ЕМИЛ написа:acmilan написа:Бе кой колко пъти е минал не е толкова важно, важното е да е влажно![]()
![]()
най-важно е мезето да е блажно и пичето да е влажно
Ей тва е приказка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:acmilan написа:Бе кой колко пъти е минал не е толкова важно, важното е да е влажно![]()
![]()
най-важно е мезето да е блажно и пичето да е влажно
облак написа:Raoul_Duke написа:Laetitia написа:И аз не бих ви препоръчала медикаменти и консултации със специалист - пестете си паричките и платете на компаньонка за час-два, та поне в този кратък период да се почувствате интересни и желани.
Момата с диалектен говор нещо се жегна. Явно я уцелиха в... болната точка. По компаньонки не ходя, но дори някога да закъсам и да се прежаля, критериите ми ще са доста по-завишени от това, което се вижда на нечии аватари. А ти, какво си "постигнала"(без да броим денонощният спам по форумите), едва ли е известно на някой друг, освен на вашите, баба от село и ЕнтИлектуалците от съседната стая в общежитието. Не ми дреме нито за твоята личност, нито за аватара, за тежките ти комплекси и нуждата от постоянно самоизтъкване или каквото и да е. Просто на някои хора им е дотегнало от "компетентността" ти по всички въпроси, други пък ги дострашава от тежкия ти грим, на който и Алис Купър може да завиди. А като стана въпрос за тежък грим, би било интересно да разберем какво ли би казал Фройд за "включването" ти в тема, касаеща компаньонките?!!
Как по-точно разбра, че има диалектен говор във форумИ от кой по-точно регион е този диалектен говор
Разбирам от писалия фен на Милан в темата, че е от Варна. Доживях хора от най-мйекащия регион да говорят за диалекти. ПловдИвчанИтИ, моля по-полека като става дума за диалекти и селски манталитет. Неслучайно на ваш собственик му се казваше неградския. Неслучайно има вицове за Пловдив и мекото говорене. Неслучайно най-великия футболист в тази страна и най-голям селски простак по характер е родом от вашето село. Неслучайно един от най-известните ви радио журналисти беше известен с включванията си по БНР и с изразено мЙекия си говор, Половината ви село е пълно с аграрни елементи, лошото е, че те почнаха да идват в София, гледам наскоро има и във Варна, че и в Бургас. Да не говорим, че цяла София е пропищяла от вас, Перник, Пазарджик, Ловеч и СлИвИн. Така че селянин да говори за диалекти и селско поведение
В Майналенд само самочувствието ви е голямо, а всъщност ви се присмиват всички. Селото ви се обезлюдява с всеки изминал ден и прииждащи елементи показват аграрния си нрав в по-големите София и Варна.
Има и нещо друго- самото ти поведение към дама, още повече непозната, доказва какъв архиселяндур си.
Laetitia написа:Просто едно човече, изтъкано от злоба и комплекси.
Гледам, че удобно пропусна това, че си срам за Пловдив, явно нямаш възражения по този въпрос.Raoul_Duke написа:ОК, разбрахме, че знаеш 5-6 думи и тях ги въртиш във всеки твой високоинтелектуален пост. Мисля, че е крайно време за следващата стъпка - нови 5-6!
Хайде сега и за това да ме докладваш!
Laetitia написа:Нито си ми на образованието, нито на нивото, че да се занимавам с теб, затова и няма да го правя повече.
Raoul_Duke написа:
![]()
Аз съм бил ахри-селяндур... Браво на теб! И това ми го казва индивид с два пръста чело, по всяка вероятност гагауз по произход. Тоест, точно каквито са и голямата част от варненските чобани. Казвам "голямата", защото познавам сума народ от този т.нар. "град"(който между другото всички знаем какво е представлявал само до преди стотина години), но уви - измежду тях има не повече от двама-трима с що-годе нормален интелект и говор. Останалите са "мозъчни донори" с нечленоразделна реч, говореща за дълбок провинциализъм както в главите, така и в манталитета.
Колкото до "дамата" с дълбоките комплекси и грим, подобен на тези, на които е посветена темата - ясна е като бял ден горката, че страда от липса на внимание и признание(за какво ли), които отчаяно търси във всевъзможни форуми и фб-ци. Успява да го докаже по недвусмислен начин с всеки следващ коментар по тема, която уж не я касае. А аз продължавам да любопитствам, какво би казал Фройд за "включването" й в дискусия, касаеща компаньонките?!!
Преди да се излее следващата ЕнтИлектуална помия по мой адрес, искам да ви напомня само едно: "Ако на селяните им светеха очите, Варна щеше да е Лас Вегас!"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта