terro написа:Радвам се, че мнение без нито една псювня беше изтрито - някой го заболя СИЛНОООООООООО!!!
ИСТИНАТА БОЛИ!!!
АКО МОДА НА ТОЯ ФОРУМ Е МЪЖ НЕКА МИ ВЪРНЕ МНЕНИЕТО!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
terro написа:Радвам се, че мнение без нито една псювня беше изтрито - някой го заболя СИЛНОООООООООО!!!
ИСТИНАТА БОЛИ!!!
АКО МОДА НА ТОЯ ФОРУМ Е МЪЖ НЕКА МИ ВЪРНЕ МНЕНИЕТО!!!
kubik написа:terro написа:Пиша с погнуса в тоя форум!
Ами недей да пишеш тогава.Пиши там,където ти е приятно.
КАТО ГЛЕДАМ, КОЙ СИ ЦИТИРАЛ В ПОДПИСА,СИ НИ ЯСЕН
ГАЛКА Е ДРУГА ТЕМА,,БОКЛУКА СКОРО ЩЕ СЕ ИЗРИНЕ,КАКТО И ДА Е!
samobotev написа:Е верно голям смях пада с вас момчета, оправихте ми настроението
Абе и ние така си мислехме едно време за Селяка ама излезе корав тип, не се даде лесно.
Аре успех в борбата срещу Галка въпреки, че вие май още не сте я почнали тази борба още.
Колкото до мачовете с Левски по старите от вас много добре знаят, че срещу софийските отбори едно време и Ботев и Локомотив доста често събираха повече публика отколкото в пловдивското дерби.Даже си спомням на мачовете с говедата чак до нас се чуваше публиката от стадион Пловдив, аз живея до ВМИ-то тогава съм бил на 9-10 години ама ми е останало в памета.
samobotev написа:Е верно голям смях пада с вас момчета, оправихте ми настроението
Абе и ние така си мислехме едно време за Селяка ама излезе корав тип, не се даде лесно.
Аре успех в борбата срещу Галка въпреки, че вие май още не сте я почнали тази борба още.
Колкото до мачовете с Левски по старите от вас много добре знаят, че срещу софийските отбори едно време и Ботев и Локомотив доста често събираха повече публика отколкото в пловдивското дерби.Даже си спомням на мачовете с говедата чак до нас се чуваше публиката от стадион Пловдив, аз живея до ВМИ-то тогава съм бил на 9-10 години ама ми е останало в памета.
terro написа:kubik написа:АБЕ ЖАКЛИНЧО, ОПА ТЕРИ.ОТ КАКВО ДА СЪМ КОМЛЕКСИРАН,НА 20 ГОДИНИ СЪМ.КАЖИ ОТ КАКВО?ОТ ПОБЕДИ ЛИ ОТ ПУБЛИКА ЛИ, ОТ ТИТЛИ ЛИ(АЗ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ) А ,ТИ?
Опа, опа, да не сме в таверна? Аз съм на 37 знаеш ли какво съм видял - победи над Байрен Мюнхен, Барселона........... Ти какво видя, че не разбрах? - преименуването на Велбъжд Кюстендил в Локомотив 1936, първия цветен телевизор, изказването на Христо Колев - бащата: - това не е моят Локомотив.........Кое по-точно видя и кое по- точно не ти стана ясно?????????
Така ти отърва да се оправдаваш с Велбъжд. Обаче душата ти страда от победите На Пловдивския Любимец над твойто отборче.Съжелявам те ,че си останал със спомените ти от мачовете с Барса и Байрен!
terro написа:kubik написа:АБЕ ЖАКЛИНЧО, ОПА ТЕРИ.ОТ КАКВО ДА СЪМ КОМЛЕКСИРАН,НА 20 ГОДИНИ СЪМ.КАЖИ ОТ КАКВО?ОТ ПОБЕДИ ЛИ ОТ ПУБЛИКА ЛИ, ОТ ТИТЛИ ЛИ(АЗ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ) А ,ТИ?
Опа, опа, да не сме в таверна? Аз съм на 37 знаеш ли какво съм видял - победи над Байрен Мюнхен, Барселона........... Ти какво видя, че не разбрах? - преименуването на Велбъжд Кюстендил в Локомотив 1936, първия цветен телевизор, изказването на Христо Колев - бащата: - това не е моят Локомотив.........Кое по-точно видя и кое по- точно не ти стана ясно?????????
samobotev написа:Така си е моде, най важното сега е ние да се отървеме от селяка и после ако можем да запазим мястото си в А група, защото ако Селяка остане начело ми е през фара дали ще играем другата година в А,Б или В група и дали имаме една две или 10 победи над вас, същото важи и за вас само, че в посока Галка
А миналото мен лично хич не ме топли искам сега да мачкаме, а не да гледам записи и снимки отпреди 5,10,20 или 50 годиниТака ти отърва да се оправдаваш с Велбъжд. Обаче душата ти страда от победите На Пловдивския Любимец над твойто отборче.Съжелявам те ,че си останал със спомените ти от мачовете с Барса и Байрен!
хехе Пловдив няма любимец пич.Но ако говориш за количество на феновете може да минеш през всички училища в Пловдив и да проведеш една анкета за най популярен отбор сред младеща, гарантирам ти поне 70 на 30 % в наша полза![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта