Лудогорец продължава инициативата "Ела на мач! Спаси живот н

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец продължава инициативата "Ела на мач! Спаси живот н

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 20:16

мили написа:Добри хора, не отговаряйте на завистниците като Iliyan и 1982. От началото на темата до днес повтарят едно и също. Нищо в повече не можаха да измислят.
Но какво знае ТИКВАТА, за подземния живот на картофите.

Не бъркайте добри със зелени злобари :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

мили

Мнениеот мили » 05 ное 2013 20:32

iliyan написа:
мили написа:Добри хора, не отговаряйте на завистниците като Iliyan и 1982. От началото на темата до днес повтарят едно и също. Нищо в повече не можаха да измислят.
Но какво знае ТИКВАТА, за подземния живот на картофите.

Не бъркайте добри със зелени злобари :lol: :lol: :lol:

Ако са злобари, ще киснат като теб в чужди форуми. Ама теб никой не те е..ва за слива в твоя форум. Затова вечно си в чужди форуми. Ама и там бързо лъсва ла....о жълтия ти цвят.
Спирам да ти отговарям, за да не спамя темата.

мили

Мнениеот мили » 05 ное 2013 20:38

Лудогорци са благородници. Доволни сме, че намерихме ЧОВЕЦИ подходящи за нас, в лицето на господата Кирил и Георги Домусчиеви. Дано да е за дълго, за да могат да се гръмнат някои завистници.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 05 ное 2013 20:48

iliyan написа:
subzero написа:Не си в час,честно. В Разград нямате ли болница и недоносени деца ??? :roll:
Ако имате-виж горното мнение.
Иначе,аз като баща на две недоносени деца,подкрепям всяка такава идея. ;)

И аз съм подкрепям такива идеи , но направени като хора и без да се принуждават хора да ходят на мач !
Има толкова много хора които са дарители без да има и един ред за тях в медии , но това изпълнение на Лудогорец и Домусчиеви преля всяка чаша на търпение !
Недопустимо е ! Поне повечето такива инициатива са свързани с 100% от цената , а не само 20% или може печалбата от билети му е 30% и решил да дари 20% и да му останат 10% !
Грозна история сътворена отново от вечно оплакващите се Домусчиеви !

Сега дай личен пример и дари 10лв.(100 % стойността на билета ) за благотворителност и НЕ ИДВАЙ на мача. Ще ни направиш голяма услуга.
Ако пък решиш да се лишиш и от интернет , дариш спестените средства и спреш да влизаш във форума ще ти издигнем кандидатура за човек на годината.

мили

Мнениеот мили » 05 ное 2013 20:58

ЛУДОГОРЕЦ написа:
iliyan написа:
subzero написа:Не си в час,честно. В Разград нямате ли болница и недоносени деца ??? :roll:
Ако имате-виж горното мнение.
Иначе,аз като баща на две недоносени деца,подкрепям всяка такава идея. ;)

И аз съм подкрепям такива идеи , но направени като хора и без да се принуждават хора да ходят на мач !
Има толкова много хора които са дарители без да има и един ред за тях в медии , но това изпълнение на Лудогорец и Домусчиеви преля всяка чаша на търпение !
Недопустимо е ! Поне повечето такива инициатива са свързани с 100% от цената , а не само 20% или може печалбата от билети му е 30% и решил да дари 20% и да му останат 10% !
Грозна история сътворена отново от вечно оплакващите се Домусчиеви !

Сега дай личен пример и дари 10лв.(100 % стойността на билета ) за благотворителност и НЕ ИДВАЙ на мача. Ще ни направиш голяма услуга.
Ако пък решиш да се лишиш и от интернет , дариш спестените средства и спреш да влизаш във форума ще ти издигнем кандидатура за човек на годината.

[center]+1[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 21:08

ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега дай личен пример и дари 10лв.(100 % стойността на билета ) за благотворителност и НЕ ИДВАЙ на мача. Ще ни направиш голяма услуга.

:lol: :lol: :lol: Ще влизам когато си искам и където си искам ! И да те светна - имам интернет включително и на смартфона :P :P :P
Глупако , защо смяташ че не съм го направил вече а ?! Ако за теб 10лв са много за да дадеш за благотворителност или мач на любимият отбор за мен не са !
То вярно в Разград с 10лв сигурно изкарвате цяла седмица :P И ще дам още 10 лв като вашият смешник качи процента на 100% което едва ли ще стане !!!
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

мили

Мнениеот мили » 05 ное 2013 21:18

iliyan написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега дай личен пример и дари 10лв.(100 % стойността на билета ) за благотворителност и НЕ ИДВАЙ на мача. Ще ни направиш голяма услуга.

:lol: :lol: :lol: Ще влизам когато си искам и където си искам ! И да те светна - имам интернет включително и на смартфона :P :P :P
Глупако , защо смяташ че не съм го направил вече а ?! Ако за теб 10лв са много за да дадеш за благотворителност или мач на любимият отбор за мен не са !
То вярно в Разград с 10лв сигурно изкарвате цяла седмица :P И ще дам още 10 лв като вашият смешник качи процента на 100% което едва ли ще стане !!!

И да видя, няма да вярвам... Дървен шоп да се отпусне да даде 10 лв благотворително. ;)
Илияне, яко си се минал. Шоп не може така да се прекарва. :o
Я ми покажи нещо в доказателство, иначе излиза, че си и лъжльо... :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 ное 2013 21:27

Още ли се занимавате с този илиян? Игнорирайте го! Знаете ли колко е по-приятен и чист разделът на Лудогорец откак го сложих в листата си с врагове. Троловете са само за да ни губят времето и да ни отвличат от приятните неща, с които е пълен светът ;)
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 21:35

мили написа:И да видя, няма да вярвам... Дървен шоп да се отпусне да даде 10 лв благотворително. ;)
Илияне, яко си се минал. Шоп не може така да се прекарва. :o
Я ми покажи нещо в доказателство, иначе излиза, че си и лъжльо... :)

:lol: :lol: Не съм дървен шоп и това твое твърдение доказва само едно - ама въобще не можеш да четеш ! Научи се да четеш и тогава се върни във форума ! :P :P
tsonpen написа:Още ли се занимавате с този илиян? Игнорирайте го! Знаете ли колко е по-приятен и чист разделът на Лудогорец откак го сложих в листата си с врагове. Троловете са само за да ни губят времето и да ни отвличат от приятните неща, с които е пълен светът ;)

Главният трол и върховен зелен злобар се обади :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 05 ное 2013 22:43

iliyan написа:

Писах,но го изтрих,не си заслужава..........пукайте се душмани

Върни се в “Лудогорец”