Юбилейната емблема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: Юбилейната емблема

Мнениеот SFHC » 05 ное 2013 18:16

niki87 написа:
SFHC написа:
niki87 написа:
SFHC написа:Аз съм потресен, че някой е взел добри пари за този продукт.
Имам някакво елементарнo понятие от графичен дизаин и мога да ви гарантирам, че да поставиш клипарт венец (или може би взет на готово от dafont.com) и да го сложиш около емблемата е отнело не повече от 20 минути...

Харесва ми единствено промяната на жълто-червения мотив като препратка към първите екипи, хитро е. Другото просто "става" и оставам с чувството, че сме отбили номера. Трудно е да вмъкнеш венец като мотив около правоъгълна емблема, трябваше да измислят нещо по-различно. Можеше да се вмъкне вътре в правоъгълника с по малко Л или нещо друго.

Така или иначе, емблемата е най-малкия проблем в момента...

Аз пък съм потресен от такива като теб, на които каквото и да им се предложи, винаги ще мрънкат.

Емблемата е страхотна, а клипът е уникален!

много си малък да се опитвам да ти отговарям по начина, по който бих желал, а едновременно с това си минал възрастта, в която е било време да ти се налива акъл и да ти се разясняват разликите мeжду мрънкане и конструктивна критика. Ако за теб продукт средно ниво е достатъчно добър за Левски, за мен не е.

Говоря за емблемата. Видеото е хубаво.

Тоя венец е вмъкнат още преди 90г. и това не е случайно! Пак казвам, емблемата е супер и не виждам никакви поводи за критики.
Изображение

Ники, Ники...
Не всяка крава е бик...

Венецът от преди 90 години не е венецът от преди 90 минути. Моля те, чети какво пиша, преди да ме заклеймиш като мрънкач.

Нямам проблем с венеца като символ, напротив. Лавровият венец е класика. Имам проблем с конкретния клипарт модел, който е избран, неговата геометрия, пропорция и разположение спрямо правоъгълната ни емблема. За това казах, че щеше да е хубаво да го пипнат повече. Първата емблема с венеца е чудесна, защото самият правоъгълник е по-малък, пропорциите са точни и листата го затварят по-добре. Цялата ми критика е насочена към изпълнението на идеята, а не самата идея. Нямам какво повече да добавя, освен, че си загубихме времето един на друг, защото се обърках и си помислих, че човек може да изрази мнение, без да бъде порицан. Извинете ме, всички четящи.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 05 ное 2013 18:21

Абсолютно съгласен със SHFC...като допълнение искам да кажа... не може да има два нюанса на синьото. Много е грозно. САМО ЛЕВСКИ
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 ное 2013 18:25

Напълно съм съгласен със SHFC. Този венец можеш да го намериш навсякъде в и-нет . Можехме да измислиме нещо по оригинално , като венеца на Арсенал например. Пак едни 5000 лева отидоха незнайно къде, за да може някой "голям" левскар да си начеше егото . Мустака погребва Левски на връх 100 годишнината ни . Това , което се случва в клуба неможе да е от аматиорщина.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amorozo
Контакти:

Мнениеот amorozo » 05 ное 2013 18:30

Какво ти разбира свиня, от кладенчова вода! Или както се казваше в един български филм: "Какво ти разбира жена, от лавров венец!" Поне според мен емблемата е страхотна.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 ное 2013 18:36

nicromanser написа:тая емблема...извинявам се ама нещо не е у ред.
1 с тоя венец малко ми мяза като надгробен венец, а и като добавим 2-те дати си е направо..
2 като гледам идеята на тая емблема е да се узакони онази старата,която е автентичната и сегашния клуб няма право да я използва защото е клуб менте, питайте кучето.., кой притежава тая емблема.верно разликите са малки но съществуват,а тая новата е копие на оригинала и се цели лека поека да се отмъкне оригинала.
мисля си, че тая емблема лака полека ще остане не само юбилейна, но и оригинална, като следващата година се сменят само датите, а венеца си остане. поне така мисля аз

Старата емблема си я върнахме!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 ное 2013 18:37

На мен лично емблемата не ми харесва, но важното е тя да се харесва на привържениците на Левски.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 05 ное 2013 19:07

перфектна ;)
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 ное 2013 19:24

По-добре да беше квадратна а венеца вътре, така изглежда все едно има 2 картинки.
А може да се мине и без квадрата, да бъде.. слян с останалото по ръбовете да не бие така на очи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 05 ное 2013 19:26

Хубава е, само да махнат венеца.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 05 ное 2013 19:28

Изображение

ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЕМБЛЕМАТА!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Левски”