво разбиране, иначе в случая е поредната ситуация, на един провокира, после чака някой да му отговори, и давай, да се оплакваме на "класната", "Моля госпожо, пък те видите ли!"..........направо сте жалки понякога....

Вярвах, че задълженията на модераторите са да пазят добрия тон във форума и да дават пример за това. В случая твоето мнение е един ярък пример на изящна словесност и добър тон. Много ми хареса идеята, че с правомощията, които са ти дадени по някаква причина, можеш да си позволиш подобно държание с друг потребител
И в случая ти бърша......, ..........направо сте жалки понякога....

Искаш да ми държиш конско, но поне се опитай да бъдеш точен, а не да изкривяваш полекичка нещата. Мнението което визираш не е
Гонзо го нацепи пак на червените
, а
Гонзо нацепи онези по навик
Има известна разлика, не смяташ ли? И не се различава по нищо от хилядите заглавия "Х разби, разпердушини, унижи, разнебити и т.н. Y".

А щом не смяташ за необходимо да те кахърим за употребата на говеда, прасета, сини/червени боклуци, промени правилата на форума.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 ное 2013 10:28

DrAvalanche написа:
kartago написа:
DrAvalanche написа: Картаго, ти на какъв точно се правиш? Да не би да не ти достига капацитет за преценка? Може ли да ми покажеш в случая коя точка от правилата Ви нарушавам?

Вярвах, че задълженията на модераторите са да пазят добрия тон във форума и да дават пример за това. В случая твоето мнение е един ярък пример на изящна словесност и добър тон. Много ми хареса идеята, че с правомощията, които са ти дадени по някаква причина, можеш да си позволиш подобно държание с друг потребител
И в случая ти бърша......, ..........направо сте жалки понякога....

Искаш да ми държиш конско, но поне се опитай да бъдеш точен, а не да изкривяваш полекичка нещата. Мнението което визираш не е
Гонзо го нацепи пак на червените
, а
Гонзо нацепи онези по навик
Има известна разлика, не смяташ ли? И не се различава по нищо от хилядите заглавия "Х разби, разпердушини, унижи, разнебити и т.н. Y".

А щом не смяташ за необходимо да те кахърим за употребата на говеда, прасета, сини/червени боклуци, промени правилата на форума.

На всеки, ВСЕКИ, твой сигнал е отреагирано! Аз не мога да променя правилата на форума, защото сам съм се съгласил с тях! Искаш добър тон към тебе? Я, погледни ти как ми писа! И не ти чета "конско", то е за коне, а те са по-благородни и умни животни от хората! Каквото имаше да ти го казвам, казах ти го! Другото да го преценят потребителите! Чудя се за финал, да ти го "нацепя" ли по навик......(не е обидно, ти го каза), пък и сам казваш, че не държа правилния добър и словесен тон! Апропо, има къде и да се оплачеш от мен, ама трябва да се четат тези правила! Иначе, малииии, колко сме радостни (опа забравих кавичките), че ти видиш ли си "ВЯРВАЛ" в модераторите?! Смех!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 ное 2013 10:46

LevskiZavinagi написа:УЕФАЛОНА :!:

viewtopic.php?f=26&t=165987&st=0&sk=t&sd=a&start=40
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”