Юбилейната емблема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: Юбилейната емблема
Доста разбирачи има тук , хората са мислили преди да я изберат и покажат , добра си е .
Обичам Левски
Обаче форумните специалисти отново са на висота въпреки, че отдавна беше обявен конкурс, в който можеха да покажат възможностите си и не направиха нищо. А този път дори нямаше нужда да излизат от тях или да отидат до стадиона, но явно и зад компютъра не могат да свършат някаква дейност, различна от мрънкане.
1914lsfc написа:Обаче форумните специалисти отново са на висота въпреки, че отдавна беше обявен конкурс, в който можеха да покажат възможностите си и не направиха нищо. А този път дори нямаше нужда да излизат от тях или да отидат до стадиона, но явно и зад компютъра не могат да свършат някаква дейност, различна от мрънкане.
Юбилейната емблема бе избрана чрез конкурс от затворен тип и в него участваха най-големите и успешни фирми в областта на дизайна на българския пазар.
-
- Контакти:
tzvetan_tee написа:
ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЕМБЛЕМАТА!
+ 1 000 000
Ето това е нещо естетически издържано от всякъде.
А иначе виждам, че прасетата са се опитали да осерат и тази тема. Всяко нещо свързано със 100 годишнината на Левски ги докарва да бяс. Може би защото им напомня каква огромна е всъщност разликата между нашия и техния клуб. Разлика, която не се измерва с титли и купи. Разлика, която няма как да бъде компенсирана ако ще ГА да пренапише историята им още 1000 пъти и ако ще да се изкарат наследници на ФК Шефийлд.
1914lsfc написа:Обаче форумните специалисти отново са на висота въпреки, че отдавна беше обявен конкурс, в който можеха да покажат възможностите си и не направиха нищо. А този път дори нямаше нужда да излизат от тях или да отидат до стадиона, но явно и зад компютъра не могат да свършат някаква дейност, различна от мрънкане.
ти си говориш, че и се извиняваш публично, че си си позволил да изразиш мнение, той си знае неговото.
ако знаех, щях с удоволствие да се включа и нямаше да искам стотинка от никого. Hе защото се имам за някакъв разбирач, а защото имам други идеи. Знам, че в днешно време трудно приемате концепцията, че съществуват хора с различни мнения, но за ваша голяма изненада е така...
от предното ми мнение към ники87:
Венецът от преди 90 години не е венецът от преди 90 минути. Моля те, чети какво пиша, преди да ме заклеймиш като мрънкач.
да мрънкаш, че "някой мрънка", също те прави мрънкач.
лека и със здраве на всички! Мен ме интересува повече на първо време да заиграем като отбор.
п.с. Значката горе е хубава! (може и да е плакет...не мога да преценя)
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
Малко на емблемата на ДПС бие.. 

SFHC написа:1914lsfc написа:Обаче форумните специалисти отново са на висота въпреки, че отдавна беше обявен конкурс, в който можеха да покажат възможностите си и не направиха нищо. А този път дори нямаше нужда да излизат от тях или да отидат до стадиона, но явно и зад компютъра не могат да свършат някаква дейност, различна от мрънкане.
ти си говориш, че и се извиняваш публично, че си си позволил да изразиш мнение, той си знае неговото.
ако знаех, щях с удоволствие да се включа и нямаше да искам стотинка от никого. Hе защото се имам за някакъв разбирач, а защото имам други идеи. Знам, че в днешно време трудно приемате концепцията, че съществуват хора с различни мнения, но за ваша голяма изненада е така...
от предното ми мнение към ники87:Венецът от преди 90 години не е венецът от преди 90 минути. Моля те, чети какво пиша, преди да ме заклеймиш като мрънкач.
да мрънкаш, че "някой мрънка", също те прави мрънкач.
лека и със здраве на всички! Мен ме интересува повече на първо време да заиграем като отбор.
п.с. Значката горе е хубава! (може и да е плакет...не мога да преценя)

Колкото до значката по-горе тя е част от едни комплекти значки по случай ююбилея. Същия Фонд Сектор Б, който организира и този конкурс.
@Eminem - конкурс от затворен тип ще рече, че няма как всеки дървен форумен философ да си плесне произведението на пейнт, а само сериозни хора и фирми са участвали

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
1914 написа:mormona написа:modor написа:
На мен лично доста ми допада
Тъмно синия фон трябваше да е бял според мен. Така изцвъкано седи... абеее то се очакваше , че така ще стане. Венец около квадратче. Класика. Венци слагат на сичко. На всеки клуб със 100 годишнина слагат венец.
Ето някои от мен събрани и векторизирани през годините. Ако конкурсът не беше от "ЗАТВОРЕН ТИП" с "най-големите фирми" в бранша... можеше и по-добре да е.
емблемата е добра... за белия фон не съм съгласен, ако екипите са по-тъмен син цвят ще стане много добре, ще се откроява венеца и емблемата. Иначе в изброените от теб емблеми има доста грозни.
Даа а тии къде каза , че си учил графичен дизайн ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]