Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 19:35

Кашчей написа:
Зайколюбова, твърде си млада, за да имаш толкова злоба в сърцето си. При това към хора, които с нищо не влияят върху твоето бъдеще като човек и специалист.

Искам справедливост. Влияят зле на отбора му и искат да го съсипят. Няма как да съм съгласна.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 19:38

Онази вечер, нещо си ми отговорила, не знам какво, но не отговорих понеже пак е раздавано избирателно правосъдие.

ЛС-ата ти обясних, отдавна са спрени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 19:40

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Зайколюбова, твърде си млада, за да имаш толкова злоба в сърцето си. При това към хора, които с нищо не влияят върху твоето бъдеще като човек и специалист.

Искам справедливост. Влияят зле на отбора му и искат да го съсипят. Няма как да съм съгласна.

Ама тази справедливост не означава справедливост на едната страна, защото вие искате вашата си справедливост:Стойчо може да дрънка и прави каквото си иска, но понеже е Стойчо то трябва да е безнаказан. ЦСКА може да прави всякакви зулуми, но понеже е ЦСКА-трябва всичко да му се прощава.
Това ли е твоята справедливост?!

В Англия Стойчо, Херо, Вуцов.. щяха да горят през седмица за по месец.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 ное 2013 19:44

ЦСКА-то кога ще си платят дълговете към държавата и бившите служители иначе ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 19:46

1982 написа:Онази вечер, нещо си ми отговорила, не знам какво, но не отговорих понеже пак е раздавано избирателно правосъдие.

ЛС-ата ти обясних, отдавна са спрени.

Дам и аз бях наказана за простотия.. :lol: Какво става стеб?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 19:47

Нищо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 19:47

Кашчей написа:
Ама тази справедливост не означава справедливост на едната страна, защото вие искате вашата си справедливост:Стойчо може да дрънка и прави каквото си иска, но понеже е Стойчо то трябва да е безнаказан. ЦСКА може да прави всякакви зулуми, но понеже е ЦСКА-трябва всичко да му се прощава.

Ако има кадърни и неподкупни съдии и ръководство ще са доволни всички, следователно и аз и няма да има причина за такива изригвания. ;) И аз да съм и така да се гавря с отбора също ще изригна. И даже с кеф бих го фраснала.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 19:48

daduradam написа:ЦСКА-то кога ще си платят дълговете към държавата и бившите служители иначе ?

Плащат се.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 19:48

1982 написа:Нищо.

Сладкодумен както винаги.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 19:50

Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Ако има кадърни и неподкупни съдии и ръководство ще са доволни всички, следователно и аз и няма да има причина за такива изригвания. ;) И аз да съм и така да се гавря с отбора също ще изригна. И даже с кеф бих го фраснала.

Зайколюбова, за вас (не само от ЦСКА) никога няма да има нормални съдии, когато губите.
Вярно е, че има не малко случаи на явно подпиране, но ако не си наясно с правилата на играта и да твърдиш упорито, че черното е бяло.. айде моля!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”