Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Маркетинг, реклама и бла-бла-бла думи за наивници, пред кой ще се рекламира Газпром в България?
1982 написа:Това е гавра с децата. Някаква мутра най-безчовечно ги използва с популистки цели, понеже отборът му е изкуствен и няма фенове, стреми се да примами чуждите фенове с някаква престорена благотворителност.
Домусчиев е пребогат и ако наистина е толкова загрижен за тези деца, може и сам да им даде нужните средства, няма да обеднее от това. Но това да манипулираш хората посредством живота на разни невинни деца е мега грозно.
1Neutralen написа:1982, съветвам те да си гледаш отбора и да не търсиш под вола теле...Не е добре за здравето.В ЕКТ се вижда кой е купил титли и кой не...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ивайло Лудогорец написа: Социална дейност се нарича това и не е на Домусчиев , а на ПФК Лудогорец като фирма го разбирайте .
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ивайло Лудогорец написа:"Купената титла" мачка в ЛЕ и е само на точка от класиране на 1/16 финали . "Купената" титла диктува модата в ЛЕ според УЕФА . Точка по въпроса за купената. А ПФК Литекс е напълно прав. Социална дейност се нарича това и не е на Домусчиев , а на ПФК Лудогорец като фирма го разбирайте .
1982 написа:1Neutralen написа:1982, съветвам те да си гледаш отбора и да не търсиш под вола теле...Не е добре за здравето.В ЕКТ се вижда кой е купил титли и кой не...
А аз ви съветвам да си гледате отбора и да престанете да ни надувате главите как трябвало да ходим на стадиона да ви подкрепяме. ЦСКА като играе ние никого не молим, не се гаврим с деца и да се пъчим пред обществото с това.
Престанете да се изживявате като национален отбор, спрете да досаждате. Като спрете, и аз ще спра. Както виждате, самия ви мач въобще не го коментирам, понеже грам не ме вълнува фалшивият ви и временно съществуващ отбор.
subzero написа:Не си в час,честно. В Разград нямате ли болница и недоносени деца ???![]()
Ако имате-виж горното мнение.
Иначе,аз като баща на две недоносени деца,подкрепям всяка такава идея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост