Хегемона на Пловдив!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Хегемона на Пловдив!!!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2009 21:30

terro написа:Радвам се, че мнение без нито една псювня беше изтрито - някой го заболя СИЛНОООООООООО!!!
ИСТИНАТА БОЛИ!!!
АКО МОДА НА ТОЯ ФОРУМ Е МЪЖ НЕКА МИ ВЪРНЕ МНЕНИЕТО!!! :)

:lol: :lol: :lol: Айде напиши го пак,защото го изтрих.Помниш ли какво си написал ?Ако мислиш ,че мен ме е заболяло ,така е - боли ме ...нали се сещаш кое. ;) Вярно ,че беше без "псЮвни",но просто не ми се четат басни за величие,Чико,Зико ,Тумби /много добри футболисти,така е/...Все едно аз да ти разправям за Бонев,Гочо,Едо,Христо Колев и т.н.По скоро ти си се почувствал засегнат от заглавието на темата и част от мненията в нея.Иначе по принцип вас този мач,това Дерби не ви вълнува - има един мач важен за вас...Този с Левски...май така беше... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2009 21:32

kubik написа:
terro написа:Пиша с погнуса в тоя форум!
Ами недей да пишеш тогава.Пиши там,където ти е приятно.

КАТО ГЛЕДАМ, КОЙ СИ ЦИТИРАЛ В ПОДПИСА,СИ НИ ЯСЕН :mrgreen:

Жаклинчо бе,майна.Представяш ли си ?! :lol: :lol: :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 окт 2009 21:47

АБЕ ЖАКЛИНЧО, ОПА ТЕРИ.ОТ КАКВО ДА СЪМ КОМЛЕКСИРАН,НА 20 ГОДИНИ СЪМ.КАЖИ ОТ КАКВО?ОТ ПОБЕДИ ЛИ ОТ ПУБЛИКА ЛИ, ОТ ТИТЛИ ЛИ(АЗ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ) А ,ТИ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 21:47

Е верно голям смях пада с вас момчета, оправихте ми настроението :)
ГАЛКА Е ДРУГА ТЕМА,,БОКЛУКА СКОРО ЩЕ СЕ ИЗРИНЕ,КАКТО И ДА Е!

Абе и ние така си мислехме едно време за Селяка ама излезе корав тип, не се даде лесно.
Аре успех в борбата срещу Галка въпреки, че вие май още не сте я почнали тази борба още ;) .
Колкото до мачовете с Левски по старите от вас много добре знаят, че срещу софийските отбори едно време и Ботев и Локомотив доста често събираха повече публика отколкото в пловдивското дерби.Даже си спомням на мачовете с говедата чак до нас се чуваше публиката от стадион Пловдив, аз живея до ВМИ-то тогава съм бил на 9-10 години ама ми е останало в памета.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 окт 2009 21:52

samobotev написа:Е верно голям смях пада с вас момчета, оправихте ми настроението :)

Абе и ние така си мислехме едно време за Селяка ама излезе корав тип, не се даде лесно.
Аре успех в борбата срещу Галка въпреки, че вие май още не сте я почнали тази борба още ;) .
Колкото до мачовете с Левски по старите от вас много добре знаят, че срещу софийските отбори едно време и Ботев и Локомотив доста често събираха повече публика отколкото в пловдивското дерби.Даже си спомням на мачовете с говедата чак до нас се чуваше публиката от стадион Пловдив, аз живея до ВМИ-то тогава съм бил на 9-10 години ама ми е останало в памета.

ВАЖНОТО Е ,ЧЕ СМЕ ТИ ОПРАВИЛИ НАСТРОЕНИЕТО ;)
ЗА ГАЛКА :arrow:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2009 22:05

samobotev написа:Е верно голям смях пада с вас момчета, оправихте ми настроението :)

Може да се каже,че съм от по-старите.Бил съм на доста мачове Ботев-Левски.Говоря за края на 70-те и началото на 80-те.Да,така беше.На тези мачове ходеха хора от всички отбори /Пловдивски,имам предвид/."9-и септември",сега ст."Пловдив" беше фраш.Но не бяха само ботевисти там.Това е разликата.На Дербито,по онова време идваха САМО Пловдивчани - "буфери" и "папагали".Е,имаше марички и спартаклии,но като цяло...Даже и маричани викаха за вас,а спартаклии - за нас.Не вярвам на тези мачове да са идвали хора от София да гледат,както ще е тази събота /някои от вас се сещат за какво говоря ;) /

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 27 окт 2009 22:21

terro написа:
kubik написа:АБЕ ЖАКЛИНЧО, ОПА ТЕРИ.ОТ КАКВО ДА СЪМ КОМЛЕКСИРАН,НА 20 ГОДИНИ СЪМ.КАЖИ ОТ КАКВО?ОТ ПОБЕДИ ЛИ ОТ ПУБЛИКА ЛИ, ОТ ТИТЛИ ЛИ(АЗ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ) А ,ТИ?

Опа, опа, да не сме в таверна? Аз съм на 37 знаеш ли какво съм видял - победи над Байрен Мюнхен, Барселона........... Ти какво видя, че не разбрах? - преименуването на Велбъжд Кюстендил в Локомотив 1936, първия цветен телевизор, изказването на Христо Колев - бащата: - това не е моят Локомотив.........Кое по-точно видя и кое по- точно не ти стана ясно?????????

Така ти отърва да се оправдаваш с Велбъжд. Обаче душата ти страда от победите На Пловдивския Любимец над твойто отборче.Съжелявам те ,че си останал със спомените ти от мачовете с Барса и Байрен!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sh8kbW8s8ks[/youtube]
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 22:30

Така си е моде, най важното сега е ние да се отървеме от селяка и после ако можем да запазим мястото си в А група, защото ако Селяка остане начело ми е през фара дали ще играем другата година в А,Б или В група и дали имаме една две или 10 победи над вас, същото важи и за вас само, че в посока Галка
А миналото мен лично хич не ме топли искам сега да мачкаме, а не да гледам записи и снимки отпреди 5,10,20 или 50 години

Така ти отърва да се оправдаваш с Велбъжд. Обаче душата ти страда от победите На Пловдивския Любимец над твойто отборче.Съжелявам те ,че си останал със спомените ти от мачовете с Барса и Байрен!

хехе Пловдив няма любимец пич.Но ако говориш за количество на феновете може да минеш през всички училища в Пловдив и да проведеш една анкета за най популярен отбор сред младеща, гарантирам ти поне 70 на 30 % в наша полза :) 8-) 8-) :roll:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 окт 2009 22:34

terro написа:
kubik написа:АБЕ ЖАКЛИНЧО, ОПА ТЕРИ.ОТ КАКВО ДА СЪМ КОМЛЕКСИРАН,НА 20 ГОДИНИ СЪМ.КАЖИ ОТ КАКВО?ОТ ПОБЕДИ ЛИ ОТ ПУБЛИКА ЛИ, ОТ ТИТЛИ ЛИ(АЗ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ) А ,ТИ?

Опа, опа, да не сме в таверна? Аз съм на 37 знаеш ли какво съм видял - победи над Байрен Мюнхен, Барселона........... Ти какво видя, че не разбрах? - преименуването на Велбъжд Кюстендил в Локомотив 1936, първия цветен телевизор, изказването на Христо Колев - бащата: - това не е моят Локомотив.........Кое по-точно видя и кое по- точно не ти стана ясно?????????

РАДВАМ СЕ,ЧЕ СИ ГИ ВИДЯЛ,НО КОГА БЯХА Е ВЪПРОСА?...ТИ ГОВОРЕШЕ ЗА КОМПЛЕКС.НИЕ МЛАДИТЕ ,ПАК ТЕ ПИТАМ КАКЪВ КОМПЛЕКС ДА ИМАМЕ ОТ БОТЕВ.ПОВТАРЯТЕ ГО МАЙНА, КАТО ПАПАГАЛИ КОМПЛЕКС ТА КОМПЛЕКС! СМЕШНОТО Е,ЧЕ ГО ТВЪРДИТЕ ВИЕ,А БИ ТРЯБВАЛО НИЕ ДА ВИ ГО НАМИЛАМЕ ВСЕКИ ДЕН :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 окт 2009 22:39

samobotev написа:Така си е моде, най важното сега е ние да се отървеме от селяка и после ако можем да запазим мястото си в А група, защото ако Селяка остане начело ми е през фара дали ще играем другата година в А,Б или В група и дали имаме една две или 10 победи над вас, същото важи и за вас само, че в посока Галка
А миналото мен лично хич не ме топли искам сега да мачкаме, а не да гледам записи и снимки отпреди 5,10,20 или 50 години

хехе Пловдив няма любимец пич.Но ако говориш за количество на феновете може да минеш през всички училища в Пловдив и да проведеш една анкета за най популярен отбор сред младеща, гарантирам ти поне 70 на 30 % в наша полза :) 8-) 8-) :roll:

ИМАШЕ ТАКАВА СТАТИСТИКА В ЕДИН САЙТ,БЯХА ВКЛЮЧЕНИ МАРИЦА И СПАРТАК.КОЛКО Е БИЛА КОРЕКТНА НЕЗНАМ,РЕЗУЛТАТИТЕ БЯХА РАВНИ,М/У ЛОКОМОТИВ И БОТЕВ!

Върни се в “Локо Пловдив”