Сириецът

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Сириецът

Мнениеот Blue1914 » 05 ное 2013 17:51

Какво стана сега? Ширят ли се с по 1300 лева на месец на човек "гадните араби" или не се ширят? :oops: :oops:

Балкански Орел написа: Каква съпричастност към тези радикални ислямски цървули бе...Аз не мрънкам че чая не ме иска в страната му, защото аз не искам да му ходя по страната пълна с араби и постоянен дъжд !

Тези хора бягат точно от радикалните мюсюлмани! Много от тях дори са християни!

Един съвет- винаги е добра идея първо да се насилиш да попрочетеш 2-3 реда по темите, по които си толкова активен... :oops:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 ное 2013 18:00

Blue1914 написа:Какво стана сега? Ширят ли се с по 1300 лева на месец на човек "гадните араби" или не се ширят? :oops: :oops:

Балкански Орел написа: Каква съпричастност към тези радикални ислямски цървули бе...Аз не мрънкам че чая не ме иска в страната му, защото аз не искам да му ходя по страната пълна с араби и постоянен дъжд !

Един съвет- винаги е добра идея първо да се насилиш да попрочетеш 2-3 реда по темите, по които си толкова активен... :oops:

Аве колко пъти трябва да ви се каже че това са ИСЛЯМИСТИ предствящи се за бежанци, язък че си и от Левски.. Всички националистически партии това говорят, само вие едно си знаете.Какво си ми я пуснал тази изчервяваща емотиконка, много добре знам какво пиша и за какви се представят, явно шоуто на Слави и новините не ви се отразяват добре, ще чакаме следващия Българин който ще бъде намушкан от човек от тяхните ширини.
Edit: Тези хора са толкова отвратителни, че ако ще и зелени марсианци да са хората пак не ги искат !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 05 ное 2013 18:07

orlando7 написа:
plamenst7 написа:Да не дава Господ вие да бъдете бежанци някой ден, да видим дали тогава ще сте на същото мислене.

Повечето от българите са си бежанци в собствената държава ,байно! Така че, без крокодилски сълзи!

Дали? На колко българи са им разрушени домовете от падащи бомби? На колко българи са им избити родителите, децата, приятелите? Вярно е, че българина си е перманентно мрънкало, независимо какво и как се случва, но мога да те уверя, че около 80% от населението по света живее по-зле от повечето българи. Вземи отвори новогодишните оферти и се поинтересувай в кои хотели и ресторанти са останали места, защото повечето са вече резервирани от бедните и бедстващи българи. Бедстващите българи са на едно от челните места по брой мерцедеси на глава от населението. Голяма част от сирийските бежанци са най-обикновени мирни, дори образовани хора. Това,че сред тях се опитват да се промъкнат и ислямисти не е тяхна вина, а е работа на контролните органи да ги отсеят.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 05 ное 2013 18:13

Балкански Орел написа:Аве колко пъти трябва да ви се каже че това са ИСЛЯМИСТИ предствящи се за бежанци, язък че си и от Левски.. Всички националистически партии това говорят, само вие едно си знаете.Какво си ми я пуснал тази изчервяваща емотиконка, много добре знам какво пиша и за какви се представят, явно шоуто на Слави и новините не ви се отразяват добре, ще чакаме следващия Българин който ще бъде намушкан от човек от тяхните ширини.
Edit: Тези хора са толкова отвратителни, че ако ще и зелени марсианци да са хората пак не ги искат !

А ако следващият българин бъде намушкан от човек от нашите си ширини, тогава какво правим? Или тогава всичко ще е наред?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 05 ное 2013 18:14

Балкански Орел написа:
Blue1914 написа:Какво стана сега? Ширят ли се с по 1300 лева на месец на човек "гадните араби" или не се ширят? :oops: :oops:

Аве колко пъти трябва да ви се каже че това са ИСЛЯМИСТИ предствящи се за бежанци, язък че си и от Левски.. Всички националистически партии това говорят, само вие едно си знаете.Какво си ми я пуснал тази изчервяваща емотиконка, много добре знам какво пиша и за какви се представят, явно шоуто на Слави и новините не ви се отразяват добре, ще чакаме следващия Българин който ще бъде намушкан от човек от тяхните ширини.

Ти и националистическите партии сте особено ценен извор на информация, ша знайш... :mrgreen: Давате ценно инфо за радикални мюсюлмани, дошли тук да живеят без елементарни условия по 50 души в класна стая без прозорци вместо да помагат на радикалните си братя да превземат родината си... :lol: Как пък не можете да се усетите какви глупости ръсите... :oops:

То оставаше и националистическите партии да не се възползват от ситуацията с "бежаците", за да могат да поведат по струната на първичните емоции повече манипулируеми балъчета към урните... :mrgreen:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 05 ное 2013 18:15

Ivo-Chernomoretz написа:Е само аз ли да го направя ? Народа трябва да се вдигне

Най-добре да си сърбаш домашарката на топло у вас, къде ще ходиш.

Балкански Орел написа:Всички националистически партии това говорят, само вие едно си знаете.

Пхахахаха, баси идиота. Кои са тия националистически партии, че не ми е много ясно и още по-малко ясно ми е защо трябва да вярвам на някакви продажни педалчета, които се представят за националисти?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 05 ное 2013 18:18

samo_levski написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Е само аз ли да го направя ? Народа трябва да се вдигне

Най-добре да си сърбаш домашарката на топло у вас, къде ще ходиш.

Еми с това мисленето затова сме така ....:Х

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 05 ное 2013 18:19

За малко да се трогна, хахаха.
Както се пее в една песен на ГОРДОСТ "СЪБЕРИ ПОД ЗНАМЕТО ЮНАЦИ, ПОВЕДИ ГИ НА СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ"

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 05 ное 2013 18:22

Ivo-Chernomoretz написа:Еми с това мисленето затова сме така ....:Х

Аз посочвам какво е твоето мислене, а не моето. Все пак "аз ли да го правя" не дойде от моята уста. Народа доста се е вдигнал срещу управляващите, може би може да усетиш по няколкото месеца непрестанни протести?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 05 ное 2013 18:42

samo_levski написа:
Балкански Орел написа:Ти си срам за България и клуба на който """симпатизираш"""" . Наистина сте много зле, добре поне че сте малцинство.Смърт за бежанците.

Кажи ти на коя така наречена "националистическа" партия симпатизираш, за да ти се изсмеем дружно.

Апостола се обръща в гроба! :x Тоя хем му плюе на идеите и идеалите, хем използва светлото му име, за да налага малоумията си. :x Всичко, което трябва да и иска да знае му го казва фюрерчето-стопанин от тайфата или партията. Музеен експонат!

Не бъдете такива овце, хора! ;)

Върни се в “Свободна зона”