Използвали ли сте услугата на компаньонка/и

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr56

Re: Използвали ли сте услугата на компаньонка/и

Мнениеот pomiqr56 » 05 ное 2013 21:24

Laetitia написа:Казват, че най-комплексираните мъже са или с нисък ръст, или с малък пенис.
Да се чуди човек на някои от писалите в темата: дали природата ги е ощетила по хоризонталата, или по вертикалата. :)

Казват, че когато жената няма какво да каже започва да говори за размери заради големият си тумбак. Някак не ми стана ясно какво прави жена в тема: "Използвали ли сте услугата на компаньонка/и". Сигурно има нужда от внимание.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 ное 2013 22:32

Ахам, ясно ми стана къде е проблемът при теб - по хоризонталата. 8-)
А вниманието си го имам, помиярче. При това, за разлика от теб, не плащам за него.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 05 ное 2013 23:28

acmilan написа:Помияр, по-голям парцал от теб няма. Що не вземеш завинаги да напуснеш Къщата :lol:

какво му се връзваш на тоя онанист- той си е просто момче, чекиджийче. Кой го знае какъв грозник е.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 05 ное 2013 23:34

Raoul_Duke написа:
Laetitia написа:И аз не бих ви препоръчала медикаменти и консултации със специалист - пестете си паричките и платете на компаньонка за час-два, та поне в този кратък период да се почувствате интересни и желани.

Момата с диалектен говор нещо се жегна. Явно я уцелиха в... болната точка. По компаньонки не ходя, но дори някога да закъсам и да се прежаля, критериите ми ще са доста по-завишени от това, което се вижда на нечии аватари. А ти, какво си "постигнала"(без да броим денонощният спам по форумите), едва ли е известно на някой друг, освен на вашите, баба от село и ЕнтИлектуалците от съседната стая в общежитието. Не ми дреме нито за твоята личност, нито за аватара, за тежките ти комплекси и нуждата от постоянно самоизтъкване или каквото и да е. Просто на някои хора им е дотегнало от "компетентността" ти по всички въпроси, други пък ги дострашава от тежкия ти грим, на който и Алис Купър може да завиди. А като стана въпрос за тежък грим, би било интересно да разберем какво ли би казал Фройд за "включването" ти в тема, касаеща компаньонките?!!

Как по-точно разбра, че има диалектен говор във форум :lol: И от кой по-точно регион е този диалектен говор :lol: Разбирам от писалия фен на Милан в темата, че е от Варна. Доживях хора от най-мйекащия регион да говорят за диалекти. ПловдИвчанИтИ, моля по-полека като става дума за диалекти и селски манталитет. Неслучайно на ваш собственик му се казваше неградския. Неслучайно има вицове за Пловдив и мекото говорене. Неслучайно най-великия футболист в тази страна и най-голям селски простак по характер е родом от вашето село. Неслучайно един от най-известните ви радио журналисти беше известен с включванията си по БНР и с изразено мЙекия си говор, Половината ви село е пълно с аграрни елементи, лошото е, че те почнаха да идват в София, гледам наскоро има и във Варна, че и в Бургас. Да не говорим, че цяла София е пропищяла от вас, Перник, Пазарджик, Ловеч и СлИвИн. Така че селянин да говори за диалекти и селско поведение :lol: В Майналенд само самочувствието ви е голямо, а всъщност ви се присмиват всички. Селото ви се обезлюдява с всеки изминал ден и прииждащи елементи показват аграрния си нрав в по-големите София и Варна.
Има и нещо друго- самото ти поведение към дама, още повече непозната, доказва какъв архиселяндур си.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2013 00:07

облак написа:
Raoul_Duke написа:
Laetitia написа:И аз не бих ви препоръчала медикаменти и консултации със специалист - пестете си паричките и платете на компаньонка за час-два, та поне в този кратък период да се почувствате интересни и желани.

Момата с диалектен говор нещо се жегна. Явно я уцелиха в... болната точка. По компаньонки не ходя, но дори някога да закъсам и да се прежаля, критериите ми ще са доста по-завишени от това, което се вижда на нечии аватари. А ти, какво си "постигнала"(без да броим денонощният спам по форумите), едва ли е известно на някой друг, освен на вашите, баба от село и ЕнтИлектуалците от съседната стая в общежитието. Не ми дреме нито за твоята личност, нито за аватара, за тежките ти комплекси и нуждата от постоянно самоизтъкване или каквото и да е. Просто на някои хора им е дотегнало от "компетентността" ти по всички въпроси, други пък ги дострашава от тежкия ти грим, на който и Алис Купър може да завиди. А като стана въпрос за тежък грим, би било интересно да разберем какво ли би казал Фройд за "включването" ти в тема, касаеща компаньонките?!!

Как по-точно разбра, че има диалектен говор във форум :lol: И от кой по-точно регион е този диалектен говор :lol: Разбирам от писалия фен на Милан в темата, че е от Варна. Доживях хора от най-мйекащия регион да говорят за диалекти. ПловдИвчанИтИ, моля по-полека като става дума за диалекти и селски манталитет. Неслучайно на ваш собственик му се казваше неградския. Неслучайно има вицове за Пловдив и мекото говорене. Неслучайно най-великия футболист в тази страна и най-голям селски простак по характер е родом от вашето село. Неслучайно един от най-известните ви радио журналисти беше известен с включванията си по БНР и с изразено мЙекия си говор, Половината ви село е пълно с аграрни елементи, лошото е, че те почнаха да идват в София, гледам наскоро има и във Варна, че и в Бургас. Да не говорим, че цяла София е пропищяла от вас, Перник, Пазарджик, Ловеч и СлИвИн. Така че селянин да говори за диалекти и селско поведение :lol: В Майналенд само самочувствието ви е голямо, а всъщност ви се присмиват всички. Селото ви се обезлюдява с всеки изминал ден и прииждащи елементи показват аграрния си нрав в по-големите София и Варна.
Има и нещо друго- самото ти поведение към дама, още повече непозната, доказва какъв архиселяндур си.

Малко извън темата, ама в Пловдив сме си читави хора. Тоя е срам за нашия град :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 ное 2013 00:23

Laetitia написа:Ахам, ясно ми стана къде е проблемът при теб - по хоризонталата. 8-)
А вниманието си го имам, помиярче. При това, за разлика от теб, не плащам за него.

И май проблеми като при помиярчето при мен няма, а 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 ное 2013 00:31

облак написа:Как по-точно разбра, че има диалектен говор във форум :lol: И от кой по-точно регион е този диалектен говор :lol: Разбирам от писалия фен на Милан в темата, че е от Варна. Доживях хора от най-мйекащия регион да говорят за диалекти.
...
Градски, какво да правят хората, като ги тресат зверски комплексите... :) Пловдив е хубав град, имам приятели оттам, не е виновен той, че и в него има разни такива елементи.
Нека си мисли човечецът каквото иска, явно звездите му говорят. Другият пък сам се е нарекъл "помияр", какво повече може да се коментира...
Да обиждаш така злобно жена, която не познаваш, е признак за редица проблеми и тотална липса на мъжество.

acmilan написа:И май проблеми като при помиярчето при мен няма, а 8-)
Слънце мое, Господ като е давал, ти си минал два пъти. :oops:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2013 00:37

Два пъти е нищо, някои сме минавали и по пет пъти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 ное 2013 00:39

Бе кой колко пъти е минал не е толкова важно, важното е да е влажно :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 ное 2013 00:44

acmilan написа:Бе кой колко пъти е минал не е толкова важно, важното е да е влажно :lol: :mrgreen: :mrgreen:

най-важно е мезето да е блажно и пичето да е влажно

Върни се в “Архив”