Балкански Орел написа:Blue1914 написа:Какво стана сега? Ширят ли се с по 1300 лева на месец на човек "гадните араби" или не се ширят?
Балкански Орел написа: Каква съпричастност към тези радикални ислямски цървули бе...Аз не мрънкам че чая не ме иска в страната му, защото аз не искам да му ходя по страната пълна с араби и постоянен дъжд !
Тези хора бягат точно от радикалните мюсюлмани! Много от тях дори са християни!
Един съвет- винаги е добра идея първо да се насилиш да попрочетеш 2-3 реда по темите, по които си толкова активен...

Аве колко пъти трябва да ви се каже че това са ИСЛЯМИСТИ предствящи се за бежанци, язък че си и от Левски.. Всички националистически партии това говорят, само вие едно си знаете.Какво си ми я пуснал тази изчервяваща емотиконка, много добре знам какво пиша и за какви се представят, явно шоуто на Слави и новините не ви се отразяват добре, ще чакаме следващия Българин който ще бъде намушкан от човек от тяхните ширини.
Edit: Тези хора са толкова отвратителни, че ако ще и зелени марсианци да са хората пак не ги искат !
Ти и националистическите партии сте особено ценен извор на информация, ша знайш...

Давате ценно инфо за радикални мюсюлмани, дошли тук да живеят без елементарни условия по 50 души в класна стая без прозорци вместо да помагат на радикалните си братя да превземат родината си...

Как пък не можете да се усетите какви глупости ръсите...
То оставаше и националистическите партии да не се възползват от ситуацията с "бежаците", за да могат да поведат по струната на първичните емоции повече манипулируеми балъчета към урните...