LSFC 1914 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wPxs_LXHYac[/youtube]
Бахти гласа, честно...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wPxs_LXHYac[/youtube]
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Много я харесвам.
Red_Girl написа:Не ме устройва с една дума. Последния път когато ти зададох този въпрос беше преди няколко месеца и пак така.. чак пък абсолютно нищо да няма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:Не ме устройва с една дума. Последния път когато ти зададох този въпрос беше преди няколко месеца и пак така.. чак пък абсолютно нищо да няма.
Много обичаш да дълбаеш, нали ?!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

daduradam написа:Red_Girl написа:Много я харесвам.
Принципно текста е доста глупав, певеца е супер мухльо без грам самочувствие и ревнувал жена си

Red_Girl написа:daduradam написа:Red_Girl написа:Много я харесвам.
Принципно текста е доста глупав, певеца е супер мухльо без грам самочувствие и ревнувал жена си
С една дума мъж.
Red_Girl написа:1982 написа:Red_Girl написа:Не ме устройва с една дума. Последния път когато ти зададох този въпрос беше преди няколко месеца и пак така.. чак пък абсолютно нищо да няма.
Много обичаш да дълбаеш, нали ?!
Да! Не ми харесват такива повърхностни отговори.
daduradam написа:Red_Girl написа:daduradam написа:Red_Girl написа:Много я харесвам.
С една дума мъж.
Хуморът не ти е силно качество

Red_Girl написа:daduradam написа:Red_Girl написа:daduradam написа:Red_Girl написа:Много я харесвам.
С една дума мъж.
Хуморът не ти е силно качество
Не смятам, че съм казала нещо смешно в случая.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта