blue avalanche написа:CSKA 78 написа:blue avalanche написа:Ето защо настояваме и вярваме, че съответните наказания за главния и страничния рефер, са задължителни и неминуеми. За да подкрепим категоричното си становище, прилагаме запис на една част от решенията на Станислав Тодоров и Николай Христов, които доказват това.
Това,ако не е натиск,не знам кое е...
В този случай,аз не изразявам мое мнение,просто "превеждам" причините описани от СК заради които главния съдия е наказан.Ако смяташ ,че причините са маловажни за такова наказание,то стигаме до това,че съдията е наказан за тенденция спрямо ЦСКА и причините са поукрасени за да се избегне скандал!(всичко това съм го описал в предишен мой пост).
И в двата случая излиза ,че ФК ЦСКА е прав!Ти си избери кой ти харесва повече!
В причините за наказанието на рефера,които си "превел",видя ли някъде "неправилно отсъдена дузпа срещу ЦСКА"?Щото аз не видях.
В причините видя ли някъде "едва ли е гол" и "възможност за гол"?Щото аз не видях...
Нищо не казваш за цитата от декларацията на ПФК ЦСКА...Натиск или не?
В моето заключение,дузпата е без особено значение,тя е калкулирана в резултата- 2:1 за ЦСКА!След като са описали от СК- ПСУ като причина за наказанието на рефера,сигурно е от значение и влияе на резултата!
Относно оказването на натиск от ФК ЦСКА върху СК:всички медии оповестиха ,че софийския клуб се отказва да подаде жалба срещу главния съдия(тъй като СК се самосезира),за какъв натиск въобще иде реч??!!